- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.261
elbette bizide çok mutlu eder kimi etmezki ama güzellerim canlarım anlatamıyorum galiba eşimin aşamadığı sorunlar var bi evin için kavga gürültü olursa bebek nasıl büyür iyice açtırmayın bana konuyu nolur siz anlayın işte neler demek istediğimi nasıl bebek yaparım hamileliğimin stressiz geçmesi lazım ki bebek iyi olsun ama ben geçmiceğini düşünüyorum
sağool mehtap85 cnm çok sağol muhakkak hallolcak ilelebet böyle sürmez belki ama işte bu amalar olmasa tereddütlerim çok[/QUOT
anladım cnm kafanda tek bır ama kalmayana kadar bekle derım söyledıklerınde cok haklısın cunku hem sen ne kadar saglıklı dusunursen alacagın kararlarda o kadar saglıklı olur allah yardımcın olsun guzelım
selam şekerim iyiyiz ya sen nasılsın?hihoyyyt
çok denedim kafaya takmamayı düşünmemeyi üzülmemeyi ama olmuyor maalesef her an her sn düşünceler içindeyim
ben 24 yaşındayım eşim 28 yaşında niye yanlış anlayayım cnm
tabiiki her evlilik dört dörtlük değil inş. düzelir çok sağol cnm ödetceğimden eminim çııkmam gerekiyor herkes kendine iyi baksın mutlu kalın çok tşkler gelirim gene iyi ramazanlar
kızlar ben kaçar akşama görüşübilirsek görüşürüz inşaallah:enbuyukkk:
çok denedim kafaya takmamayı düşünmemeyi üzülmemeyi ama olmuyor maalesef her an her sn düşünceler içindeyim
inş tez zamanda hayırlısıyla saglıklı bi evlat verir rabbim cnm takma diemiyorum ama en azından hayatının odak noktası yapma rabbim neylerse güzel eyler
canım benim ya kıyamam ben sana şahinim benim takma kafaya bu kadar evlilikler kolay kolay oturmuyor yerine ancak 1-2 sene içinde oturuyor bunu herkes biliyor hayatım sakın üzme kendini bebişim hamiş olduğundada ödetirsin o kocanaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?