• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kaydirigubbakcemile3benimde böyleydi ayda 1 nerdeyse 3 eylül ve 8 eylül arası önemli günler yani bugün iş varkaydirigubbakcemile3 yarında var sonraki günde varkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3benimde böyleydi ayda 1 nerdeyse 3 eylül ve 8 eylül arası önemli günler yani bugün iş varkaydirigubbakcemile3 yarında var sonraki günde varkaydirigubbakcemile3

ciddimisin.ya zaman şu over testi bi halta yaramıyo senin dediğin gibi.ya nülifeeer ben böle hergün yaparsam çok kötü oluyorum işi otomatiğe bağlamış gibi oluyorum çok fena kuruluk problemi yaşıyorum yaaaaaaaaamafoldumben

ciddimisin.ya zaman şu over testi bi halta yaramıyo senin dediğin gibi.ya nülifeeer ben böle hergün yaparsam çok kötü oluyorum işi otomatiğe bağlamış gibi oluyorum çok fena kuruluk problemi yaşıyorum yaaaaaaaaamafoldumben

heran çatlayabilir bendeki istatistikler yumurtlama 15 16 günlerde oluyo doktor takip rdiyo benimkini elifcim ama düzenli yapman lazım aslında günaşırı olması gerekiyo ama önemli günleri kaçırmamak lazım ben bu ay öle yaptım olur yada olmaz hayırlısı kuruluk fena ya niye oluyoki :gitme:

Back