- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.821
günaydın yusuf burcu nasısın canım burcu gebelikte insan adet sancısı belirtileri yaşarmı bel ağrısı yüzde sivilcelenme onun gibi şeyler ilk ayında olurmu sadece merak[/QUO
sağol bitanem iyiyim sen nasılsın tatlım?Benim bildiğim kadarıyla canım sivilcelenme hariç diğer belirtilerin olduğunu biliyorum tatlım kızzz yoksam hamişmisin?alkisalkisalkis
amin canım allahmı söyletti hamiş olduğumu bugün günüm hala olmadım inşallah 9 ay boyunca gelmez amin
Slm kızlar ben 1.5 senedır evlıyım ve adet duzensızlıgım var 4 ay adet olmadıgım oldu sımdıde 2 aydır yınede olmadım ıgne yaptıktan sonra adet oluyorum ve hıc korunmadık ama gebe kalamıyorum sorunun ne oldugunuda bılmıyorum ayrıca dr. bana yumurta catlatma icin igne verdı adetın baslangıcından 11. gun sonra yapıcan dedı 3 amp. 2 gun aralıklı yapmamı soyledı aranızda yumurta catlatma ıcın ıgne kullanan varsa bıraz bılgı verebılır mısınız..?tskrler.
amin canım allahmı söyletti hamiş olduğumu bugün günüm hala olmadım inşallah 9 ay boyunca gelmez amin
kıııııııııııızzzz hadi bakalım inş hamişsindirrr ayyy heyecanlandım bakkk
kıııııııııııızzzz hadi bakalım inş hamişsindirrr ayyy heyecanlandım bakkk
canım malesef sahurda adet oldum ve aşılama tedavisine başlıcam cuma günü gidiom doktorla konuştum direk başlıom kızla bana yardımcı olurmusunuz ilkez aşılama olcam ve cok heycanlıyım kackere doktora gitmem gerekio daha önce yumurta takibine gittim kızlar sizce bayrama kadar aşılamam olurmu lütfen yardımcı olun senağlama
kızlar günaydınlar canım esintem sanada günaydın tatlım...zemuszemus
aşılama oldum korkulacak bişey değil adetin11, gününden sonra oluyor yumurtanın çatladığı gün çok basit bir operasyon hadi hayırlısı inşallah tutar :Saruboceq:
bende yaptırdım ama ben malesef sonuç alamadımmafoldumben
Herkese günaydn esinte üzüldüm ya asılama nasıldı yumurta catladgnda spermı enjekte ediolar o mu?banada herkes hamilemisin dio ama kapılmak istemiorum dün hamile arkimle konustm 5yıldır olmuodu onun asılamaya gtcektiki hamile kalms.öyle güzel öyle hevesli anlatıoki zıplıodu sanki dio kıskanmak deilde garip bi duygu ya
selam canım iyiyiz sen nasılsın valla bende pek yoktum bu kızlar kızgın bana benden bir müjde kşam hastalandımmafoldumben
herkese selamlar kızlar 8 gündür yoktum nasılsınız ben yokken neler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?