Gebe kalamayanlar buraya.....

selam kızlar ben ilk kez yazıyorum burada ama uzun zamandır takip ediyorum benim 5 yaşında bir oğlum var 2. olsun istedik 1,5 yıldır olmuyor yumurta tembelliği dediler ilaçlarla yumurta oluşuyor ama budefada çatlamıyor geçen ay aşılama tedavisi yapıldı ama bugün hastalandım çok belim ağrıyor aşılama tutmadı ben artık doktora gitmekten yoruldum herkesin duaları kabul olur ve bebeklerinize kavuşursunuz inşallah Saruboceq:

çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.

benimde çukulata kistim vardı ameliyat oldum şu an evliyim ve çocuk yapmak istiyorum daha bi sonuç yok bakalım inşallah biran önce banada nasip eder allahım

cnm benim bu kadar üzüpte yıpratma kendini allah dualarımızı kabul eder inşallah

mrb kızlar bu gün doktora gittim aşılama tedavisi için bayaram araya girdiği için bidahaki aya kaldı kızlar buarada aktarcıya gittim durumumuzu anlattık bize bir karışım söyledi yüzde yüz etkiliymiş sipariş verdik yarın alcağız 1 ay kullancak

inşaalah sağol bende umutla bekliyorum zaten

arkadaşlar ya benide bilgilendirin bende önümüzdeki ay tekrar başlıycam doktorumla irtibata geçmeye aslında bu aydı da ramazan diye erteledik bana en son doktorum bi ilaç verdi henüz almadım gelmeden önceki son adette kullan dedi aşılama yapıcaz bizde allah nasib ederse, şimdi öyle yapıcam ama ben gittikmi sonraki aya atmaz diyorum bu aşlama için de bi süreç gerekiyormu yani sonraki aylara akseder mi öyleyse kendimi kurmayayım boşa.
ayrıca arkadaşımın da çatlayamama problemi vardı yumurtlama ve gelişme güzel ama çatlamıyordu zannımca şişlide doktoru tedaviye başladılar 5 ay sürmedi galiba dün 2 aylık hamile olduğunu duydum bu gün yarın görüşürüz alıyım doktorun ismini yazarım size de .ben de acaba doktorumu değişip ona mı gitsem diyorum.

esinte aynı zaman da aşılamaya başvurucaz demekki hadi bakalım hayırlısı aktarcılarada çok umut bağlama sonuçta yıllarca tıp fakültesinde saç ağartmış uzmanların elindeyiz hepimiz o kadar basit olsa iki ot yazar reçeteye gönderirler tabi senide anlıyorum herşeyden umut bekliyorsun bende aynıyım ama o aktarcı öyle kesin konuşurken senin ne kadar ümitlendiğini düşünmüyor sana umut verirken düşündüğü tek şey emin olki elindeki 'şifalı' otları satmak helede o otların adı karışımsa ve çocuğu olmayan birine şifa vaad ediyorsa ümidi alan kişi parayı da acımayacaktır.bununda farkında,öyle değilmi en azından şunu demişsindir eşine 'ay çocuğumuz olsun da 10 katı para verelim o aktarcıya hiç sorun değil' ben inanmıyorum artık bu tür şifa vaad edenlere inanınca ben üzülüyorum yine aktarcı değil.o yüzden kullanma demiyorum yinede sonuçta hepimiz ümitle bitiriyoruz her ayı ve ümidimizin kırıldığı ilk gün bir sonraki ay için ümit etmeye başlıyoruz.ama çokta ümitlenme sonrası kötü oluyo bide olan sadece psikollojine değil paranada oluyo hem bi taraftan bişeyleri onarırken diğer taraftan başka birşeye zarar verebilir bitkiler doktorunla konuş bence ama dediğim gibi sen bilirsin yine de allah hepimize yardım etsin:1no2:

cnm benim bu kadar üzüpte yıpratma kendini allah dualarımızı kabul eder inşallah

ooofffffff YOKSUNYOK o nasıl bir rüya, o nasıl bir dua güzelim ya vallahi beni bile ağlattın allah hepimize nasib etsin o güzel duyguyu tatmayı.bende hep rüyamda hamile görüyorum kendimi eşime hamile olduğumu söylerken görüyorum birde annemin benden önceki çocuğu 3 aylıkken vefat etmiş ve ben dolayısıyla ablamı hiç tanımadım rüyamda geçen onu gördüm uzun saçları vardı beyaz hemşire gömleği giyiyordu poliklinik gibi bi yerdeydik bana güldü ben senin ablanım dedi ismimi söyleyerek (isimlerimizde aynıdır onunla)yüzü çok güzeldi elinde yeni doğmuş bi bebek vardı bana verdi bu bebek senin al dedi bende ben hamile değildimki dedim yine bu bebek senin dedi bebeklerin tartıldığı o minik teraziye bıraktı bebeği giderken tekrar arkasını döndü gülümseyip gitti yüzü çok güzeldi.ben bebeği aldım mı almadımmı bilmiyorum ama çok etkilendim rüyamdan gerçek giibiydi o gün etkisinden çıkamadım.bilinç altımda yer etmiş diye düşündüm hayırlara çıkkarsın rabbim inş. böyle rüyamızda görüyoruz işte ancak((((((

canım aktarcı bana sen bu ay hamile kalcaksın demediki ben bu ay hamile kalcam die kullanmıyorum ki spermlerde haraketlilği artıttrıyo bizde sayı iy sadece ileri hareket % 5 biz tüp bebek istedik doktorlarımız gerek olmadığını söyledi aşılama önerdi ben ümütliyim olacak allahın izniylen şifa olcak canım bence fazla tıppada baş vurma o ilacların yan etkileri oluyo eğer tıppın dediği gibi olsaydı eşimin ameliyatından 2 ay sonra benim bebiş olcaktı tek bir doktorla kalmadık cok doktor gezdik buarada eşim 1,5 sene oldu ameliyat olalı nerde tıppa bıraktım ve doktorlara sordum 2 ay içinde olcak diye kesin konuştunuz dedikleri şu oldu zaman dediler bence sende tıppa fazla güvenme bitkilerin yan etkileri yok bitkilerle % 80 kişi tedavi oluyo ve başarı elde ediliyor tıpta ise ilacların yan etkileri cok tedavi şansı %20 yirmide sana tavsiyem fazla kendini kaptırma şifan geldikten sonra hepsi birer vesile tıppın bana verdi psikolojik etki daha cok aktarcı eşime dediki sen inandıktan sonra.sana birşey anlatayımmı adaamın biri kansermiş doktor doktor gezmiş caresi yokmuş okadar ilac kullanmışki artık enson bi doktora gitmiş anlatmış başından gecenleri adam anlamış bu adamın psikolojisinin bozulduğunu demişki sana bir ilaç vercem onu hiç inanarak iç cok iyi olcaksın ama adam okadar sindire sindire anlatmışki hasta adam tamam demiş 1 litre suya bir küp şeker attı ve verdi ve hasta gitti haftalar sonra hasta tekrar doktora ya doktor bey ben cok iyim artık o ilac neydi beni iğleştirdi doktor tebbessüm etti ve dediki sen inandıktan sonra psikolojini bozmadıktan sonra sana herşey iyiy gelir ve adamın tahlilleri yapılmış ve ammansız hastalıktan kurtulmuş ve adam anlamışki herşeyin inanmaktan gectiğini.arkadaşım inşallah anlamişsındır vereliniortak

cnm arkadasm o gün cok bunaldm bide o rüya cabası oldu hepimizin umudunun tükendgi tökezledgi zamanlar vardır ya bende o anları yasadm yeniden toparlanıyorum dün aksama kadar agladm nie böyle oldum bilmiorum cok duygusallastm herseyde gözüm doluyo esimi bile aglattm seni böyle görünce icim acıyo üzülmene dayanamıyorum dio 7ay önce annesini kaybettk o yüzden esim bana hep kücük annem der amaan öyle arkadaslar ama burası olmasa sizler olmasanız nolurduki kendi kendimi yerdm heralde

cnm benm inan bende hıckırarak yazdm rüyan hayır olur inş bebisinide aşılamadan alırsn kucagina ablan bebisini getirmis sana rüyası bile ne güzel dimi rabbim duy sesimizi.

arkadasım siir ıcın tskler dedgn gibi siirde ackca var hepsi

Arkadaşlar mrb. Ben Çatlama iğnesinden 12 gün sonra test yapmıştım Beta hcg 4, Progesteron 15 çıkmıştı.Bugün çatlama iğnesinden sonraki 19. gün ama hala adet olmadım. Normalde yumurta çatladıkatan 14-16 günler adet oluması gerekmez mi? Kist olutu diycem yuymurtam çatlamış pregesterondan belli. Öyle hiç adet belirtiside yok sadece göğüslerim 10 gündür biraz acıyor ve beyaz akıntı oluyor. Arkadaşlar fikirlrinizi paylaşırsnız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…