- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.741
heran çatlayabilir bendeki istatistikler yumurtlama 15 16 günlerde oluyo doktor takip rdiyo benimkini elifcim ama düzenli yapman lazım aslında günaşırı olması gerekiyo ama önemli günleri kaçırmamak lazım ben bu ay öle yaptım olur yada olmaz hayırlısı kuruluk fena ya niye oluyoki :gitme:
ö düşünceyi yapsakta yapmasakta atamayızki kafamızdan bitanem atsaydık eğer emin ol olurdu bebecikler(((
çok haklısın.senin adet gnün ne zmn nilü:uhm:fer
hep 31 yada 32 günde bir düzensiz olurdu ama bu ay 28 günde bir oldu yani 17 ağusdosta düzene girdiyse eğer 14 eylülde olacak ama incir kürü kullanıyorumya hiçbişeyden emin değilim sırnaşık şey
aslında bu incir kürü soğan kürüde işe yarıyor adetleri düzen sokmaya çünki benimki 22 haziranda oldum yarım yangalak soğan kürünü yaptım 23 ağustosta yine oldum bakalım inşallah hayırlısı olur bebeğimvereliniortak
inşallah hayırlısı bitanem kaydirigubbakcemile3 benim evlenmeden önce çok düzenliydi 28 günü sektirmezdi evlendim allak pullak oldum nevrim döndü vallaha niye oldu bilmem artıkın CADIARZU
inşallah bitanem sende al inşallah herkez alsın a.s.
kmse yokmu ya
kmse yokmu ya
arada gelp gıdıorum canm ya napıosunuz bu arada incir kürüne basladm bakalm nolcek
arada gelp gıdıorum canm ya napıosunuz bu arada incir kürüne basladm bakalm nolcek
ay olsakta hepmz aynı anda olsak incir komasına gırcen dıe dalga gecio esim:)16 tane atıorum yarm lt suya cok sekerlı oluo ya NILSECIM Ankaranın neresndesn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?