• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

slm ayla seni en iyi bizler anlıyoruz galiba zaten bu sitede en özel ve güzel duygularımızı dile getirbiliyorsak ,paylaşabiliyorsak birbirimizi anlıyoruz demektir. Allah'ın izniyle ben inanıyorum hepimiz bir gün anne olacağız ,bu sıkıntılara değecek yeterki gönlümüzü ferah tutalım rabbimden istemesini bilelim. bu arada geçen ay tedaviye başladım demişsin daha yolun çok başındasın ama iğne ve haplardan bahsetmişsin doktorun sana nasıl bir tedavi uyguluyor biraz bahseder misin canım?...

bu 3 sene içinde hep dr gittim ve sonuçlar temiz çıkınca ganophane ve folik asit verdiler
2 ay öncede fakülte hastanesine gittik gene sonuçlar normal çıktı ve hocalar genede tedavi oygun görmüşler
1.siklüs olarakta adetin 3. günü ganol f ve klomen kullanmay başladım. yanlış hatırlamıyosam kullanmaya başladıktan 8. gün tekrar gittim
değerlere bakıldı ve değerler yükselmesi gerekirken düşmüş
tedaviyi kestik ve bu ayki adetimi bekliyorum 2-3 gün içinde olacak
hafta içi tekrardan gidicem ve ne dicekler bilmiyorum inşalaah hayırlısı olur

bu 3 sene içinde hep dr gittim ve sonuçlar temiz çıkınca ganophane ve folik asit verdiler
2 ay öncede fakülte hastanesine gittik gene sonuçlar normal çıktı ve hocalar genede tedavi oygun görmüşler
1.siklüs olarakta adetin 3. günü ganol f ve klomen kullanmay başladım. yanlış hatırlamıyosam kullanmaya başladıktan 8. gün tekrar gittim
değerlere bakıldı ve değerler yükselmesi gerekirken düşmüş
tedaviyi kestik ve bu ayki adetimi bekliyorum 2-3 gün içinde olacak
hafta içi tekrardan gidicem ve ne dicekler bilmiyorum inşalaah hayırlısı olur

ha yani tedaviye başlamadan önce yapılması gereken tüm tetkikler yapıldı değil mi? benim önceki doktorum hep beni oyalamıştı ilaç verip verip gönderdi. şuanki doktorumdan çok memnunum. en son hsg çekildim çünkü kısırlık teşhisi konabilmesi için önce bu filmin çekimiş olması gerekir.onun için sordum yani. umarım senin için hayırlısı olur görüşmek üzereee..

ha yani tedaviye başlamadan önce yapılması gereken tüm tetkikler yapıldı değil mi? benim önceki doktorum hep beni oyalamıştı ilaç verip verip gönderdi. şuanki doktorumdan çok memnunum. en son hsg çekildim çünkü kısırlık teşhisi konabilmesi için önce bu filmin çekimiş olması gerekir.onun için sordum yani. umarım senin için hayırlısı olur görüşmek üzereee..

evet bütün hepsi yapıldı hsg kantahlilleri ultrason genel muayene hatta eşimin sperlerine bile bakıldı yani hepsi temiz hiç bir sorun çıkmadı herkes için hayırlısı

ah kızlar sizler dua edin biçoğunuz var 2. istiyorsunuz yada eşinizle beraber olabiliyosunuz.Bide bana bakın ben daha eşimi bile mutlu edemedim vajinismus hastasayım ilişkiye giremiyoruz 1 yıllık evliyiz.delirmek üzereyim.hep psikoloklar doktorlar tavsiye ediliyor tamm ama hepsi dünyanın parası varmı dien yok. bide bişi sormak istiyorum konu açtım ama burdada tekrarlamak isterim son 1 aydır eşime yarıya kadar girmesine izin verebiliyorum ve bu şekilde içime boşalıyor ve bunu gün aşırı yapıyoruz. ama tabi yarıya kadar olduğu için kızlık zarım bozulmuyo ve penis yarıda boşalıyo sizce bu şekilde hamile kalabilirmiyim nolur yardım ediiiiin...

arkadaşlar bu çatlatma iğnesi ne?bende bebişim olsun istiyorum doktora gittim sorun yok dedi ama ilaç verdi ben bişi anlamadım bu işten ilacı kullan hemen gel çünkü boş gebelik oluşabilir falan dedi bi bilgisi olan varsa yardımmmmmmmm

selam ben de yaklaşık 7 aydır bebek istiyorum, fakat doktor muayenemde polikistik over tanısı kondu, yumurtam oluşmuomuş yani, neyse bu ay gonaphene kullandım doktorumun önerisiyle adetimin 5. günü olan 7 martta kullanmaya başladım 5 gün sürdü günde 1 adet.. 11. gün ultrason kontrolünde bir yumurtamın olduğunu söyledi dr.um. çatlatma iğnesi vermedi, malum günlerde çalışmalar yapıldı:) şimdi beklemedeyim, belki hamile belki değilim ama beklemek zor bi süreçmiş, hele ki böyle bi konuda, evlendikten sonra istediğim anda hamile kalabileceğimi düşünürken bunun bazılarının ve hatta benim için hiç de öyle olmadığını anladım.. En kısa zamanda bebişimi kucaklamayı istiyorum ve bu arzumu paylaşan tüm anne adaylarına aynı dilekte bulunuyorum.

merhaba ben de 5senelik evliyim haziranda düşük yaptım birdaha hamile kalamadım şu an tedavideyiz testler olumlu ama prolaktin (süt hormonlarım)yüksek çıktı şu anda dosdinex kullanıyorum bununla hamile kalan varmı?

merhaba sevvi-n bende 6 senelik evliyim şubatta düşük yaptım daha çocuğum olmadı sonra dostinex kullandım yine olmadı şimdi yumurta takibi devamındada çatlatma iğnesi vurularak tedavi görüyorum hikayemiz ne kadarda birbirine benziyo..inşallah olucak bizimde bebişimiz buna inanıyorum

merhaba sevvi-n bende 6 senelik evliyim şubatta düşük yaptım daha çocuğum olmadı sonra dostinex kullandım yine olmadı şimdi yumurta takibi devamındada çatlatma iğnesi vurularak tedavi görüyorum hikayemiz ne kadarda birbirine benziyo..inşallah olucak bizimde bebişimiz buna inanıyorum

a.s.dostıneksı neden kullandıgını rıca etsem yazabılırmısınız ?

kaç aydan beri tedavi görüyosun kullandığın ilaçlar neydi? benim tedavimde ilk ayım daha bugün kan testi olumsuz çıktı:sm_confused:

merhaba dostineksi süt hormonlarım yüksek çıktı düşükten sonra onun için kullandım..sonra normal seviyeye düştü.birde tiroid bezlerim az çalışıyormuş onun içinde ilaç kullandım oda normal şimdi..bunlar hep çocuk oluşumunu etkiliyormuş,,

kaç aydan beri tedavi görüyosun kullandığın ilaçlar neydi? benim tedavimde ilk ayım daha bugün kan testi olumsuz çıktı:sm_confused:

bende üç aydır başladım ganaphone kullanıyorum yumurtam gelişince çatlatma iğnesi vuruluyor.ilki başarısız oldu sonra bir ay ara verdim bu ay tekrar vuruldum iğne hayırlısı inşallah

ben klomen kullandım yumurtalıklarım oluştuktan sonra pregnly iğnesini ikigün vurundum iğneler dokandı şişlik yaptı seninde öyle oldumu bu arada msn varmı

Slm arkadaslar senelerce dogum kontrol hapindan baslayarak yumurlatik icin ve kist icin karajierler icin ve fitik icin bebrek icin kulak bogaz icin hemen hemen hersey kullandim. Gecen sene ilaclara son verdim artik allahin elinde kendime dikkat ederek denemek istedim.Yazin cok cok gezdim islerim de cok dusunmemeye calistim.Inaniyormusunuz iyiyim doktora da gittim.tup bebek icin tahliller aldi hormonlar da degisiklikler var sonun yapma dedi yapsam da elden birsey gelmiyor.Enfeksiyon ve virus icin tekrar tahlil vermemi istedi yok bu tahlile gore tedavi olacagim sonra bakariz dedik. suan B komplex vitamininden basladim sadece vitaminler aliyorum. Senelerce durmadan herzaman var olan benim bir parcam haline gelmis kist(folikular) yok olmus. Yanimdakiler boyle olmas dediklerine bakmadan 8 ay hic doktora gitmedim. 10 sene icerisinde ilk defa boyle yaptim.Suan karaciger iyi bebrek az usutmusum kist yok fitik arada bir agri oluyor.Sukur. PKO olmadikca kendinize dikkat ederseniz yenmek mumkunmis. Allahim yardimci olsun. kendionize iyi bakin. 10 sene sonra tup bebege izin aldik daha once cok kotuytduk.ONCELIKLE KENDINIZE MUMKUN OLDUGU KADAR DIKKAT EDIN. BUNLARIN HEPSIN aLLAHIN YARDIMIYLA KENCI CABAMIZLA DOKTORLAIN SEBEBIYLE VE YAKINLARIMIZIN DESTEKLERIYLE YENECEGIZ. GUZEL DUSUNELIM.UMUTLARIMIZi kesmeyelim. Duam sizlerle birlikte

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.Benimde sorunum 1 ay önce PKO teşhisiyle başladı.Doktor daha başlangıcı dedi 21 günlük yasmin kullandım bitti 3 gündür kanama gelmedi.Bu arada da Glifor adlı ilacı kullanıyorum.10 aylık evliyiz bebekte istiyoruz ve korkuyorum olmaz diye.Bana bu konuda tecrübelerinizi palyaşırsanız çok memnun olurum.Teşekkür ederim

Back