• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

heran çatlayabilir bendeki istatistikler yumurtlama 15 16 günlerde oluyo doktor takip rdiyo benimkini elifcim ama düzenli yapman lazım aslında günaşırı olması gerekiyo ama önemli günleri kaçırmamak lazım ben bu ay öle yaptım olur yada olmaz hayırlısı kuruluk fena ya niye oluyoki :gitme:

çünki bebek için yaptığımı düşünüyorum o ankaydirigubbakcemile

hep 31 yada 32 günde bir düzensiz olurdu ama bu ay 28 günde bir oldu yani 17 ağusdosta düzene girdiyse eğer 14 eylülde olacak ama incir kürü kullanıyorumya hiçbişeyden emin değilim sırnaşık şey

aslında bu incir kürü soğan kürüde işe yarıyor adetleri düzen sokmaya çünki benimki 22 haziranda oldum yarım yangalak soğan kürünü yaptım 23 ağustosta yine oldum bakalım inşallah hayırlısı olur bebeğimvereliniortak

aslında bu incir kürü soğan kürüde işe yarıyor adetleri düzen sokmaya çünki benimki 22 haziranda oldum yarım yangalak soğan kürünü yaptım 23 ağustosta yine oldum bakalım inşallah hayırlısı olur bebeğimvereliniortak

inşallah hayırlısı bitanem kaydirigubbakcemile3 benim evlenmeden önce çok düzenliydi 28 günü sektirmezdi evlendim allak pullak oldum nevrim döndü vallaha niye oldu bilmem artıkın CADIARZU

ay olsakta hepmz aynı anda olsak incir komasına gırcen dıe dalga gecio esim:)16 tane atıorum yarm lt suya cok sekerlı oluo ya NILSECIM Ankaranın neresndesn cnm

Back