• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

egeli eğer imkanın varsa anestezi alrın da yaptır.eğer ağrı eşiğin yüksekse dayanabilirsin.düşükse genel anestezi ile hiç birşeyden haberin olmaz.

merhabalar,
bende 6 aylık evlıyım..ılk ay korundum daha sonra korunmadım ...hanı amacımız bı cocuk degıl belkı ama aklımıda kurcalamıyor degıl..5 ay oldu ama hala bi belırtı yok ve ben hala hastalanıyorum.. ne garıp:sm_confused:

Çiğdemmcim bende 6 aylık evliyim bizde ilk iki ay korunduk yani doğru dürüst 3 aydır deniyoruz ama bizdede tık yok..bu ay yumurtlamayı takip etmeye çalışıyoruz..ve dediğin gibi insan ister istemez 3 ay bile olsa acaba olmuycakmı diye korkuyor..:(

selam arkadaşlar ben aranıza daha yeni katıldım umarım birlikte güzel sohbetler yapıp güzel haberlerimizi birlikte paylaşabiliriz.şimdilik hoşçakalınn

ben daha önce iki defa klomen kullandım çatlatma iğnesi de kullandım ama olmadı ama artık hiç bişey kullanmıyorum çok fazla üzerine düşmekten de olmuyo sanırım artık düşünmemeye çalışıyorum.

çatlatma iğnesi nedir acaba? yumurta çatlayınca hamilelik şansı bitmiyor mu? hani çatlayınca yumurta ölmüş olmuyor mu? kafam çok karışık doğrusu, biz de korunmayı yeni bıraktık hamile kalmaya çalışıyorum da fisfisfis

Bende klomen nedir bilmiyorum...sordum ama cevap veren olmadı..okuduklarımdan anladığım kadarıylaa yumurtanın gerekli olgunluğa ulaşmasını sağlıyo...sonrada çatlatma iğnelkerini yaptıryorlar..daha sonra 12 saat içinde ilişkiye girmek durumundasın..sonrada yumurta gidiyo heralde.....

merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim sadece 4 ay korundum ama hamile kalamıyorum tahlillerim temiz a.ma rahim filmi çektirmem gerekiyor buda beni çok geriyor umarım çok ağrılı olmaz

slm egelim... ben cektireli 2 ay oldu.ve abartılan bişey oldugu kesin cünki hiç agrım sancım falan olmadı rahat ol hiiiiiiç kafaya takılacak bişey degil inan özelle ve anesteziye hiç ama hiç gerek yok beş dakika sürdü alttan muayeneden bi farkı yok kimseyi dinleme beni korkutmuşlardı ben bir senemi korkudan cektirmeden gecirdim belki şimdiye cocugum bile olurdu o yüzden kimseyi dinleme korkulacak hiçbişey yok canım şutarafagitti

Bende klomen nedir bilmiyorum...sordum ama cevap veren olmadı..okuduklarımdan anladığım kadarıylaa yumurtanın gerekli olgunluğa ulaşmasını sağlıyo...sonrada çatlatma iğnelkerini yaptıryorlar..daha sonra 12 saat içinde ilişkiye girmek durumundasın..sonrada yumurta gidiyo heralde.....

sennurcum klomen yumurtayı olgunlaştırmaya yardımcı bir ilaç yumurtalıkların durumuna göre dozu yüksek yada düşük verilir.klomenden sonra yumurta yeterince olgunlaştıysa çatlatma ignesi yapılır o igne vücütta 6 gün etkisini gösterir ama vuruldundan 36 saat içerisinde ve gün aşırı beragberlik verir doktor 6 gün boyunca yardımcı olabildim inşallah canım ben bunları yaptırdıgım için biliyorum.şutarafagittişutarafagittişutarafagitti

Çok teşekkür ederim yağmurcum aydınlatmaların için....umarım bunlara ihtiyacım olmadan, sıra gelmeden hamile kalırım...inşallah sende en yakın zamanda güzel haberler alırsın..Allah gönlünün muradını verir....

selam arkadaşlar ben aranıza daha yeni katıldım umarım birlikte güzel sohbetler yapıp güzel haberlerimizi birlikte paylaşabiliriz.şimdilik hoşçakalınn

selam galiba sizlerde yeni üyesiniz benim gibi...umarım burada kendime yeni ve güzel arkadaşlıklar kurup sorunlarımı ve bebek özlemimi paylaşabilirimm...

slmmm nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben iki gündür gelemedim buralara umarım iki gün içinde bir çok kişi hamiş olduğunu öğrenmiştir... biz hiç duyuramıcakmıyızzzzz...inşallah bi günnnn

moon sunn sen ne zamandan beri çocuk özlemi çekiyorsun?kaç yıllık evlisin?

canım bende evleneli 3 yıl oldu sayıılır. 1 yıldan sonra bi doktora gittim ama beni oyaladı durdu şimdiki doktorumdan çooook memnunum inşallah Allahın izniyle anne olmama vesile olur diye düşünüyorum..ya sen kaç yıldır tedavi görüyorsun?

merhaba moon sunn .ben 5.5 yıllık evliyim.2 kere normal yolla gebe kaldım.ama ikisi de karnımda öldü 8hafta 5 günlükken.6 aydırda hamile kalamıyorum.3 ay gonaphene kullandım faydası olmadı.sanırım tekrar dra gideceğim.inşallah senin tedavin iyi sonuç verir de hamile haberlerini alırız.görüşürüz.

herkeslere slm inşallah hepiniz iyisinizdir

bende 3.5 yıllık evliyim. ve hemen hemen 3 seneden beri bi bebişimiz olsun istiyoruz fakat olmadı senağlama
geçen ay tedeviye başladık ve kullandığım iğne ve hap pek işe yaramadı galiba
kullandıktan sonraki değerler düşük çıkmış :1no2: ve bu ay adetimede 2-3 kadar bi süre var
gelmesini istemiyorum artık benimde bebişim olsun istiyorum

bu yolda olan herkese allah yardım etsin
inşallah bebiş isteyen herkesin duası kabul olsun

merhaba moon sunn .ben 5.5 yıllık evliyim.2 kere normal yolla gebe kaldım.ama ikisi de karnımda öldü 8hafta 5 günlükken.6 aydırda hamile kalamıyorum.3 ay gonaphene kullandım faydası olmadı.sanırım tekrar dra gideceğim.inşallah senin tedavin iyi sonuç verir de hamile haberlerini alırız.görüşürüz.

selam yohannes ..güzel dileklerin için teşekkür ederim.umarım dediğin gibi olur ama bende senin hamile haberlerini almak isterim gerçekten ..hayırlısı:sm_confused:

slm ayla seni en iyi bizler anlıyoruz galiba zaten bu sitede en özel ve güzel duygularımızı dile getirbiliyorsak ,paylaşabiliyorsak birbirimizi anlıyoruz demektir. Allah'ın izniyle ben inanıyorum hepimiz bir gün anne olacağız ,bu sıkıntılara değecek yeterki gönlümüzü ferah tutalım rabbimden istemesini bilelim. bu arada geçen ay tedaviye başladım demişsin daha yolun çok başındasın ama iğne ve haplardan bahsetmişsin doktorun sana nasıl bir tedavi uyguluyor biraz bahseder misin canım?...

Back
X