• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hımmmmmmmmmmm bu gittigimde sorcamm zatii tutturamioss tarihii dicemmm ayoll gerçektende ööle madem prolaktinn okadayy fassla deill niee olmuoo dimii yaa ben bilgisayardan ovulasyon hesaplama yaziomm bakiomm hep aldandım pcye gördünmü sen kendimde hesaplayamiommm kızmasan yazimmi tarihleri18 agustos 19 temmus 22 haziran bööle işte bitanesi kızma nolyuyyy

canımm yaa kıyamiomm kimselere benimde 10 günüm wayyy bakalımm nocekkk ama takma herkess ööle dioo nezamn çok istesekk olmuoooooooooo

hımmmmmmmmmmm bu gittigimde sorcamm zatii tutturamioss tarihii dicemmm ayoll gerçektende ööle madem prolaktinn okadayy fassla deill niee olmuoo dimii yaa ben bilgisayardan ovulasyon hesaplama yaziomm bakiomm hep aldandım pcye gördünmü sen kendimde hesaplayamiommm kızmasan yazimmi tarihleri18 agustos 19 temmus 22 haziran bööle işte bitanesi kızma nolyuyyy

30 ağusdos 2 eylül arası önemli günlerinmiş tamam ama geçti tabiki yumurtlamanda bi problem yoksa ki prolaktin aksatır bence :kızgın:

inşallah allah söyletiyordur canım ,neden öyle hissettin ki? ben artık her ay umutlanmaktan çok yoruldum ama biliyorum ki Allah bizi bu dunyada yalnız bırakmayacak:CüvCüv:

bilmiyorum içime doğdu ama benimki bir fikir sadece bana bu ay hamilesin diyen oldu önceden çok umutlanırdım sen sakın umutlanma sadece içimden öyle geldi opuyorumnanaktan

kısmet canım benim,üzülme sen. kasıklarım hala ufak ufak kasılıyo gibi sızlıyo sanki belki de erken hastalanıcam,gerçi böyle olmazdı ama hayırlısı, ama göğüslerim acıdığına göre fazla umutlanmayayım 11-12 si gibi hastalanmam gerek aslında ama göğüslerim ağrıdığına göre erken gelebilir,yada bebişim gelir AMıNNNNNN

amin inşallllllaaaaaaahhhh bebiştir yarabbim çok isterim hepimizin olsun sonrada hamileler bölümüne geçeriz ordan doğum ordan bebek bakımına ordan bebek büyütürken derken emekli olur gideriz inşallah hepimizdelikafadulden:teytey::dance:alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

yoyecimm nilsecimm kayay weyydimm adetim biter bitmess hemen çalışmalara başlıcamm inan bööle dahada strese giriomm yokk şu günmü yokk bugünmüü önceden bu günleremii bakiooduu insanlayy offf offff bi bakmışsınkii hamişş oluolardıı

canımcım şekercimm yoyecimm ben çıkıorumm çokk öptm sizi nilsecimm umarımm sorularımla sıkmamışımdır senii iii pazarlar diliorummm öpüldünüz

Back