- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.241
DAHA AZ ÖNCE DOKTORDAN GELDİM..
2.aşılamamı yaptırdımm ve hala kanamam var sebeb ne bilmiyorum ve pekte ümidim kalmadı
aylarca hap kullandım yetmedi iğneye geçtik olmadı
bu aşılamada gonaf f kullandım bakalım tutucakmı
2.aşılamamı yaptırdımm ve hala kanamam var sebeb ne bilmiyorum ve pekte ümidim kalmadı
hoş geldın cnm aramıza neden moralın bozuk cnm
hoşgeldin cnm neyin var yardımcı olalım bildigimiz kadarıyla paylaşırsan:teselli:
cnm çok geçmiş olsun sana da sen ne dertten muzdaripsin ben ne dertten dert değilde işte ne bilim YÜCE RABBİM herkesin gönlüne göre versin
cnm moralını bozma ınş tutarlmaz: lmaz:
hoşgeldin kuzum:lepi:
ümidini kaybetme hayırlısı aşılamayla ilgili fazla bilgim yok :1no2:cnm inşallah tutar mubarek gunlerde dua edelim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cnm bende bi duysam hüngür hüngür ağlarım sevinçten heyecandan etrafımda hamile insanları görünce çok imreniyorum ama eşim hazır değill[/QU
demekki eşin hazır değil hayatım yanlış anlamazsan birşey sorucam kaç yaşındasınız?
çok endişeliyim bu sefer tutarmı tutmazmı bilmiyorum:Saruboceq:
ama inşallah tutar eğer tutmazsa tüp bebek olucakk acaba tutarmı tutmazmı bilmiyorumm
işte sorunda morali yüksek tutmak zaten maalesef hiç tutamıyorum ki psikolojim çok bozuk aslında çok istiyorum ama henüz zamanı değil sanırım bi sürü problemin arasına bebek sokmak istemiyorum[/QUOT
anladım cnm bu sorunlarını dogacak olan bebişini dusunerek bır dusun gercekten asılamayacaksa sorunların o zmn haklısın beklemende yarar vardır ama bılemezsın belkı merhemde olabılır dogacak olan bebişin
yine dayanamadım yazıyım:roflol:nekadarlık evlisin eşinin istemesi cok önemli tek taraf olmuyoben 24 yaşındayım eşim 28 yaşında niye yanlış anlayayım cnm
Tebrikler canim, darisi hepimizin basina:) bu turk kahvesini keciboynuzuyla ayni andami uyguladin? Simdi hersey birbirine karisip etkisini kaybetmesin bide))kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?