Gebe kalamayanlar buraya.....

evet cnm 5 gun boyunca klomen kullandım sonra preglyn 5000 dıye bır ıgne var bundan 2 toz bır su karısımlı vurdurdum yalnız ıgne cok pahalı degıl fakat pıyasada cok zor bulunuyor
bende gecen aykullandım iyneden 15 gun sonra adet oldum yarın tekrar gidicem ben hiçzorluk cekmedim iyneyi bulmakta eczaneden direk aldım.dr yarın ne verir bilmiyorum:1no2:sinir oluyorum alt ultrasonna ofklava:

öyle kızlar valla allah hayırlı zamanda versin inşaallah hepimize inşaallah hamiş olduğumuz günleride görürüz:CüvCüv:

walla cnm YÜCE RABBıM zamanını muhakkak biliyordur beni görüyor neden istemediğimi de biliyor ama ne zaman isticeğimi de bilmiyorum çook muallaktayım bu konuda kafam karışık

bende gecen aykullandım iyneden 15 gun sonra adet oldum yarın tekrar gidicem ben hiçzorluk cekmedim iyneyi bulmakta eczaneden direk aldım.dr yarın ne verir bilmiyorum:1no2:sinir oluyorum alt ultrasonna ofklava:

ben cok zorlandım cnm bulmakta antalyada gezmedıgımız eczane kalmadı dıyebılırım sen bu ıgneden kaç defa vuruldun cnm bana doktor ıkı kereden sonra hgs fılmı çektı sonra ıkı ay ara verelım dedı bu fılımden sonra kendılıgınden hamıle kalınabılıniyormus olmazsa asılama demıstı

cnm ben gecen ay kullandım sadece senin gibi 2tane yi karıştırıp vurdular bilmiyorum benim dr bişey demiyo hiç degiştircem galiba bu gidişle yarın da gidiyimde bakım ne diyo olmassa baska dr gidicem rahim filmi mi cektirdin sen tuplerde tıkanıklık varsa acıyomuş oyle duymuştum
hayırlısı cnm inşallah kendiliginden kalırsın :CüvCüv:

walla cnm YÜCE RABBİM zamanını muhakkak biliyordur beni görüyor neden istemediğimi de biliyor ama ne zaman isticeğimi de bilmiyorum çook muallaktayım bu konuda kafam karışık
cnm oyle duşunme istemeden hiç bişey önce sen istedigine karar ver sonra tedaviye başla allaha bırak.rabbim inşallah nasip eder kısa zamanda amin:Saruboceq:

evet cnm çektırdım tıkanıklık varsa acıyormus allaha şükür bende tıkanıklık yokmuş fakat bende çatlama problemi var o yuzden hamıle kalamadım.Hersey güzel gelişiyor fakat iş çatlamaya gelince tık yok o ay kıste donusuyor. degıstırmesen bıle cnm doktorunu bence baska doktorlara da gorun ben oyle yapacagım haftaya da son kontrolumu yapıp baska bır doktora daha gıdecegım ona gore asılamayı hangısıne yaptırtacagıma karar verecegım

cnm oyle duşunme istemeden hiç bişey önce sen istedigine karar ver sonra tedaviye başla allaha bırak.rabbim inşallah nasip eder kısa zamanda amin:Saruboceq:

haklısın ama ne bilim işte bu konuda çok kararsızım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bi yanım bebek istiyo bi yanım istemiyor hangi sese kulak vermeliyim bilmiyorum

haklısın ama ne bilim işte bu konuda çok kararsızım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bi yanım bebek istiyo bi yanım istemiyor hangi sese kulak vermeliyim bilmiyorum

slm cnm bence sen bebek isteyen kısmına kulak ver başlamak yolun yarısıdır derler bence sen ne istedigini bilmelisin kı yuce rabbımde sana onu versın moralını çok yuksek tut tatlım

cnm bende yeri geldiginde kararsız kalıyorum ama umidimi kesmiyorum allah hayırlıysa nasip etsin eşin ne duşunuyo bu konuda onun destegide cok önemli ben cok uzuldum bu ay olmadı ama eşim saolsun cok destek oldu motivasyon önemli özellikle bu konuda

slm cnm bence sen bebek isteyen kısmına kulak ver başlamak yolun yarısıdır derler bence sen ne istedigini bilmelisin kı yuce rabbımde sana onu versın moralını çok yuksek tut tatlım

işte sorunda morali yüksek tutmak zaten maalesef hiç tutamıyorum ki psikolojim çok bozuk aslında çok istiyorum ama henüz zamanı değil sanırım bi sürü problemin arasına bebek sokmak istemiyorum

eşim istemiyorum anlıyorum ben ama bana çaktırmıyor bana destek tabiiki oluyor

mehtapcım haklısın stres cok etkiliyo cunkualkisalkisalkis

hemde nasıl cnm bende ılk evlendıgım zamanlar cok strest yapardım esıme sureklı olmazsa ne yapacagız der dururdum gercekten esının destegı cok onemlı sukurler olsun kı harıka bır esım var elımı bır an olsun bırakmadı bazen her doktora gıttıgımızde hep sen yapıyorsun herseyı kafana takıyorsun bu yuzden tutmuyor bu kadar moralını bozma dıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…