Gebe kalamayanlar buraya.....

merhebe bende 5 selik evliyim bende de bi şey olduğu yok bekliyoruz artık clomen kullandım çatlatma iğnesi falan sadece rahim filminden sonra başımdan dış gebelik geçti çok korktum ve çok canım yandı ayyy ALLAH düşmanıma vermesin çok zor inşallah hepimiz çocuk sahibi oluruz arkadaşlar

Slm kızlar ben 1.5 senedır evlıyım ve adet duzensızlıgım var 4 ay adet olmadıgım oldu sımdıde 2 aydır yınede olmadım ıgne yaptıktan sonra adet oluyorum ve hıc korunmadık ama gebe kalamıyorum sorunun ne oldugunuda bılmıyorum ayrıca dr. bana yumurta catlatma icin igne verdı adetın baslangıcından 11. gun sonra yapıcan dedı 3 amp. 2 gun aralıklı yapmamı soyledı aranızda yumurta catlatma ıcın ıgne kullanan varsa bıraz bılgı verebılır mısınız..?tskrler.

canım benim bir bilgim yok

aşılama oldum korkulacak bişey değil adetin11, gününden sonra oluyor yumurtanın çatladığı gün çok basit bir operasyon hadi hayırlısı inşallah tutar :Saruboceq:
bende yaptırdım ama ben malesef sonuç alamadımmafoldumben

meraba cnm bu aşılama yöntemi nasıl bişi nasıl oluyor iğne ilemi oluyo öleyse nerdn bu iğneelr kaçtane çok acı veriyormu paylaşrsn memnun olurm...

Herkese günaydn esinte üzüldüm ya asılama nasıldı yumurta catladgnda spermı enjekte ediolar o mu?banada herkes hamilemisin dio ama kapılmak istemiorum dün hamile arkimle konustm 5yıldır olmuodu onun asılamaya gtcektiki hamile kalms.öyle güzel öyle hevesli anlatıoki zıplıodu sanki dio kıskanmak deilde garip bi duygu ya

evet canım aynen o inşallah ama bence fazla kapılma seni kırmak istemem ama bana hiç kimse demezdi sen hamilesin ama bu ay rüya görenmi benim hamile olduğuma inianlarmı tipimin hamilelere benzediğini söyleyenmi ama herkes bu ay gördü bende kapılmak istemmemiştim ama herkes öyle deyince insan ister istemez inanıyo hani bizde her ay bişey ararızya kendimizde ama inşallah hamişsindir canım kac günün var.o arkadaşın tedaviye başlamışmıydı hamile olduğunu öğrendi yoksa daha başlamadanmı öğrendi inşaallah oda sağlıcakla alır kucağına arkadaşına benden selam söyle duasında bizi eksik etmesin adımıda söyle

selam canım iyiyiz sen nasılsın valla bende pek yoktum bu kızlar kızgın bana benden bir müjde kşam hastalandımmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…