• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

selam kızlar bende bugün aranıza yeni katıldım bende malesef 8 yıldır istiyorum bebişim olmuyor cok üzgünüm bu aralar adetime yakın dönemdeyim cok stresliyim acaba bude olacakmı dye :((

kızlar ekimin kacında adet olcam kafam cok karıştı son adetimde 8 eylül ondan önceki adetim 8 ağustos ondan önceki adetimse 4 temmuzdu bana yardımcı olurmusunuz

selam canım iyiyiz sen nasılsın valla bende pek yoktum bu kızlar kızgın bana benden bir müjde kşam hastalandımmafoldumben

yaaa inanmıyorum kızlar birer birer hasta olmuşunuz ya çok üzüldüm ama merak etmeyin sıra bize geliyo çok az kaldı benimde bu ayda yok boşa gitti of ya hayırlısı inşallah bu aya daha çok umutlu olucaz tamam üzmeyin kendinizi..:gitme:

evet canım aynen o inşallah ama bence fazla kapılma seni kırmak istemem ama bana hiç kimse demezdi sen hamilesin ama bu ay rüya görenmi benim hamile olduğuma inianlarmı tipimin hamilelere benzediğini söyleyenmi ama herkes bu ay gördü bende kapılmak istemmemiştim ama herkes öyle deyince insan ister istemez inanıyo hani bizde her ay bişey ararızya kendimizde ama inşallah hamişsindir canım kac günün var.o arkadaşın tedaviye başlamışmıydı hamile olduğunu öğrendi yoksa daha başlamadanmı öğrendi inşaallah oda sağlıcakla alır kucağına arkadaşına benden selam söyle duasında bizi eksik etmesin adımıda söyle

aşılamaya 1 saat kala vazgeçmiş sonra bi ögrendiki hamile onunda sana ve kızlara çok slmı var dualarımdasnz o psikolojiyi çok ii bilirim dedi haaaa kızlar eşinize içireceginiz formulün tarifinide aldm yalnız dikkatli olmanız sartı ile
yarım kilo acı bal(karadenizde üretilir genelde hakiki olması sart ve günde yalnızca 1 kaşık yoksa bu balın yan etkisi baygınlık ve sarhoşluk kayınpederim 300 gr yemişti komaya girdi ölümden döndü)bi kavonoz arı sütü ve poleni arı sütünün yarım kavonuzu olcak yoksa azdırıyormuşşş
şimdi yarım kg bala bi kavonoz arı poleni ve yarım kilo arı sütünü karıştırn eşinize her gün 1 kaşık yedirin.aman fazla yedirmeyin inş şifa olur bu karışıma hiç bi şekilde demir kaşık degmicek tahta ya da cam kaşık olcak vesile olmak dilegiyle

Son düzenleme:
kaynamakta olan yarm ltre suya 6 7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırıp at az kapalı hafif ateşte 3 dk kaynatın sonra 20 dk dinlensin içindekileri tahta kaşıkla parçaları çıkartın soguduktasn sonra yarısını sabah aç akşam yatarken yarısını eşinize içirin 1 hafta devam edin bu hafta sonra 3 ay boyunca hergün içilecek

aşılama oldum korkulacak bişey değil adetin11, gününden sonra oluyor yumurtanın çatladığı gün çok basit bir operasyon hadi hayırlısı inşallah tutar :Saruboceq:
bende yaptırdım ama ben malesef sonuç alamadımmafoldumben

slm çatlama problemimi vardı sendede bendede var hatta adetimde düzensiz bu yöntem nasıl oluyo hamile kalınabiliyomu bu olay çok sıkıyo beni bugün yine adet oldum hep umutlanıyorum boşuna olmuyor lütfen yardım edin bana

aysima olmaz alayım bana beddua et deki inşallah inşallah 9 ay boyunca adet olmasın ammmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

9 ay 10 gün boyunca adet yüzü görmeyesin inşallaaaaah:Saruboceq: pedlerin boş göbişinde nur topu gibi bebek dolsun inşallaaah:Saruboceq:

bugün yine sabaha kadar rüyamda hamilelikle testlerle dr la ameliyathaneyle ugrastm hamileymisim dr bana sezeryan dio ameliyathaneye gdiorum ellerini ayaklarını görüorum bebegimin bi kere kokluyum diye yalvarıorum ebe olmaz seni dikmemiz lazm kanaman durmuyo diyolar nasıl aglıyorum o masada. Uyandm hemen bugün moralim cok bozuk arkadaslar dün yine bi arkadasımı gördüm 5 aylık evli gözleri kararıyomus hep dr gtmis emar falan hipofiz bezinin üstünde tumor varms dr ameliyat olmadan gebe kalman mümkün deil tumorda 3cm den kücük alamayz demsler yıkıldm dio kız sonra bi sürü ilaclı emara grmis mide bulantıları oluyomus dr gtmis bi ögreniyoki 7hafta hamile ve bebek cok saglıklı anlattı yolun ortasnda agladım ya RABBIM NEYLERSEN GÜZEL EYLERSIN NOLUR BIZI ANNELIK GIBI YUCE DUYGUDAN MAHRUM ETME KUCAKLARIMIZI BOS KOYMA BASKALARINI KISKANMAKTAN FESATLIKTAN SANA SIGINIRIZ BIZE BU SINAVDA SABIR VER GUC VER UMUT VER RABBIM TUKENDGMZDE YENIDEN YESEREN GUZELLIKLER NASIP ET ESLERIMIZE SABIR IHSAN ET RABBIM BIZLERE YAVRUSUZ EVLERIMIZDE HUZUR VER DIRLIK VER SAGLIK VER KURBAN OLDUGUM aglamaktan ne yazdgmıda bılemedm ama ıcten yazdm aminn

slm çatlama problemimi vardı sendede bendede var hatta adetimde düzensiz bu yöntem nasıl oluyo hamile kalınabiliyomu bu olay çok sıkıyo beni bugün yine adet oldum hep umutlanıyorum boşuna olmuyor lütfen yardım edin bana

yumurtlamada bende bir problem yokmuş herşeyim normel de %85 ya kadında yada erkekte olurmuş problem kalan %15lik kısımda nedensiz oluyormuş biz eşimle %15lik kısma giriyoruz doktorun demesine göre bakalım hayırlısı ALLAHtan artık vakti zamanı var zaten ben dış gelelikte geçirdim problem olsa dış gebelik te olumazdı diyor doktorum umut olmasa yaşayamayız ki arkadaşım ALLAh umudumuzu kaybettirmesin sabret arkadaşım pozitif düşün inşallah en yakın zamanda yanımıza gelecek misafirimiz :emir_bebek:

meraba cnm bu aşılama yöntemi nasıl bişi nasıl oluyor iğne ilemi oluyo öleyse nerdn bu iğneelr kaçtane çok acı veriyormu paylaşrsn memnun olurm...

hayır korkulacak hiçbirşey yok erkeğin spermi labaratuar ortamında alınıyor yıkanıp ölü hüçrelerden temizleniyor vakit kaybetmeden kadının yumurtanın bulunduğu yumurtalığa pipet gibi bişey koyuyor doktor şırıngayla o pipet yardımı ile sperm gönderiliyor bu kadar basit bir yöntem

Back