• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

slm arkadaşlar..
bende burayı yeni keşfettim.8 aylık evliyim.tesadüfen dr a kontrole gittim ve prolaktin seviyemin yüksek olduğunu öğrendim.bende bir bebeğim olmasını çok istiyorum.fazla kafama takmamaya çalışıyorum.
bu arada parlodel diye bi ilaç kullanıyorum.bu durumda olan ve ilaç tedavisi gören arkadaşlar varsa yaşadıklarını paylaşırlarsa sevinirim.bu arada allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.Benimde sorunum 1 ay önce PKO teşhisiyle başladı.Doktor daha başlangıcı dedi 21 günlük yasmin kullandım bitti 3 gündür kanama gelmedi.Bu arada da Glifor adlı ilacı kullanıyorum.10 aylık evliyiz bebekte istiyoruz ve korkuyorum olmaz diye.Bana bu konuda tecrübelerinizi palyaşırsanız çok memnun olurum.Teşekkür ederim

Slm canim.Ben kist yuzunden hamile kalamayanlarin biriyim.Bize de 10sene oluyor.Benim folikuler kist.Bu sene ilk sorun cikmadi kist yoktu. 8-9aydir dikkat ettim. senelerce tedavi sonucu ilaclar kullanamas hale gelmistim. bunun icin ara verdim.Suan sukur iyiyim. PKO olunca durum degisir.Benim doktorum 7 sene sonra hamile kalmis ve 2-cisi 12 yada 17 sene sonra olmus PKO-luymus suan da ilac kullaniyorum demisti. PKO hamile kaldigini sik duyuyorum. Hormonlar nasil? fallop tubu nasil?Baska sonun var mi? Korkuyorum demen normaldir. herkez korkar.Ama umut var oldugu icin sonuna kadar gitmek gerekir.Doktor ne diyor? kendine iyi bak

Biz de yanlis yazdim. Bize 10 sene oluyor demek istemistim. y_onaycigim evlendigine cok olmamis Hic korkma.Doktoru ihmal etme

slm kızlar benımde bebısım olmuyo senağlama 15 aylık evlıyım 10 aydır denıyoruz ama olmuyoo, bu kadar zor olacagını hıc tahmın etmemıstım ılk zamanlar doktora gıttım rahım terslıgı ve kucuk kucuk kıstler var dedı ama rahım terslıgı kesınlıkle gebelıge engel degıl sadece gebe kalma surecını uzatır demıstı, ama ben artık dayanamıyorum 10 aydır o lanet olası tek cızgıyı gormekten bıktımmmmmmmm, hıcbır yere sıgamıyorum hep ıcımde sıkıntı 5 nisan ıcın doktordan randevu aldım tekrardan gıdıcem ama doktorlarda 12 ay gecmeden bısey yapmıyolarkı ısnır oluıyorummmm, bazen bebek resımlerıne baktıkca bebeklerı sevdıkce böyle burnum sızlıyo resmen nasıl tarıf etsem bılmıyorumkı ama az cok tahmın etmıssınızdır, yavas yavas etrafdanta sormaya basladılar hadı tembeller nıye yapmıyosunuz nezman yapcaksınız offf yanı dıyorum bazen ınsanları terslıyesım gelıyo valla cekemıyorum böyle muhabbetlerı, ınsallah en kısa zamanda hepımız bebıslerımıze kavusuruz,

Kuka'cım düşüncelerin için teşekkür ederim.hormonlar normal çıktı.Bugün kanamam geldi doktor adetin 3.günü gelirsin yumurtalarına bakarız çatlama iğnesi yaparız dedi.Hiç bir fikrim yok o günü bekliyorum bende,bakalım ne olcak.Allahım herkese şifalar versin.

slm kızlar benımde bebısım olmuyo senağlama 15 aylık evlıyım 10 aydır denıyoruz ama olmuyoo, bu kadar zor olacagını hıc tahmın etmemıstım ılk zamanlar doktora gıttım rahım terslıgı ve kucuk kucuk kıstler var dedı ama rahım terslıgı kesınlıkle gebelıge engel degıl sadece gebe kalma surecını uzatır demıstı, ama ben artık dayanamıyorum 10 aydır o lanet olası tek cızgıyı gormekten bıktımmmmmmmm, hıcbır yere sıgamıyorum hep ıcımde sıkıntı 5 nisan ıcın doktordan randevu aldım tekrardan gıdıcem ama doktorlarda 12 ay gecmeden bısey yapmıyolarkı ısnır oluıyorummmm, bazen bebek resımlerıne baktıkca bebeklerı sevdıkce böyle burnum sızlıyo resmen nasıl tarıf etsem bılmıyorumkı ama az cok tahmın etmıssınızdır, yavas yavas etrafdanta sormaya basladılar hadı tembeller nıye yapmıyosunuz nezman yapcaksınız offf yanı dıyorum bazen ınsanları terslıyesım gelıyo valla cekemıyorum böyle muhabbetlerı, ınsallah en kısa zamanda hepımız bebıslerımıze kavusuruz,

slm cnm valla satırları okuyuncakendi kendime şöyle bi tebessüm ettim yeni evli sayılırsın üzülme olur inşallah ben 3.5 senelik evliyim o testleri ilk zamanlar bende çok yapıtm ama zamanla sinirlerim dayanmadı bıraktım insan zamanla alışıyo ama etrafıma bakınca benden sonra va beimle birlikte evlenenler şimdi çocuklarını gezdiriyo kuzenim var 17 yaşında onun bile 1.5 yaşınd oğlu var ben nasıl sabrediyorum bilmem işte allah bizde böyle imtihan ediyo ya sabır diyoruz ne diylimki:sm_confused:

Aminnn inşallah AllahIm herkese nasip etsin.Çok teşekkür ederim benimle fikirlerini paylaştığın için.Doktoru asla ihmal etmicem....

arkadaşlar inş hepiniz çocuk sahibi olursunuz allah gönlünüze göre versin bizim yan komşuda çocuğu olmuyodu biraz yaşı var tüp bebek felan denedi sonuç olumsuz çocuk evlat edindi kızı şimdi 5 yaşında ve annesiz asla uyumuyo öz annesi olsa bukadar olur birbirlerini çok seviyorlar

merhaba arkadaşlar yeni katıldım benimde bebişim oluyo 2 senilik evliyim şu anda tedavi görüyorum

Slm arkadaslar tedaviyi hic sonraya brakmayin.Yas ilerledikce cok zor oluyor. Evlendikten 1 sene gecince kosturun. Allah yardimciniz olsun

ben klomen kullandım yumurtalıklarım oluştuktan sonra pregnly iğnesini ikigün vurundum iğneler dokandı şişlik yaptı seninde öyle oldumu bu arada msn varmı[/QUOTE

iğnelerin yan tesiri olmadı bende canım sadece hangi tarafta yumurta geliştiyse çatlama esnasında ağrı yapıyo oda normalmiş..bu ay vuruldum yine hakkımızda hayırlısı..msn adresim varda burda adres vermek yasak yanılmıyosam.bu konuda bi bilgisi olan varmı arkadaşlar fisfisfis

bende de pko var,ama 2.çatlatma iğnesinde hamile kaldım,sonra da düşük yaptım.hamileyken toxoplazma değerim birz problemli idi.Hamile kadınların %80 inde bu enfeksiyon olduğu halde sağlıklı bebekler dünyaya getiriyorlar.dr.bana 4 ay bekle dedi.Bugün başka dr.a gideceğim,hayırlısı olsun.

Merhaba.Biz 4 yıl evliyiz ama bebeğimiz yok.Pek fazla bunun üstüne gitmedik.Olursa olur dedik.Eşimin ilk evliliğinde 7 sene bebek olmadı ve şimdi 12 yaşında bir kızı var.Benim de ilk evliliğimden 4,5 aylık hamileliğim düşük ile sonuçlandı.Böylece 4 yıldır bekledik de beklemedik de.1 ay önce tüplerimin tıkalı olduğu anlaşıldı.Doktor Laparoskopi dedi.Yaptırdık.Sonra eşim spermiyogram yaptırdı 17 milyon çıktı.Neyse ovulasyon uyarıcı kullandım,3 yumurta gelişti ve çatlatma iğnesi yaptım evvelki gün.Biraz ağrıyor sol tarafım ve beni oldukça rahatsız ediyor.Yukarıda firüzem yazdı bu konuda.Ağrı normalmiş.Bakalım deneyelim ne olacak.Hepinize sevgiler.

merhaba arkadaşlar;
ben yeni üye oldum ama sizleri çok yakından takip ediyorum.Ben 3 yıllık evliyim 2 seneye de yaklaşıkda pko olduğundan bebişim olmuyodu.Martın 20 sinde ilk aşılamam oldu.salı günü belli olacak,inşallah bebişim tutunmuştur bana,şuan nasıl anlayabilirim olup olmadığını,tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz..
Herkesi çok öpüyorum,Allah isteğen herkesin kucağını boş bırakmasın...

merhaba arkadaşlar;
ben yeni üye oldum ama sizleri çok yakından takip ediyorum.Ben 3 yıllık evliyim 2 seneye de yaklaşıkda pko olduğundan bebişim olmuyodu.Martın 20 sinde ilk aşılamam oldu.salı günü belli olacak,inşallah bebişim tutunmuştur bana,şuan nasıl anlayabilirim olup olmadığını,tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz..
Herkesi çok öpüyorum,Allah isteğen herkesin kucağını boş bırakmasın...

Slm canim Insallah tutmustur.guzel haberlerini bekleriz. Test yapabilirsin.Dogrusu doktorun ultrasyonla bakmasi. Allah yardimcin olsun

Back