• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba ben de 4 yıllık evliyim çoçuğum yok olmuyor hiç korunmadığım halde polikistik over var dediler az biraz tedavi gördüm aşılama diyorlar ama daha denemedim
,

arkadaşlar bana da yardım edim bende yeni üye oldum 2.5 yıllık evliyim 1 yıl dogum kontrol hapı kullandım 1 yıldan beride korunmuyoruz ama olmuyor::(( 4 ay önce gittim dr testlerden sonra klomen verdi ve 5 gün sonunda ölüyorum sandım inanılmaz bi agrıyla drma gittim hastaneye yatırdı meger iç kanama yapmış o hap bende dr bile inanamadı.. şimdi ara verdik bekliyorum son 4 gün ama daha önce olmazdı hiç bu ay egilirken falan yada ters bi hareket yaptıgımda kramp falan giriyo bilmiyorum neden ümütleniyorum işte. ALLAHIM HERKEZE VERSıN ŞU MÜBAREK AYLARDA DıLEDıGıM TEK ŞEY BU..

cnm moralini bozma sevinc ege herkese öyle söylüyo hormon yüksek olsun hemen tüp bebek dio bende cok soru sordum o kadına ama hepten bozdu moralimi birde anne cocukta ümit aytekin var bide ona sor ama deki hormon degerlerim ilacla kontrol edilebilir mi de.daha yolun basındasın yavru ceylan

Çok teşekkür ederim canım ya nasıl moral verdin şimdi anlatamam.Dur bir de onu deniyeyin.Bu arada fshı yanlış yazmışım fsh 10un altında

arkadaşlar bana da yardım edim bende yeni üye oldum 2.5 yıllık evliyim 1 yıl dogum kontrol hapı kullandım 1 yıldan beride korunmuyoruz ama olmuyor::(( 4 ay önce gittim dr testlerden sonra klomen verdi ve 5 gün sonunda ölüyorum sandım inanılmaz bi agrıyla drma gittim hastaneye yatırdı meger iç kanama yapmış o hap bende dr bile inanamadı.. şimdi ara verdik bekliyorum son 4 gün ama daha önce olmazdı hiç bu ay egilirken falan yada ters bi hareket yaptıgımda kramp falan giriyo bilmiyorum neden ümütleniyorum işte. ALLAHIM HERKEZE VERSİN ŞU MÜBAREK AYLARDA DİLEDİGİM TEK ŞEY BU..
cnm gecmis olsun test sonuclarnda teshıs neydi?hormon degerlerin nasıl?

Çok teşekkür ederim canım ya nasıl moral verdin şimdi anlatamam.Dur bir de onu deniyeyin.Bu arada fshı yanlış yazmışım fsh 10un altında

yavru ceylanım manevi yönlerini anlatmstm bu sürecın umut ve moral önemli demstm sen ilk denemede hemen indrdn yelkenleri.hormon degerlerini bi yazarmsn prolaktn progesteron Lh estradıol testesteron fsh tsh

ya kızlar bana noluo anlamıorum bu aralar habire aglıyorum 1haftadr esimin burnundan getirdm cok alıngan oldum ya annem babam aklıma gelio (cok sukur hayattalar ve saglıklılar) hemen aglamaya baslıyorum nıe böle oldum ya esimle normal konusurken bile bogazm dügümlenıo hemn mutfaga gidip aglıorum ayy depresyonamı girdim ne

ya kızlar bana noluo anlamıorum bu aralar habire aglıyorum 1haftadr esimin burnundan getirdm cok alıngan oldum ya annem babam aklıma gelio (cok sukur hayattalar ve saglıklılar) hemen aglamaya baslıyorum nıe böle oldum ya esimle normal konusurken bile bogazm dügümlenıo hemn mutfaga gidip aglıorum ayy depresyonamı girdim ne

canım benimmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:
ya sen biriktirdin biriktirdin bu olayı içnde ondan oldu :oklava:
of ne diyim bilmiyorumki takma işte ya takma:a015:

çokk fazla kişi yokk bugünde inanılmass bi karın agrımm warr sabaha kadar agrıdı we halen dewam edioo bu ayda suya düşştüü bi bakimm arkidişlerime dedim ama yokklar

şuan hem yazıyorr hemm aglıyorumm nasıll bi duyguu allahım buu ama hayırlısı olsunn hımmm bitanecikk doktora gittim tekrar 3 ay ilacı kullan bitirr dediii sonra tekrar degerlerine bakalım dedi

Back