- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.041
Canım seni çok iyi anlıyorum. bende olmucak diye üzülüyordum hep ama dualarım kabul oldu bu ay...inşallah allah sanada nasip eder en kısa sürede ...Ben ınternettte bişey okudum o mu tuttu tutcagımı vardı bılmıyorum.Sadece bu ay denedım oldu..İlişkşden iki saat önce içilen türk kahvesi spermlerin hareketini hızlandırıyormus..Ben denedim oldu...denemekten ne cıkarki zararlı birşeyde değil...sende dene :lepi::lepi::CüvCüv:
beyaz gelincim eşin demekki kendini hazır hissediyo sakın üzülme bak biz olamıyoruz denemediğimiz yol kalmadı ama olmuyo.. ayrıca hamilelik öncesi temizlenme gibi birşey yok onlar bilgisizlikten ileri gelir sen stres yapmışın kendine o yüzden az olmuştur.. şuanda bence hamile değilsin üstüne görme dedikleri bir kanama oluyor istersen test yap aklın kalmasın öylede birşey varsa hemen doktora başvur sakın ihmal etme ..
a şahin canım bu yazın beni etkiledi canım allah hayırlı uzun ömürlü versin sabır lıolmalıyız sabrın sonu selamettir inşallah en yakın zamanda kucagına minik bebeşverir rabbimmoralini yüksek tut kafanı başka yerlere ver canımyüce rabbim inş. Tez zamanda bizleri de bebek sahibi yapar çoook kafama takıyorum yaa moralim bozuluyor
a şahin canım bu yazın beni etkiledi canım allah hayırlı uzun ömürlü versin sabır lıolmalıyız sabrın sonu selamettir inşallah en yakın zamanda kucagına minik bebeşverir rabbimmoralini yüksek tut kafanı başka yerlere ver canım
Canım seni çok iyi anlıyorum. bende olmucak diye üzülüyordum hep ama dualarım kabul oldu bu ay...inşallah allah sanada nasip eder en kısa sürede ...Ben ınternettte bişey okudum o mu tuttu tutcagımı vardı bılmıyorum.Sadece bu ay denedım oldu..İlişkşden iki saat önce içilen türk kahvesi spermlerin hareketini hızlandırıyormus..Ben denedim oldu...denemekten ne cıkarki zararlı birşeyde değil...sende dene :lepi::lepi::CüvCüv:
tşk ederim cnm bilgin için muhakkak denicem hep dua ediyorum kendim ve sizler için herşeyin hayırlısı olsun seni de çok tbrk ediyorum ALLAH mutluluğunu daim etsin inş. bize de nasip etsin inş.
İNŞ.canım..en kısa sürede sizlerede nasip etsin allah. her aay sonu yaşadıgım hayalkırıklıgını bılıyorum zor bı donem oluyo...ama ümidinizi yitirmeyin ve bolbol dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?