Gebe kalamayanlar buraya.....

cnm çok geçmiş olsun sana da sen ne dertten muzdaripsin ben ne dertten dert değilde işte ne bilim YÜCE RABBİM herkesin gönlüne göre versin

ümidini kaybetme hayırlısı aşılamayla ilgili fazla bilgim yok :1no2:cnm inşallah tutar mubarek gunlerde dua edelim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm çok geçmiş olsun sana da sen ne dertten muzdaripsin ben ne dertten dert değilde işte ne bilim YÜCE RABBİM herkesin gönlüne göre versin

cnm moralını bozma ınş tutar lmaz:lmaz:

hoşgeldin kuzum:lepi:

ümidini kaybetme hayırlısı aşılamayla ilgili fazla bilgim yok :1no2:cnm inşallah tutar mubarek gunlerde dua edelim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok endişeliyim bu sefer tutarmı tutmazmı bilmiyorum:Saruboceq:

ama inşallah tutar eğer tutmazsa tüp bebek olucakk acaba tutarmı tutmazmı bilmiyorumm

kızlar ben sabahtan beri burdayım gidiyimde birazcokacimcoookyemek yapım ne pişirsem offfffffff konuy la alakasız oldu ama kusura bakmayın takip ediyorum sizi ben kacar mutfagaopuyorumnanaktan 1saat kadar

a.sahin;8703930]aşılamıcak sorunlar değil ama eşim aşamıyor bi türlü çok cins bi insandır kendisi

sen gonlunu ferah tut tatlım inş butun sorunlarınızı cozersiniz

elbette bizide çok mutlu eder kimi etmezki ama güzellerim canlarım anlatamıyorum galiba eşimin aşamadığı sorunlar var bi evin için kavga gürültü olursa bebek nasıl büyür iyice açtırmayın bana konuyu nolur siz anlayın işte neler demek istediğimi nasıl bebek yaparım hamileliğimin stressiz geçmesi lazım ki bebek iyi olsun ama ben geçmiceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…