Gebe kalamayanlar buraya.....

zaman hic gecmıo sankı bazen amaaan Allah hayrlsını versn ol dedgnde olcak dıorum bazende esımın etraftakı bebeklere bakısını onları sevısını görünce kahroluyorum hemen olsun ıstıorum bilmıorum Rabbimde bizi böyle sınav edio bu aralar sabrım beni cok zorluo

Aynen ööle canım benim bazen bana bi sabır teslimiyet gelio bazende içimdeki kurt beni yiyor...

gttm canm yumurtam catlamıomus kist olarak yumurtalga tutunuyomus dr hormon istedi yaptrdm esmde sperm yaptrcak ama ramazandan dolayı yaptramadı drum kendine cok güvenio bakalm tedaviye baslamadan dogal yoldan bekliorum

gttm canm yumurtam catlamıomus kist olarak yumurtalga tutunuyomus dr hormon istedi yaptrdm esmde sperm yaptrcak ama ramazandan dolayı yaptramadı drum kendine cok güvenio bakalm tedaviye baslamadan dogal yoldan bekliorum

inşallah cnm en kısa zamanda hamile kalırsın
bende gecen yaz düşük nedeniyle kürtaj oldum kürtaj olduğum günden beride doktora gitmedim bu ayda olmazsa gidicem artık kesin bi sorun var demekki allah yardımımız olsun

Canım en azından hamile kalabildiğini öğrendin...
bizde oda yok..hamile olacakmıyız olamayacakmıyız belli deil her ay daha çok korku sarıyor

cnm benim anneminde benden sonra 1 düşüğü olmuş ve tüpleri tıkanmış aynı şey benimde başıma gelcek diye korkuyorum ben kürtajdan sonra ağır bi depresyon geçirdim yeni yeni atlattım bu yüzden doktor kötü bişey söler diede doktora gidemiyorum

cnm benm ya gecms olsun neden düsük yaptn kesin vardr deme ins yoktur.aminn balm ins hepmz en kısa zamanda hamile kalırz

nedenini bende bilmiyorumki 3.5 aylıktı ama düşük yaptığımdaan 1 hafta önce halı yıkamıştım ondan olabilir doktorda ilk düşük olduğu için araştırmaya gerek yok dedi ama benim ömrümden ömür gitti okadar çok istiyodum daha yeni yeni nasibi yokmuş diyebiliyorum herşey normaldi hafif lekeyle gittim doktora doktor bebek ölmüş dedi hemen alalım dedi ve aldı allah kimseye yaşatmasın

cnm benm Allah yardmcn olsun o cok daha zor melek bebegnı düsünme o öbür dünyada senı beklio olcak icime doguyo en kısa zamanda hamıle kalcaksn kafana takma olurmu

mrb kızlar nasılsınız benim günlerim inşallah olmam adet gıcık kapıyorum kırmızılardan .kızlar vajinada parmakla gebelik eskilerde gebeler parmağı vajina sokarlarmış eğer bebek yatagı elinize değerse hamiş değilsiniz yok boş bir alansa hamilesin dmekmiş siz duydunuzmu daha önce

meraba kızlar benimde 5 yıldır çocugum olmuyor denemediğim şey kalmadı ama malesef hiçbirşey çözüm olmadı anladımki allah ne zaman isterse o zaman olacak hayırlısı diyorum ve bekliyorum inşallah allahım isteyen herkeze nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…