- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.841
selam kızlar bende bugün aranıza yeni katıldım bende malesef 8 yıldır istiyorum bebişim olmuyor cok üzgünüm bu aralar adetime yakın dönemdeyim cok stresliyim acaba bude olacakmı dye(
kızlar ekimin kacında adet olcam kafam cok karıştı son adetimde 8 eylül ondan önceki adetim 8 ağustos ondan önceki adetimse 4 temmuzdu bana yardımcı olurmusunuz
selam canım iyiyiz sen nasılsın valla bende pek yoktum bu kızlar kızgın bana benden bir müjde kşam hastalandımmafoldumben
selam kızlar bende bugün aranıza yeni katıldım bende malesef 8 yıldır istiyorum bebişim olmuyor cok üzgünüm bu aralar adetime yakın dönemdeyim cok stresliyim acaba bude olacakmı dye(
evet canım aynen o inşallah ama bence fazla kapılma seni kırmak istemem ama bana hiç kimse demezdi sen hamilesin ama bu ay rüya görenmi benim hamile olduğuma inianlarmı tipimin hamilelere benzediğini söyleyenmi ama herkes bu ay gördü bende kapılmak istemmemiştim ama herkes öyle deyince insan ister istemez inanıyo hani bizde her ay bişey ararızya kendimizde ama inşallah hamişsindir canım kac günün var.o arkadaşın tedaviye başlamışmıydı hamile olduğunu öğrendi yoksa daha başlamadanmı öğrendi inşaallah oda sağlıcakla alır kucağına arkadaşına benden selam söyle duasında bizi eksik etmesin adımıda söyle
aşılama oldum korkulacak bişey değil adetin11, gününden sonra oluyor yumurtanın çatladığı gün çok basit bir operasyon hadi hayırlısı inşallah tutar :Saruboceq:
bende yaptırdım ama ben malesef sonuç alamadımmafoldumben
karamel dr gttnmi ilac falan verdimi tedavisi nasılmşslm çatlama problemimi vardı sendede bendede var hatta adetimde düzensiz bu yöntem nasıl oluyo hamile kalınabiliyomu bu olay çok sıkıyo beni bugün yine adet oldum hep umutlanıyorum boşuna olmuyor lütfen yardım edin bana
11 ekimde adet olucakmışsın
aysima olmaz alayım bana beddua et deki inşallah inşallah 9 ay boyunca adet olmasın ammmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
9 ay 10 gün boyunca adet yüzü görmeyesin inşallaaaaah:Saruboceq: pedlerin boş göbişinde nur topu gibi bebek dolsun inşallaaah:Saruboceq:
canım birkere geldim cok güzel bir yer coktan gemiştim inşallah senide beklerim yakınız birbirimize bende gebze dilovasında oturuyom beklerim görüşelim iy olurben kocaelinin çıkışında oturuyom sayılır sapancaya çok yakın gelirsen beklerim cnm
slm çatlama problemimi vardı sendede bendede var hatta adetimde düzensiz bu yöntem nasıl oluyo hamile kalınabiliyomu bu olay çok sıkıyo beni bugün yine adet oldum hep umutlanıyorum boşuna olmuyor lütfen yardım edin bana
meraba cnm bu aşılama yöntemi nasıl bişi nasıl oluyor iğne ilemi oluyo öleyse nerdn bu iğneelr kaçtane çok acı veriyormu paylaşrsn memnun olurm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?