- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.781
bende 4 aydr denıorum 4aylık evlıym cok erken gelıo bazılarına ama ben 6yıldır bekliorum uzun süre cktgm icin yeni evliymsm gibı gelmio.ins en kısa zamanda isteyen herkes anne olur
zaman hic gecmıo sankı bazen amaaan Allah hayrlsını versn ol dedgnde olcak dıorum bazende esımın etraftakı bebeklere bakısını onları sevısını görünce kahroluyorum hemen olsun ıstıorum bilmıorum Rabbimde bizi böyle sınav edio bu aralar sabrım beni cok zorluo
benim 1 hafta var adet olmama yarın test yapsam belli olurmu bekliyemicem 1 hafta yaa
gttm canm yumurtam catlamıomus kist olarak yumurtalga tutunuyomus dr hormon istedi yaptrdm esmde sperm yaptrcak ama ramazandan dolayı yaptramadı drum kendine cok güvenio bakalm tedaviye baslamadan dogal yoldan bekliorum
inşallah cnm en kısa zamanda hamile kalırsın
bende gecen yaz düşük nedeniyle kürtaj oldum kürtaj olduğum günden beride doktora gitmedim bu ayda olmazsa gidicem artık kesin bi sorun var demekki allah yardımımız olsun
cnm benm ya gecms olsun neden düsük yaptn kesin vardr deme ins yoktur.aminn balm ins hepmz en kısa zamanda hamile kalırz
cnm benm Allah yardmcn olsun o cok daha zor melek bebegnı düsünme o öbür dünyada senı beklio olcak icime doguyo en kısa zamanda hamıle kalcaksn kafana takma olurmu
ben duymuştum onu ama mümkün değil deneyemem :bbo:
MRSATOM asırı derecede sancılı adet olurdum bu ay hıc hıssetmedm ayrıca camasrmdaki lekeler gözle görülür derecedeydi Dr gtmedm ama kistler gtti galiba öyle tahmn edyorum
canım sen soğan suyu yaptınmıkiiii:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?