- Konu Sahibi EstetikEditor
bende 6,5 yillik evliyim sadece 1 sene korunduk ara ara doktora gitsekte esimin isi sebebiyle gidemiyorduk cunku o zamanlar isvicredeydik doktorda fransadaydi vede muayene gunu sali ve persembeydi.1,5 sene once fransaya donduk doktora gittik bi problemimiz olmadigini soledi tek sorunum kilolarim kilo vermemi soledi ama ben hala ayniyim yaaa keske biraz inat edebilsem bebislerim icin.bu ay adetim olunca renkli ultrasona giricem ve sonra doktordan randevu alicaz ama beni hala bole gorurse adam ne dese haklidir valla aranizda benim gibi olan arkadaslar varmi yoksa sadece benmiyim of ya caba sarfettigimde yok duzenli ve hafif beslensem hemende kilo veriyorum
benimde çok ciddi kilo problemim var dr un glocoben (adını yanlış yazmış olabilirim) diye bir şeker ilacı verdi ben dikkat ediyor fakat kilo veremiyordum, 1 aydır kullanıyorum yaklaşık 6 kl verdim birde canım zararlı bir yiyecek istediği zaman kendine bunumu istiyorsun bebiş mi diye zor ben de etkili oldu.. inşallah Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eder a.s.