E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
egeli eğer imkanın varsa anestezi alrın da yaptır.eğer ağrı eşiğin yüksekse dayanabilirsin.düşükse genel anestezi ile hiç birşeyden haberin olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha önce iki defa klomen kullandım çatlatma iğnesi de kullandım ama olmadı ama artık hiç bişey kullanmıyorum çok fazla üzerine düşmekten de olmuyo sanırım artık düşünmemeye çalışıyorum.
merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim sadece 4 ay korundum ama hamile kalamıyorum tahlillerim temiz a.ma rahim filmi çektirmem gerekiyor buda beni çok geriyor umarım çok ağrılı olmaz
Bende klomen nedir bilmiyorum...sordum ama cevap veren olmadı..okuduklarımdan anladığım kadarıylaa yumurtanın gerekli olgunluğa ulaşmasını sağlıyo...sonrada çatlatma iğnelkerini yaptıryorlar..daha sonra 12 saat içinde ilişkiye girmek durumundasın..sonrada yumurta gidiyo heralde.....
moon sunn sen ne zamandan beri çocuk özlemi çekiyorsun?kaç yıllık evlisin?
merhaba moon sunn .ben 5.5 yıllık evliyim.2 kere normal yolla gebe kaldım.ama ikisi de karnımda öldü 8hafta 5 günlükken.6 aydırda hamile kalamıyorum.3 ay gonaphene kullandım faydası olmadı.sanırım tekrar dra gideceğim.inşallah senin tedavin iyi sonuç verir de hamile haberlerini alırız.görüşürüz.