• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar merhaba bende yeniyim aranızda 4 yıllık evliyimm ilk zamanlar bebek düşünmüyoduk ama artık istiyoruz geçen kıştan beri korunmuyorum fakat hala bi belirti yok adet düzensizliğim vardı pco luyum anlıycanız yenı dr ye başladım yumurtlama olmuyomuş tedaviye başlıcez hastalanmamı beklıyorum ama günüm geçti hastalanamadım bir an önce anne olmak istiyorum çevremde benden sonra evlenen herkes hamile çok zor bi durum bu senağlama:1no2: inş çok aratmaz rabbiimmm

kızlar yazdığım duayı dediğim gibi 2 rekat hacet namazı kılıp istiğfar edip,salavat getirdikten sonra 1000 defo okuyun bir de meryem suresini okumanın çok faydalı olduğunu duydum 41 gece,her gece 1 defa okuyun,hastalanınca da biri sizin için okusun dediler,ben de başlicam.Allah dualarımızı kabul etsin

merhaba rakadaşlar bende bu grubua yeni katıldım benimde çocuk konsuunda problemlerim var yumurta çatlaması olmuyomuş ve aderim zaten düzensiz allah tek şey istiyorum oda bebek 1,5 yıllık evliyiz bu sorunu olup ann eolan varmı

kızlar ben adet oldum moralm bozuldu bu ayda suda ümitlerm sogan suyu iciorum demstm ya asırı derece agrılı olurdu adetlerm bu ay hıc agrm yoktu sok oldum bu arada sehr dsındaym telden grdm nete hepinizi öpüorum görs.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ya kızlar gene bunalımları oynuyorum artık çevremde hamile görmeye tahammülüm kalmadı arkadaşlarımın hemen hemen hepsi hamile kimi 2. çocuğunu kimi 3. çocuğunu bekliyo Allahım okadar zorki hamile olan kimi görsem içim cız ediyo bu psikolojiden nasıl krtulucam bilmiyorum okullar açılsada biraz kafam dağılsa bu düşünceyi kafasından atabilen varmı ya ne yapcam bilmiyorum birde soğan suyunu deniyorum 4. günüm ama bende tık yok akıntım filan olamadı kistimi eritirmi acaba offf offfff çok sıkıldımmmmmm mafoldumben

kızlar ben adet oldum moralm bozuldu bu ayda suda ümitlerm sogan suyu iciorum demstm ya asırı derece agrılı olurdu adetlerm bu ay hıc agrm yoktu sok oldum bu arada sehr dsındaym telden grdm nete hepinizi öpüorum görs.

canım çok üzüldüm umarım gelecek ay olmazsın mutlu haberini duyarız anlaşılan soğan suyu ii gelmiş onu bitirince hemen arkasına inciri başla tamam öptüm üzme kendini..:gitme:

slm kızlar nasılsınız ya kızlar gene bunalımları oynuyorum artık çevremde hamile görmeye tahammülüm kalmadı arkadaşlarımın hemen hemen hepsi hamile kimi 2. çocuğunu kimi 3. çocuğunu bekliyo Allahım okadar zorki hamile olan kimi görsem içim cız ediyo bu psikolojiden nasıl krtulucam bilmiyorum okullar açılsada biraz kafam dağılsa bu düşünceyi kafasından atabilen varmı ya ne yapcam bilmiyorum birde soğan suyunu deniyorum 4. günüm ama bende tık yok akıntım filan olamadı kistimi eritirmi acaba offf offfff çok sıkıldımmmmmm mafoldumben

bizim tek derdimiz kafaya takıyoruz bende senin gibiyim ama üzme kendini ve kolay değil biliyorum ama kafandan silmeye çalış çünkü bize süpriz yacaklar inanıyorum ben soğan suyunu 15 gün dene mutlaka faydasını görürsün :gitme:

kızlar dün ben doktora gitmiştimya doktor bir yumurtanın çatladığını ama emin olamadı sol taraftada 1 yumurtanın gelişmeye başladığını söyledi sizce varmı böyle bişey 1 ayda 1 den fazla yumurta olurmu olsa bile daha adetimin 13 günü oluşup çatlarmı hemen garip değilmi :sinifsinif:

kızlar dün ben doktora gitmiştimya doktor bir yumurtanın çatladığını ama emin olamadı sol taraftada 1 yumurtanın gelişmeye başladığını söyledi sizce varmı böyle bişey 1 ayda 1 den fazla yumurta olurmu olsa bile daha adetimin 13 günü oluşup çatlarmı hemen garip değilmi :sinifsinif:

hımmm canım benim olabilirde niye olmasın ama yumurtan çatlamış ya sen ona bak canım sevindim se:CüvCüv:nin adına

Back