Gebe kalamayanlar buraya.....

MRSATOM asırı derecede sancılı adet olurdum bu ay hıc hıssetmedm ayrıca camasrmdaki lekeler gözle görülür derecedeydi Dr gtmedm ama kistler gtti galiba öyle tahmn edyorum

slm kızlar yine karsılasamadk bende hamislerin topigindeydmins saglıkla alırlar bebisleri kucaklarına.gecede ordaydm rüyamdada sùlalede ne kadar hamıle varsa rüyamda gôrdùm anlıcanız moralım bozuk arkadaşlar ınş bizde bıgùn ya9ar9 hamişim die

buay benimde 6 günüm geçtii dolayısıyla çok umutlandım ama malesef hasta oldum...belki bazı arkadaşlara göre uzun süresir beklemiyorum ama yinede bana asırmış gibi gliyor...

bende 4 aydr denıorum 4aylık evlıym cok erken gelıo bazılarına ama ben 6yıldır bekliorum uzun süre cktgm icin yeni evliymsm gibı gelmio.ins en kısa zamanda isteyen herkes anne olur

evet beklemek çok kötü zaman geçmiyo paranoyak oldum nerdeyse günde 4-5 kere ovalasyon takvimine bakıyorum son adet tarihim ne zaman diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…