• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba Hanımlar,
Yeni bi pkolu geldi aranıza
29 yaşındayım.
Adet düzensizliğim, kilo yada tüylenme problemim yok
tekşikayetim ağrılı adetti.
ben de buna güvenerek 2 yıllır korunuyorduk(eşim korunuyordu)
Altı ay önce bebeğimiz olsun istedik.
Dr gittik rutin kontroller yapıldı birşeyin yok altı ay sonra görüşelim dedi ve bizi kendi halimize bıraktı.
Hatta usg deki kesecikleri yumurta zannediyordum:)) Ne güzeller diye...
Tabii son altı ay 28. günde bir olan adettim 25-34 gün arasında değişti.
hatta son iki ay hiç sancım olmad ben de nasıl sevindim anlatamam size.
tek sorun adetten önce hafif geçen kahverengi akıntım durumu abartıp siyaha dönmeye başladı.
Bizde bu arada altı ayı doldurduk dr tekrar gittik.
adam demesin mi hiçbirşey değişmemiş pkolarda diye
Meğer bize velveye gerek olmadığını düşünerek pkoyu söylememiş. (hakkımızdan hayırlısı)
Bir de bilmiş bilmiş pcos değil de pko olduğunuzu düşünüyorum dedi yaaa....
Tahliller istedi
Henüz progestron sonucumu almadım ama lh, fshın tam üç katı çıktı..:çok üzgünüm:
gelecek ay klomene başlayacak ve bu süreç hakkında hiçbir bilgim yok.
İşin açıkçası o kadar üzgünüm ki kimseye belli bile edemiyorum içimdekini.
Sadece şu mübarek günlerde Rabbime sığınıyorum.
Allah cümlesine içinde de bizlere şifa vesilesi versin
Şimdiiii,
Korkuyorum.
Bana biraz süraç hakkında bilgi verir misiniz.
Tecrübelerinize ihtiyacım var:(
cnm pko hakknda pek bilgm yok fakat hormon degerlerin icin korkma diyebilirm ilaclarla kontrol altına alınıyo.bu sürecte umut sabır ve zaman zulanda saklı bulunsun cok ihtıyacın olcak hepmzde oldugu gibi asla yılma ne hikayeler duyuyoruz inancını sakn kaybetme ve en zor olanı asla gebe kalamamak odak noktan olmasın.zaman zaman umutlarn yıkılcak üzülcek ve aglıcaksın hemen bu topige gel bizlerden biri olur mutlaka hic kimse birbirinı tanımasada hepimiz burda sırdas yoldas dost kardes olduk cünkü bizi bizden daha iyi anlayan yok işin manevi süreci böyle hayatm tıbbı yönünüde muayenemizden sonra paylasıyoruz kim bilir belkide hemen gebe kalacak ve bunlarn hic birini yasamıcaksın dilerimkı Rabbimden ins yasamaz ve hemen hamile kalırsın cok yazdm lafn kısası aramıza hosgeldin:)

Merhaba Hanımlar,
Yeni bi pkolu geldi aranıza
29 yaşındayım.
Adet düzensizliğim, kilo yada tüylenme problemim yok
tekşikayetim ağrılı adetti.
ben de buna güvenerek 2 yıllır korunuyorduk(eşim korunuyordu)
Altı ay önce bebeğimiz olsun istedik.
Dr gittik rutin kontroller yapıldı birşeyin yok altı ay sonra görüşelim dedi ve bizi kendi halimize bıraktı.
Hatta usg deki kesecikleri yumurta zannediyordum:)) Ne güzeller diye...
Tabii son altı ay 28. günde bir olan adettim 25-34 gün arasında değişti.
hatta son iki ay hiç sancım olmad ben de nasıl sevindim anlatamam size.
tek sorun adetten önce hafif geçen kahverengi akıntım durumu abartıp siyaha dönmeye başladı.
Bizde bu arada altı ayı doldurduk dr tekrar gittik.
adam demesin mi hiçbirşey değişmemiş pkolarda diye
Meğer bize velveye gerek olmadığını düşünerek pkoyu söylememiş. (hakkımızdan hayırlısı)
Bir de bilmiş bilmiş pcos değil de pko olduğunuzu düşünüyorum dedi yaaa....
Tahliller istedi
Henüz progestron sonucumu almadım ama lh, fshın tam üç katı çıktı..:çok üzgünüm:
gelecek ay klomene başlayacak ve bu süreç hakkında hiçbir bilgim yok.
İşin açıkçası o kadar üzgünüm ki kimseye belli bile edemiyorum içimdekini.
Sadece şu mübarek günlerde Rabbime sığınıyorum.
Allah cümlesine içinde de bizlere şifa vesilesi versin
Şimdiiii,
Korkuyorum.
Bana biraz süraç hakkında bilgi verir misiniz.
Tecrübelerinize ihtiyacım var:(
cnm pko hakknda pek bilgm yok fakat hormon degerlerin icin korkma diyebilirm ilaclarla kontrol altına alınıyo.bu sürecte umut sabır ve zaman zulanda saklı bulunsun cok ihtıyacın olcak hepmzde oldugu gibi asla yılma ne hikayeler duyuyoruz inancını sakn kaybetme ve en zor olanı asla gebe kalamamak odak noktan olmasın.zaman zaman umutlarn yıkılcak üzülcek ve aglıcaksın hemen bu topige gel bizlerden biri olur mutlaka hic kimse birbirinı tanımasada hepimiz burda sırdas yoldas dost kardes olduk cünkü bizi bizden daha iyi anlayan yok işin manevi süreci böyle hayatm tıbbı yönünüde muayenemizden sonra paylasıyoruz kim bilir belkide hemen gebe kalacak ve bunlarn hic birini yasamıcaksın dilerimkı Rabbimden ins yasamaz ve hemen hamile kalırsın cok yazdm lafn kısası aramıza hosgeldin:)

canım aktarcı bana sen bu ay hamile kalcaksın demediki ben bu ay hamile kalcam die kullanmıyorum ki spermlerde haraketlilği artıttrıyo bizde sayı iy sadece ileri hareket % 5 biz tüp bebek istedik doktorlarımız gerek olmadığını söyledi aşılama önerdi ben ümütliyim olacak allahın izniylen şifa olcak canım bence fazla tıppada baş vurma o ilacların yan etkileri oluyo eğer tıppın dediği gibi olsaydı eşimin ameliyatından 2 ay sonra benim bebiş olcaktı tek bir doktorla kalmadık cok doktor gezdik buarada eşim 1,5 sene oldu ameliyat olalı nerde tıppa bıraktım ve doktorlara sordum 2 ay içinde olcak diye kesin konuştunuz dedikleri şu oldu zaman dediler bence sende tıppa fazla güvenme bitkilerin yan etkileri yok bitkilerle % 80 kişi tedavi oluyo ve başarı elde ediliyor tıpta ise ilacların yan etkileri cok tedavi şansı %20 yirmide sana tavsiyem fazla kendini kaptırma şifan geldikten sonra hepsi birer vesile tıppın bana verdi psikolojik etki daha cok aktarcı eşime dediki sen inandıktan sonra.sana birşey anlatayımmı adaamın biri kansermiş doktor doktor gezmiş caresi yokmuş okadar ilac kullanmışki artık enson bi doktora gitmiş anlatmış başından gecenleri adam anlamış bu adamın psikolojisinin bozulduğunu demişki sana bir ilaç vercem onu hiç inanarak iç cok iyi olcaksın ama adam okadar sindire sindire anlatmışki hasta adam tamam demiş 1 litre suya bir küp şeker attı ve verdi ve hasta gitti haftalar sonra hasta tekrar doktora ya doktor bey ben cok iyim artık o ilac neydi beni iğleştirdi doktor tebbessüm etti ve dediki sen inandıktan sonra psikolojini bozmadıktan sonra sana herşey iyiy gelir ve adamın tahlilleri yapılmış ve ammansız hastalıktan kurtulmuş ve adam anlamışki herşeyin inanmaktan gectiğini.arkadaşım inşallah anlamişsındır vereliniortak

evet sende haklısın ben problemin daha farklı olduğunu düşünmüştüm dediğin gibi ilaçların yan etkileride oluyo bende kilo aldım mesela ilaçlardan dolayı neyse hepimizin problemi aynı sonnuçta hepimiz şifamızı arıyoruz işte allah hepimize şifa versin

inşallah bitanem ben hep sıkıldım yoksunuz çünkü :( iyimisin :(

kuzum iyiyim çok şükür ramazanda biliyorsun canım benim bu hafta full doluyduk önümüzdeki haftanın yarısıda doluyuz kalan günlerdede ben alıcam hatta bugün eşimin arkadaşlarını ve eşlerini alıcam yemeğe offffffffffffff çok yorgunum yaaa:çok üzgünüm:

kuzum iyiyim çok şükür ramazanda biliyorsun canım benim bu hafta full doluyduk önümüzdeki haftanın yarısıda doluyuz kalan günlerdede ben alıcam hatta bugün eşimin arkadaşlarını ve eşlerini alıcam yemeğe offffffffffffff çok yorgunum yaaa:çok üzgünüm:

YA NERDESİNİZ KIZLARdelikafadulden

teşekkür ederim yoksunyok
:Yardımların için sağol.
iyice moralim bozuldu. sevinç egeye (emryolog) durumumu anlatmıştım
az önce cevap gelmiş fshı yüksek bulmuş.(25)
Tüp bebek öneriyor netten:(

teşekkür ederim yoksunyok
:Yardımların için sağol.
iyice moralim bozuldu. sevinç egeye (emryolog) durumumu anlatmıştım
az önce cevap gelmiş fshı yüksek bulmuş.(25)
Tüp bebek öneriyor netten:(
cnm moralini bozma sevinc ege herkese öyle söylüyo hormon yüksek olsun hemen tüp bebek dio bende cok soru sordum o kadına ama hepten bozdu moralimi birde anne cocukta ümit aytekin var bide ona sor ama deki hormon degerlerim ilacla kontrol edilebilir mi de.daha yolun basındasın yavru ceylan

herkese slm ben burda yeniyim bugün katıldım bende 1senelik evliyim yaklasık 1aydan beri tedavi oluyorum klowen kullandım olmadı yumurtalıklarım calısmıo simdi gonal f die bi igne kullanıom oigneyle yumurtalıkları büyütüyolar cuma günü gittim iii biraz gelişme var ama 1den fazla yumurtalık büyüs pzrtesi tekrar gitcem benim sorunumda bu allah herkese evlat versin bizlerede versin benim gibi igne kullanıp sonuc alanlar varmı arkadaslar

herkese slm ben burda yeniyim bugün katıldım bende 1senelik evliyim yaklasık 1aydan beri tedavi oluyorum klowen kullandım olmadı yumurtalıklarım calısmıo simdi gonal f die bi igne kullanıom oigneyle yumurtalıkları büyütüyolar cuma günü gittim iii biraz gelişme var ama 1den fazla yumurtalık büyüs pzrtesi tekrar gitcem benim sorunumda bu allah herkese evlat versin bizlerede versin benim gibi igne kullanıp sonuc alanlar varmı arkadaslar

canım bende kolemene 2 aydr devam ediyorum bakalım hayırlısı bide soğan suyu yapıyorum:Saruboceq:

Back