• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

bende 6,5 yillik evliyim sadece 1 sene korunduk ara ara doktora gitsekte esimin isi sebebiyle gidemiyorduk cunku o zamanlar isvicredeydik doktorda fransadaydi vede muayene gunu sali ve persembeydi.1,5 sene once fransaya donduk doktora gittik bi problemimiz olmadigini soledi tek sorunum kilolarim kilo vermemi soledi ama ben hala ayniyim yaaa keske biraz inat edebilsem bebislerim icin.bu ay adetim olunca renkli ultrasona giricem ve sonra doktordan randevu alicaz ama beni hala bole gorurse adam ne dese haklidir valla aranizda benim gibi olan arkadaslar varmi yoksa sadece benmiyim of ya caba sarfettigimde yok duzenli ve hafif beslensem hemende kilo veriyorum

benimde çok ciddi kilo problemim var dr un glocoben (adını yanlış yazmış olabilirim) diye bir şeker ilacı verdi ben dikkat ediyor fakat kilo veremiyordum, 1 aydır kullanıyorum yaklaşık 6 kl verdim birde canım zararlı bir yiyecek istediği zaman kendine bunumu istiyorsun bebiş mi diye zor ben de etkili oldu.. inşallah Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eder a.s.

Gerçekten Size Katiliyorum 4,5 Senelik Evliyim Aşilama Tüp Bebek Denedik Tuttu Ama Hamilelik 19.haftada Bitti.benden Sonra Evlenenler 2 çocuklarini Büyüttü Ben Halen Uğraşiyorum Bide O Kafada Biticek Yokmuuuu şimdi 8 Ay önce Evlenen Eltim Hamile Gelde Kafada Bitirrrr Ama Allah Hayirlisini Nasip Eder Inşallah Bizlerede

insanın kendisi ile aynı sorunu yaşayan birileriyle karşılaşması ,kendisini anlayan birileriyle görüşmesi gerçekten rahatlatıyor insanı.ben de 5.5 yıllık evliyim 2 gebelik geçirdim ikisi de karnımda öldü.6 aydır hamile kalamıyorum .3 ay gonaphene kullandım hiç bir faydası olmadı.üstelik de bütün yan etkilerini yaşadım.umarım tekrar hamile kalabilirim.umarım hepimiz hamile kalabiliriz.

çoğu doktor kilo ver diyor bebek isyetenlere. ben 72 kiloyum, 162 boyum. çok da aşırı durmuyor bende ve de yeni almadım,çocukluğumdan beri kiloluyum. bebeğimiz yok daha. okuldan bi arkadaşım 94 kiloda hamile kaldı,şimdi 102 kilo ve doğuma daha 2ay var?? bu ne yaman çelişki...

selam arkadaslar benım adet olmama 2 gun var ama dayanamayıp test aldım vede ıkıncı cısgı ılk kızgıden bırazdaha sılık cıktı sızce hamılemıyımmm

tskler cnm mutlulugumu palasan ılk kısı sen oldun darısı tum ısteyenlerın basına yarın emın olmak ıcın kan testıde yaptırırım

umarım inşallah benim başıma olur darısı ve bende sizlerle paylaşırım.ama emin olabişlirsin olduğundan.ne kadar zamandır bekliyordun benim yaklaşık 3 yıl oldu

bende aşılama yaptırdım geçen ay ama olmadı ikinciyi denicem ama daha sonra isteyen herkese allahım nasip etsin inşallah

cnm merhaba sanırım benimde tutmdıııı.....senağlamailk asılamam ve 15.günü ama biraz önce cokkk azz kahve bir leke geldi.belim coook agrıyor.hayırlısı insallah bidahakine
bende aşılama yaptırdım geçen ay ama olmadı ikinciyi denicem ama daha sonra isteyen herkese allahım nasip etsin inşallah

arkadaşlar merhaba bende 3yıllık evliyim şuanda tedavilere başladım hormon tahlillerim temiz çıktı şimdi sıra rahim filminde ama korkuyorum kimi arkadaşlar çok ağrılı olduğunu söylüyor umarım çok ağrılı değildir

arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim ama hala bebeğimiz yok tahlil yaptırmaktan fenalık geldi hiç bişey karşıdan göründüğü gibi kolay değilmiş allah herkese sabır versin.bende rahim filmi çektiricem herkes çok farklı söylüyor kimi çok acıdığını söylüyor umarım çok acımaz biraz korkuyorum

merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim sadece 4 ay korundum ama hamile kalamıyorum tahlillerim temiz a.ma rahim filmi çektirmem gerekiyor buda beni çok geriyor umarım çok ağrılı olmaz

canım benim hiç ağrılı olmadı..hatta hiiiiiiçç..ama bazı arkadaşlar çok ağrılı olduğunu söylüyo.bence özel has. yaptır canım aynı zamanda dr. gözlemlesin çünkü..şimdiden geçmiş olsun inşallah sonucu güzel olur

Evet arkadaşlar iyi bir yerde yaptırdığınızda sorun olmayacaktır. Bende cuma günü çektirdim rahim filmini sadece çook rahat olun ve filmden yarım saat önce bir ağrı kesici iğne olun. Tabi ki biraz ağrı oluyor ama dayınılmayacak kadar çok değil ilacı verirken biraz sancı oluyor bir saat sonra ağrılar geçiyor. Ve mutlaka yanınıza ped alın çünkü ilaç geri geliyor. Şimdiden hepinize geçmiş olsun. Bebek için herşeye değer.

dertlerimiz hep aynı be güzelim artık takmama kararı aldım bakalım takmadan yapabileceksem
Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım stres yapma adetin stresten bile olmadığı oluyo

Back
X