- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.861
çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.
bugün yine sabaha kadar rüyamda hamilelikle testlerle dr la ameliyathaneyle ugrastm hamileymisim dr bana sezeryan dio ameliyathaneye gdiorum ellerini ayaklarını görüorum bebegimin bi kere kokluyum diye yalvarıorum ebe olmaz seni dikmemiz lazm kanaman durmuyo diyolar nasıl aglıyorum o masada. Uyandm hemen bugün moralim cok bozuk arkadaslar dün yine bi arkadasımı gördüm 5 aylık evli gözleri kararıyomus hep dr gtmis emar falan hipofiz bezinin üstünde tumor varms dr ameliyat olmadan gebe kalman mümkün deil tumorda 3cm den kücük alamayz demsler yıkıldm dio kız sonra bi sürü ilaclı emara grmis mide bulantıları oluyomus dr gtmis bi ögreniyoki 7hafta hamile ve bebek cok saglıklı anlattı yolun ortasnda agladım ya RABBIM NEYLERSEN GÜZEL EYLERSIN NOLUR BIZI ANNELIK GIBI YUCE DUYGUDAN MAHRUM ETME KUCAKLARIMIZI BOS KOYMA BASKALARINI KISKANMAKTAN FESATLIKTAN SANA SIGINIRIZ BIZE BU SINAVDA SABIR VER GUC VER UMUT VER RABBIM TUKENDGMZDE YENIDEN YESEREN GUZELLIKLER NASIP ET ESLERIMIZE SABIR IHSAN ET RABBIM BIZLERE YAVRUSUZ EVLERIMIZDE HUZUR VER DIRLIK VER SAGLIK VER KURBAN OLDUGUM aglamaktan ne yazdgmıda bılemedm ama ıcten yazdm aminn
yumurtlamada bende bir problem yokmuş herşeyim normel de %85 ya kadında yada erkekte olurmuş problem kalan %15lik kısımda nedensiz oluyormuş biz eşimle %15lik kısma giriyoruz doktorun demesine göre bakalım hayırlısı ALLAHtan artık vakti zamanı var zaten ben dış gelelikte geçirdim problem olsa dış gebelik te olumazdı diyor doktorum umut olmasa yaşayamayız ki arkadaşım ALLAh umudumuzu kaybettirmesin sabret arkadaşım pozitif düşün inşallah en yakın zamanda yanımıza gelecek misafirimiz
slm çatlama problemimi vardı sendede bendede var hatta adetimde düzensiz bu yöntem nasıl oluyo hamile kalınabiliyomu bu olay çok sıkıyo beni bugün yine adet oldum hep umutlanıyorum boşuna olmuyor lütfen yardım edin bana
mrb kızlar bu gün doktora gittim aşılama tedavisi için bayaram araya girdiği için bidahaki aya kaldı kızlar buarada aktarcıya gittim durumumuzu anlattık bize bir karışım söyledi yüzde yüz etkiliymiş sipariş verdik yarın alcağız 1 ay kullancak
cnm benim bu kadar üzüpte yıpratma kendini allah dualarımızı kabul eder inşallah
canım aktarcı bana sen bu ay hamile kalcaksın demediki ben bu ay hamile kalcam die kullanmıyorum ki spermlerde haraketlilği artıttrıyo bizde sayı iy sadece ileri hareket % 5 biz tüp bebek istedik doktorlarımız gerek olmadığını söyledi aşılama önerdi ben ümütliyim olacak allahın izniylen şifa olcak canım bence fazla tıppada baş vurma o ilacların yan etkileri oluyo eğer tıppın dediği gibi olsaydı eşimin ameliyatından 2 ay sonra benim bebiş olcaktı tek bir doktorla kalmadık cok doktor gezdik buarada eşim 1,5 sene oldu ameliyat olalı nerde tıppa bıraktım ve doktorlara sordum 2 ay içinde olcak diye kesin konuştunuz dedikleri şu oldu zaman dediler bence sende tıppa fazla güvenme bitkilerin yan etkileri yok bitkilerle % 80 kişi tedavi oluyo ve başarı elde ediliyor tıpta ise ilacların yan etkileri cok tedavi şansı %20 yirmide sana tavsiyem fazla kendini kaptırma şifan geldikten sonra hepsi birer vesile tıppın bana verdi psikolojik etki daha cok aktarcı eşime dediki sen inandıktan sonra.sana birşey anlatayımmı adaamın biri kansermiş doktor doktor gezmiş caresi yokmuş okadar ilac kullanmışki artık enson bi doktora gitmiş anlatmış başından gecenleri adam anlamış bu adamın psikolojisinin bozulduğunu demişki sana bir ilaç vercem onu hiç inanarak iç cok iyi olcaksın ama adam okadar sindire sindire anlatmışki hasta adam tamam demiş 1 litre suya bir küp şeker attı ve verdi ve hasta gitti haftalar sonra hasta tekrar doktora ya doktor bey ben cok iyim artık o ilac neydi beni iğleştirdi doktor tebbessüm etti ve dediki sen inandıktan sonra psikolojini bozmadıktan sonra sana herşey iyiy gelir ve adamın tahlilleri yapılmış ve ammansız hastalıktan kurtulmuş ve adam anlamışki herşeyin inanmaktan gectiğini.arkadaşım inşallah anlamişsındır vereliniortak
esinte aynı zaman da aşılamaya başvurucaz demekki hadi bakalım hayırlısı aktarcılarada çok umut bağlama sonuçta yıllarca tıp fakültesinde saç ağartmış uzmanların elindeyiz hepimiz o kadar basit olsa iki ot yazar reçeteye gönderirler tabi senide anlıyorum herşeyden umut bekliyorsun bende aynıyım ama o aktarcı öyle kesin konuşurken senin ne kadar ümitlendiğini düşünmüyor sana umut verirken düşündüğü tek şey emin olki elindeki 'şifalı' otları satmak helede o otların adı karışımsa ve çocuğu olmayan birine şifa vaad ediyorsa ümidi alan kişi parayı da acımayacaktır.bununda farkında,öyle değilmi en azından şunu demişsindir eşine 'ay çocuğumuz olsun da 10 katı para verelim o aktarcıya hiç sorun değil' ben inanmıyorum artık bu tür şifa vaad edenlere inanınca ben üzülüyorum yine aktarcı değil.o yüzden kullanma demiyorum yinede sonuçta hepimiz ümitle bitiriyoruz her ayı ve ümidimizin kırıldığı ilk gün bir sonraki ay için ümit etmeye başlıyoruz.ama çokta ümitlenme sonrası kötü oluyo bide olan sadece psikollojine değil paranada oluyo hem bi taraftan bişeyleri onarırken diğer taraftan başka birşeye zarar verebilir bitkiler doktorunla konuş bence ama dediğim gibi sen bilirsin yine de allah hepimize yardım etsin:1no2:
ya RABBIM NEYLERSEN GÜZEL EYLERSIN NOLUR BIZI ANNELIK GIBI YUCE DUYGUDAN MAHRUM ETME KUCAKLARIMIZI BOS KOYMA BASKALARINI KISKANMAKTAN FESATLIKTAN SANA SIGINIRIZ BIZE BU SINAVDA SABIR VER GUC VER UMUT VER RABBIM TUKENDGMZDE YENIDEN YESEREN GUZELLIKLER NASIP ET ESLERIMIZE SABIR IHSAN ET RABBIM BIZLERE YAVRUSUZ EVLERIMIZDE HUZUR VER DIRLIK VER SAGLIK VER KURBAN OLDUGUM aglamaktan ne yazdgmıda bılemedm ama ıcten yazdm aminn[/QUOTE .!.:Hakikaten yazdıklarından çok etkilendim..AMİİİİİN.Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerinin yazmış olduğu şiirden bazı kıtaları paylaşmak istedim sizinle.Her şey aslında bu şiirde açıkça var ama işte biz insanlar zayıfız sadece istediğimiz olsun istiyoruz..
Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Arif onu seyreyler;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Sen Hakk'a tevekkül kıl
Tefvhiz et ve rahat bul
Sabreyle ve razı ol;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.
Kalbin O'na berk eyle
Tedbirini terk eyle
Takdirini derk eyle;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Bir işi murâd etme
Olduysa inâd etme
Hak’dandır o reddetme;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.
Deme şu niçin şöyle
Bak sonuna sabr eyle
Yerincedir ol öyle;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.
Hiç kimseye hor bakma
İncitme gönül yıkma
Sen nefsine yan çıkma;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Vallahi güzel etmiş
Billahi güzel etmiş
Tallahi güzel etmiş;
Allah görelim netmiş
Netmişse güzel etmiş.
cnm benim bu kadar üzüpte yıpratma kendini allah dualarımızı kabul eder inşallah
cnm benm inan bende hıckırarak yazdm rüyan hayır olur inş bebisinide aşılamadan alırsn kucagina ablan bebisini getirmis sana rüyası bile ne güzel dimi rabbim duy sesimizi.ooofffffff YOKSUNYOK o nasıl bir rüya, o nasıl bir dua güzelim ya vallahi beni bile ağlattın allah hepimize nasib etsin o güzel duyguyu tatmayı.bende hep rüyamda hamile görüyorum kendimi eşime hamile olduğumu söylerken görüyorum birde annemin benden önceki çocuğu 3 aylıkken vefat etmiş ve ben dolayısıyla ablamı hiç tanımadım rüyamda geçen onu gördüm uzun saçları vardı beyaz hemşire gömleği giyiyordu poliklinik gibi bi yerdeydik bana güldü ben senin ablanım dedi ismimi söyleyerek (isimlerimizde aynıdır onunla)yüzü çok güzeldi elinde yeni doğmuş bi bebek vardı bana verdi bu bebek senin al dedi bende ben hamile değildimki dedim yine bu bebek senin dedi bebeklerin tartıldığı o minik teraziye bıraktı bebeği giderken tekrar arkasını döndü gülümseyip gitti yüzü çok güzeldi.ben bebeği aldım mı almadımmı bilmiyorum ama çok etkilendim rüyamdan gerçek giibiydi o gün etkisinden çıkamadım.bilinç altımda yer etmiş diye düşündüm hayırlara çıkkarsın rabbim inş. böyle rüyamızda görüyoruz işte ancak((((((
arkadasım siir ıcın tskler dedgn gibi siirde ackca var hepsiHakikaten yazdıklarından çok etkilendim..AMİİİİİN.Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerinin yazmış olduğu şiirden bazı kıtaları paylaşmak istedim sizinle.Her şey aslında bu şiirde açıkça var ama işte biz insanlar zayıfız sadece istediğimiz olsun istiyoruz..
Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Arif onu seyreyler;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Sen Hakk'a tevekkül kıl
Tefvhiz et ve rahat bul
Sabreyle ve razı ol;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.
Kalbin O'na berk eyle
Tedbirini terk eyle
Takdirini derk eyle;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Bir işi murâd etme
Olduysa inâd etme
Hakdandır o reddetme;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.
Deme şu niçin şöyle
Bak sonuna sabr eyle
Yerincedir ol öyle;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.
Hiç kimseye hor bakma
İncitme gönül yıkma
Sen nefsine yan çıkma;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Vallahi güzel etmiş
Billahi güzel etmiş
Tallahi güzel etmiş;
Allah görelim netmiş
Netmişse güzel etmiş.
kızlar günaydınlarzemuszemus
günaydn balm yine kacaksın yoksunyok nerdesın ay artk kimse yok ben burdaym aksama kadar
ay gerçekten kimse yok burda ve ben gıcık olmaya başladım şuna bakya en son yoksunyokum taaa öğlen yazmış bu saate kadar kimse yazmamıış olmazki :gitme:
günaydn balm yine kacaksın yoksunyok nerdesın ay artk kimse yok ben burdaym aksama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?