• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar bende 1 buçuk senelik evliyim 7 aydır deniyoruz ve olmuyor.herkez stres yapama diyor ama elde değil.düşünme diyorlar istediğin birşeyi nasıl düşünmezsin.olmuyor ben düşünmeden yapamıyorum.sağlıklıyım bir problemim yok ama artık deli olucam.

umarım pırlanta gibi bir bebişin olur canım aşılaman tutar bak göreceksin , yeterki sen kendini bugunlerde fazla sıkma tamam mı:teselli:

amin dualarınızla desteğinize cok ihtiyacım var tek sizlerle paylaşıyorum annem babam bilo bu durumumuzu annemle bugün konuştuk bana aşılalmamın tutacağını söyledi benim içimdeki kuvvetli birses olcak dio bir an umutsuzluğa kapılsam içime umut doğuyor aşılama için cok heycanlıyım rabbim bu mübarek aylarda dualarımızı kabul etsin(amin) bu hasret bitecek inşallah kendim kadar sizlerede dua ediyorum :Saruboceq:

arkadaşlar bende 1 buçuk senelik evliyim 7 aydır deniyoruz ve olmuyor.herkez stres yapama diyor ama elde değil.düşünme diyorlar istediğin birşeyi nasıl düşünmezsin.olmuyor ben düşünmeden yapamıyorum.sağlıklıyım bir problemim yok ama artık deli olucam.

canım bencede kendini fazla sıkma stres cok büyük bir ekken seni anlıyorum insanın elinde değil ama başka caren yok inşallah olur yumurtlama gününü hesapla ona göre beraber olun o günlerde cok yüksek şansınız :emir_bebek:

amin dualarınızla desteğinize cok ihtiyacım var tek sizlerle paylaşıyorum annem babam bilo bu durumumuzu annemle bugün konuştuk bana aşılalmamın tutacağını söyledi benim içimdeki kuvvetli birses olcak dio bir an umutsuzluğa kapılsam içime umut doğuyor aşılama için cok heycanlıyım rabbim bu mübarek aylarda dualarımızı kabul etsin(amin) bu hasret bitecek inşallah kendim kadar sizlerede dua ediyorum :Saruboceq:

rabbim yar ve yardımcın olsun inş kucagın dolar sende bizlere umut olursun

rabbim yar ve yardımcın olsun inş kucagın dolar sende bizlere umut olursun

sizlerin bu desteği bana cok morel oluyor beni güclendiriyo icimdeki o ses destek oluyorsunuz birbirimize destek olalım bizi bizden başka kimse anlamaz rabbim bekleyen herkese versin dileğim bu dualarım sizlerle
:Saruboceq:

sizlerin bu desteği bana cok morel oluyor beni güclendiriyo icimdeki o ses destek oluyorsunuz birbirimize destek olalım bizi bizden başka kimse anlamaz rabbim bekleyen herkese versin dileğim bu dualarım sizlerle
:Saruboceq:

AMİNNNNN güçlü ve umutlu olmamız gerek kurban oldugum sesimizi duyuyo.güzel haberini bekliyo olcaz canm bende bu ay umutluyum adetime var daha ama olsun umudum varrr :Saruboceq:

kızlar bende bayramdan sonra dr gidicem anlaşılan tek başımıza yapamıycaz:kedi:umarım bayramdan sonra hepimiz mutlu olacağız inanıyorum:lepi:

AMİNNNNN güçlü ve umutlu olmamız gerek kurban oldugum sesimizi duyuyo.güzel haberini bekliyo olcaz canm bende bu ay umutluyum adetime var daha ama olsun umudum varrr :Saruboceq:

inşallah:emir_bebek: aşılamaya gerek kalmaz cifte bayram yaparsın ama fazla kendini kaptırma dualarım seninle yürekten güzel haberle bizi sevindirisin:ecrin_bebek:

o dedigim organik suyu bi dene istersen bi çok seye yarıyomuş öle yazıyo pahallıda degil ayrıca 20tl falan.onu bi dene sonra tüp bebegi deneyin maddi manevi zor ondan diorum gerçi ne kadar bilmiyorum ama yinede biz kadınlar herzaman hesap peşindeyiz tek sorun para olsa keşke Rabbim kimseyi analık evlatlık duygusundan mahrum etmesin hormon tahlillerimin ilk günü çok korkmuştum o kadar agladmki daha dr'umda görmemiş sonucu ben aglıyom:) sonra burada yazılanları okudum biraz rahatladm Allah büyük canm kalpten gönülden inanıyorum
canım benim için paranın hiç degeri yok ama şu anda çok ödememiz var o yüzden işallah bayram sonrasına kısmetse ve hemen bebegim olsun istiyorum,dedigin suyu nerden bilgi aldın canımkullanan oldumu :1hug:

merhaba kızlar bende klomen kullandım ve beraberinde çatlatma iğnesi fakat olmadı kist oluştu tedaviye ara verdik 2 ay bu ay yine başladım sadece klomen kullanıyorum inşallah bu sefer olur allahım inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

benim 3. denemem olucak 2.de hamile kaldım ama gelişimi duırdu ve kürtaj oldum senağlama
dr.3 ay dinlenme süresi verdi ramaznda 3 ayımı doldurmuş olucam inşallah hepimizin yüzü güler canım inşallah...

inşallah bu sefer olucak kendini buna ver sen inandıktan sonra bebişin glir:ecrin_bebek:

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende 3 senelik evliyim benim de olmuor doktrum süt hormonu yüksekliğinden olmuo dedi ama sorunun cok büyük deil dedi ilac verdi bu ilacı kullan 4 veya 5 ay için de olur dedi 4bucuk ay oldu hala olmadı bu arada ablamın 7 senedir olmuo du simdi 1bucuk aylık hamıle

bende 3 yıla giridi evliliğim evlendiğim günden beri istiyorduk ama özel bi çabamız olmadı taki 8 aydan sonra bir sorun olabilir diye düşündük ama eşimle gittiğimiz doktor ikimizdede bir sorum yok dedi sadce bende adet düzenzizliği var klomen artı çatlatma iğnesini 5 kez denedim.1 defada aşılama yaptık olmadı bu ara benim moraller bozuldu ve ara verme kararı aldım şimdi tekrar çok istiyorum bakalım yarın doktor randevum var artık Allahım ne isterse o olucak ama büyük ihtimalle 2 kez aşılama yaptıraca anlamıyorum ikimizdede çok büyük bir sorun yok ama bir türlü o şanslı kişilerden biri olamadık hayırlısı artık:):emir_bebek:

Back