Gebe kalamayanlar buraya.....

beyaz gelincim eşin demekki kendini hazır hissediyo sakın üzülme bak biz olamıyoruz denemediğimiz yol kalmadı ama olmuyo.. ayrıca hamilelik öncesi temizlenme gibi birşey yok onlar bilgisizlikten ileri gelir sen stres yapmışın kendine o yüzden az olmuştur.. şuanda bence hamile değilsin üstüne görme dedikleri bir kanama oluyor istersen test yap aklın kalmasın öylede birşey varsa hemen doktora başvur sakın ihmal etme ..

Tebrik ederim canım darısı bizim başımıza:Saruboceq:

teşekkür ederim. ama test yaptım çıkmadı. belki yeniyimdir. sonra tekrar denemeyi düşünüyorum. bilmiyorum istiyormuyum istemiyormuyum ama bi gerçek var ÇOK KORKUYORUM:sinifsinif:

Kızlar nasılsınız 2 ve 3 gÜndÜr gÖrÜŞemıyoruz ayrıca nahılsa arkadaŞımızı da tebrık ederım darısı bıze ınŞallah kucagına almayıda nasıpeder amın

yüce rabbim inş. Tez zamanda bizleri de bebek sahibi yapar çoook kafama takıyorum yaa moralim bozuluyor
a şahin canım bu yazın beni etkiledi canım allah hayırlı uzun ömürlü versin sabır lıolmalıyız sabrın sonu selamettir inşallah en yakın zamanda kucagına minik bebeşverir rabbimmoralini yüksek tut kafanı başka yerlere ver canım

slmlar!bende evlilğimin 3, yılındayım 9 ay önce polikistik overin olduğunu öğrendim yaklaşık 6ay önce muayene oldum ve adetin 21 günü progesterona bakıldı 0,8 yani çok düşüktü.bana bu ay mümkün değil hamile kalman demişti prof ama ben o ay testin yapıldığı gün hamile kaldım.1 aylıkken düştü bebeğim.son 2 aydır uğraşıyoz ama ben adet bile olamıyorum.soğan suyu denedim ve muayene oldum evet yumurta gelişti ama yine ne adet oldum ne de hamileyim.bekliyoruz bakalım ne olacak

sağol cnm tabiiki herşeyin hayırlısı ama ne bilim ya kafamı başka yerlere veremiyorum deniyorum ama olmuyor ALLAH'tan hayırlısı işe gircem inş. kafam belki biraz dağılır ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

tşk ederim cnm bilgin için muhakkak denicem hep dua ediyorum kendim ve sizler için herşeyin hayırlısı olsun seni de çok tbrk ediyorum ALLAH mutluluğunu daim etsin inş. bize de nasip etsin inş.

kızlar bu gün eşim doktara gitti doktor klomen verdi 1 ay kullansın tüp bebeğe gerek yokmuş sayı iymiş sadece hareket azmış doktor bizede kahve önerdi bolbol içsin dedi hareketlendiriyomuş bu arada eşim klomen kullancak ben bu klomenle hamiş kalabilirmiyim

tşk ederim cnm bilgin için muhakkak denicem hep dua ediyorum kendim ve sizler için herşeyin hayırlısı olsun seni de çok tbrk ediyorum ALLAH mutluluğunu daim etsin inş. bize de nasip etsin inş.

İNŞ.canım..en kısa sürede sizlerede nasip etsin allah. her aay sonu yaşadıgım hayalkırıklıgını bılıyorum zor bı donem oluyo...ama ümidinizi yitirmeyin ve bolbol dua edin...

Günaydın kızlar mirmirmirmir
Allah Ramazanınızı Hayırlarla doldursun :Saruboceq:
seneye Bebişlerimizle beraber Ramazana girmeyi nasip etsin :Saruboceq:

orkidecim ne mutlu ki senin bı ewladın var ben 2.5 yıllık ewlıyım ama tık yokkk sebebsızzzz esımınde benımde sorunumuz yok ama olmuyooo Çok üzgünüm çoook

senolum allah sanada bizede güzel evlatlar versin inşallah benimde 1 yıl oldu ama olmuyor sebepsiz yere hayırlısı herşeyin vakti zamanı vardır

İNŞ.canım..en kısa sürede sizlerede nasip etsin allah. her aay sonu yaşadıgım hayalkırıklıgını bılıyorum zor bı donem oluyo...ama ümidinizi yitirmeyin ve bolbol dua edin...

çıkmadık candan ümit kesilmez çok şükür YÜCE RABBİM'e inancım tam ve O'nun bize anneliği tattırcağından eminim ne zaman kısmet olursa O ne zaman nasip ederse artık bundan sonra bi çabam olmıcak illa da olsun diye kişisel nedenlerimden dolayı böyle bi karar aldım henüz eşim babalığa hazır değil onu farkettim

yyha şimdilk hapın etkisini gördüm sayılır bu ay son kutum yine gitjm doktora bakalım nedijk yine kullan demesse onda sonra görcm işe yarayıp yaramadığını kafam ise kullandığım hapla ilgili çok şey yazılmıştı bu ay gidince hepsini konuşcm doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…