• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydınlar kızlar nasılsınız kızlar benim ilk aşılama olcak nasıl bir sürec bana başından sonuna kadar anlatırmısınz cok merak ediyorum baştan yumurta takibine mi alıyo nasıl ya lütfen anlatın cvb
vereliniortak

Merhaba,bende aranıza yenı katılıyorum.yaklaşık 7 aydır uğraşıyorum ama hamile kalamadım.ancak geçen ay adedim 5 gun geçıktı(adetim normalde bır gun bıle geçikmezdi) bunun vucudun kendını hazırlaması dedıler. inşallah oyledir.bu ay ise 4 gun geçti ve bazı belirtilerim var.bu ay cok umutluyum .ins. hamiş kalırım :ecrin_bebek:

Merhaba,bende aranıza yenı katılıyorum.yaklaşık 7 aydır uğraşıyorum ama hamile kalamadım.ancak geçen ay adedim 5 gun geçıktı(adetim normalde bır gun bıle geçikmezdi) bunun vucudun kendını hazırlaması dedıler. inşallah oyledir.bu ay ise 4 gun geçti ve bazı belirtilerim var.bu ay cok umutluyum .ins. hamiş kalırım :ecrin_bebek:

inşallah canım.benimde gecen adetim 5 gün gecti benim adetimde düzenli ya bir gün önce yada bir gün sonra olurdu ilkez beşgün gecti kac yıllık evlisin :ecrin_bebek:

kızlar merhaba.... yine bir umut yıkıldı yine belirtiler sona erdi malesef bu ayda benim olmadı okadar canım sıkkınki moralim çok bozuk ve kimseyle paylaşamıyorum bu umutsuzluğumu... allahım neden olmuyor..

saol cnm 9 aylık evlıyım:) yenı ama cok bebek istiyorum. Benımde ablam aşılama yaptırdı ıkı kere ancak tüpleri tıkalıymış tup bebek yapılacak bu ay.. ınsallah sende hamile kalırsın tez zamanda ..allah hepimize nasip etsin

inşallah canım.benimde gecen adetim 5 gün gecti benim adetimde düzenli ya bir gün önce yada bir gün sonra olurdu ilkez beşgün gecti kac yıllık evlisin :ecrin_bebek:

saol cnm 9 aylık evlıyım:) yenı ama cok bebek istiyorum. Benımde ablam aşılama yaptırdı ıkı kere ancak tüpleri tıkalıymış tup bebek yapılacak bu ay.. ınsallah sende hamile kalırsın tez zamanda ..allah hepimize nasip

saol cnm 9 aylık evlıyım:) yenı ama cok bebek istiyorum. Benımde ablam aşılama yaptırdı ıkı kere ancak tüpleri tıkalıymış tup bebek yapılacak bu ay.. ınsallah sende hamile kalırsın tez zamanda ..allah hepimize nasip

canım doktora gitmneyi ihmal etme eşinle git hem eşinin hem kendinin bütün tahlillerini yap kafan daha rahat olur ama olur üzülme bende 1 yıldır istiyorum yok ama olacak biliyorum:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::icecream::icecream::dance::dance:

canım doktora gitmneyi ihmal etme eşinle git hem eşinin hem kendinin bütün tahlillerini yap kafan daha rahat olur ama olur üzülme bende 1 yıldır istiyorum yok ama olacak biliyorum:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::icecream::icecream::dance::dance:

SAOLUN CANLARIM ....bıras önce eczaneden test yaptım ananıda ıkı koyu pembe cıktı hamıleyım :) doktora gıdıcem bugun garantı olsun dıe..yuppiii...allah herkeze nasıp etsın..amin

SAOLUN CANLARIM ....bıras önce eczaneden test yaptım ananıda ıkı koyu pembe cıktı hamıleyım :) doktora gıdıcem bugun garantı olsun dıe..yuppiii...allah herkeze nasıp etsın..amin

böyle haberler duymak ne güzel hayırlı ugurlu olsun canım kaydirigubbakcemile5

senin adına çok sevindim o mutluluk varya.. dünyalara değer bambaşka bişey seni çok ii anlıyorum canım inşallah bizde bigün senin gibi mutlu oluıruz bizede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş[/QUOTE

Çok teşekkkürler.bu siteyi çok sevdim herkez cok cana yakın ve cok samımı...ben hergun dua edıyorum rabbıme ısteyen herkeze nasip et dıye... senin için ayrıca edecegım cnm :):emir_bebek:

YÜCE RABBİM inş. tez zamanda bizleri de bebek sahibi yapar çoook kafama takıyorum yaa moralim bozuluyor:(:(:(:(:(

Canım seni çok iyi anlıyorum. bende olmucak diye üzülüyordum hep ama dualarım kabul oldu bu ay...inşallah allah sanada nasip eder en kısa sürede ...Ben ınternettte bişey okudum o mu tuttu tutcagımı vardı bılmıyorum.Sadece bu ay denedım oldu..İlişkşden iki saat önce içilen türk kahvesi spermlerin hareketini hızlandırıyormus..Ben denedim oldu...denemekten ne cıkarki zararlı birşeyde değil...sende dene :lepi::lepi::CüvCüv:

merhaba ben yeni üyenizim. inşallahta hep üye olarak kalıcam...
neysi benim bi sorunum var. ben 4 aylık evliyim.ben şu an çocuk istemiyorum çünkü hazır değiliz ama eşim korunmamı istemio dışardan çok doldurmuşlar kafasını olmamasından korkuyo kendiside korunmuyo.... neyapacağımı bilmiorum. adetim düzenli olarak devam ederken geçen ay 10 gün adet oldum bu ayda 2-3 gün adet oldum. çok az geldi akıntılar. eşim ve ben korunmuyoruz. acaba hamile kalmışmıyımdır? dışardakiler hep bence hamilesin hamilelik öncesi temizlenme gibi şeyler sölüyorlar.. kafam çok karıştı.ne diyorsunuz???

Back