Gebe kalamayanlar buraya.....

konuyu merak etmedim desem yalan olur....

ama tabiki sen daha iyisini bilirsin....

ama fazla arayı uzatma sonra kapı kapı dolaştırıyor doğmadan sıpalar..:CüvCüv:

eşim çok sinirli bi yapıya sahip ne zaman napcağı hiç belli olmaz sinirlendiğinde gözü kör oluyor adeta ve bazı olaylar oluyor anlamışsınızdır neler olduğunu aslında geçen ay bebek çok istiyordum kontrollerimi yaptırdım smear fln hormon fln çok şükür temiz çıktı hiçbir sorunum yok kistlerim vardı onlarda yok oldu guatr başlangıcıydı çok şükür o da bitti bu ay adet olduğumda doktor 2.günü gel demişti bebek için ne olabilir diye işte doğum kontrol hapı kullanıyordum 4 aydır adet düzensizliğimde vardı eğer olursam ay sonu olmam gerekiyor ama doktora gitmelimiyim gitmemelimiyim çok kararsızım

sağol cnm kafamda bin tane şey var düşüne düşüne inan ne hastalıklar geçirdim evlendiğimden beri sağlıklı kararlar veremiyorum maalesef psikolojikman kötüyüm

haklısın cnm ama öyle vurdumduymaz biri değilimdir herşeyi her lafı kafama çok takarımm kendi kendime üzülür ağlarım düşünceleriniz ve ilginiz için çok tşk ederim hepinize

çok denedim kafaya takmamayı düşünmemeyi üzülmemeyi ama olmuyor maalesef her an her sn düşünceler içindeyim

az çok anlıyorum seni ama her evlililkte olabilio zamanla herşey yerine oturuyo inş en kısa zamanda bi bebişin olurda eşin olgunlaşır ve sende eşinin sana bu zamana kadar yaptıklarını hamişleleik döneminde ödetirsin ben 4 gözle bekliom şahsennn.

tabiiki her evlilik dört dörtlük değil inş. düzelir çok sağol cnm ödetceğimden eminim çııkmam gerekiyor herkes kendine iyi baksın mutlu kalın çok tşkler gelirim gene iyi ramazanlar

tabiiki her evlilik dört dörtlük değil inş. düzelir çok sağol cnm ödetceğimden eminim çııkmam gerekiyor herkes kendine iyi baksın mutlu kalın çok tşkler gelirim gene iyi ramazanlar

canım benim ya kıyamam ben sana şahinim benim takma kafaya bu kadar evlilikler kolay kolay oturmuyor yerine ancak 1-2 sene içinde oturuyor bunu herkes biliyor hayatım sakın üzme kendini bebişim hamiş olduğundada ödetirsin o kocana klava:

kızlar ben kaçar akşama görüşübilirsek görüşürüz inşaallah:enbuyukkk:

:çok üzgünüm: ya nereye gittiniz canlarımm.en maalesef işten gelip evi topla yemek yap ve yazdıklarınızı okuyana kadar anca geçiyor zaman.gitmişsinizzz accıkta benlen konuşsanız ne olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:a015:

inş tez zamanda hayırlısıyla saglıklı bi evlat verir rabbim cnm takma diemiyorum ama en azından hayatının odak noktası yapma rabbim neylerse güzel eyler

teşekkür ederim cnm aslında doktor laparoskopi diyor ama ben kaçıyom şimdilik son 1 yıldır tedaviyi herşeyi bıraktım ne olacak sa halim ama her şeyin hayırlısı tabiki :çok üzgünüm:

çok tşk ederim cnm sağoll takmıcam diye kendime söz veriyorum ama olmuyor işte napalım ama maşşallah bu aralar iyiyiz çok şükür kavga fln yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…