• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaslar benım de bır yıldır olmuyo zaten bır yıllık evlıyım bana doktor aynısını dedı olur ama hala olmadı bı de benım prolaktın hormonum yuksek o yuzden de olmuyo olabılır ama dustukten sonra olur dedıler doktorlar ama hala beklıyoruz cnm bı sey onerıym sana ben denedım ıstersen sende dene zararlı bı sey degıl ılıskıye gırmeden once ser bı kahve ıcır esını ve sende belının altına ınce bı yastık koy vede cok sıcak yerde olmasın ben denedım hanı zararı yok sende bı dene ıstersen o kahve spermlerı hızlandırıyomus

arkadaslar benım de bır yıldır olmuyo zaten bır yıllık evlıyım bana doktor aynısını dedı olur ama hala olmadı bı de benım prolaktın hormonum yuksek o yuzden de olmuyo olabılır ama dustukten sonra olur dedıler doktorlar ama hala beklıyoruz cnm bı sey onerıym sana ben denedım ıstersen sende dene zararlı bı sey degıl ılıskıye gırmeden once ser bı kahve ıcır esını ve sende belının altına ınce bı yastık koy vede cok sıcak yerde olmasın ben denedım hanı zararı yok sende bı dene ıstersen o kahve spermlerı hızlandırıyomus

bugün deneyeceğim bugün canım,türk kahvesi mi bu?

biz daha yeni doldurduk bir yılımızı:teytey:aslında 2 doktora da göründüm ikisine de ayrı ayrı hormon tahlili bile verdim,herkes diyor ya bir seneyi doldurun ,kendiliğinden olabilir diye...çok kararsızım canım ya...sen ne kadarlık evlisin
cnm ben 16.ayımı dolduruyorum ilk bebegimi 3.ayında kalbi durdu kaybettim.dun 1yıl doldu kaybedeli allah kimseye yasatmasın pskolojik olarak çok etkilendim yeni yeni toparlıyorum.:sinifsinif::çok üzgünüm:

cnm ben 16.ayımı dolduruyorum ilk bebegimi 3.ayında kalbi durdu kaybettim.dun 1yıl doldu kaybedeli allah kimseye yasatmasın pskolojik olarak çok etkilendim yeni yeni toparlıyorum.:sinifsinif::çok üzgünüm:

üzüldüm canı senin aına kolay birşey değildir
anlıyorum seni benimde 1 senedir olmuyor bebeğim çok üzülüyorum aslında ama sonra allah hayırlısını hayırlı zamanda versin diyorum:çok üzgünüm:

geçmiş olsun kardeşim,Allah yaşatmasın aynı acıyı bir daha :teselli:her şeyde vardır bir hayır.inş en yakın zamanda alırsınbebişini kucağına.

saolun kızlar:teselli:hayırlısı allahtan dediginiz gibi ne zaman nasit attiyse o zaman inşallah kavuşurum bebeklerimize en kısa zamanda:Saruboceq:

slm kızlar bende geldim 1 yıl oldu evlenelı hala olmuyor bebeşimiz benim pko var 6 yıldır tedavi göruyorum (bekarken başladım ) bu yuzden dokor 1 yılı doldurmamı beklemeden tedavıye basladı 2 defa çatlatma iğnesi denedim ama tutmadı bu sefer asılama yapılacak kısmet bakalım

slm kızlar bende geldim 1 yıl oldu evlenelı hala olmuyor bebeşimiz benim pko var 6 yıldır tedavi göruyorum (bekarken başladım ) bu yuzden dokor 1 yılı doldurmamı beklemeden tedavıye basladı 2 defa çatlatma iğnesi denedim ama tutmadı bu sefer asılama yapılacak kısmet bakalım

as cnm hoşgeldin gecmiş olsun catlatma iynesi hangisinden kullandın bide klomen kullandınmı Şeniz

çok geçmiş olsun gelinc umarım allah acılarını unutturup dünyalar tatlısı bebişini kucagına almayı nasiip eder. bu tedavıde moral cok onemlıhayatım ben bunu anladım o yuzden moralını cok yuksek tutmaya çalış

evet cnm 5 gun boyunca klomen kullandım sonra preglyn 5000 dıye bır ıgne var bundan 2 toz bır su karısımlı vurdurdum yalnız ıgne cok pahalı degıl fakat pıyasada cok zor bulunuyor

Back