- Konu Sahibi EstetikEditor
klomen bendede işe yaramadı iki defa bir kaç aryla kullndım ç.iğneside vuruldum am işe yaramadı yumurtalar büyüyor çatlıyorda ama bebek olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Bende sizler gibi anne olmayı dusleyenlerdenim yaklasık 8 aydır deniyoruz.. bizde de hiç br problem yok cok sukur ama ben stres yaptıgım için olmuyor herhalde.. (diye dusunuyorum) biraz kendimi rahatlatmak için sizlerle paylaşmak istedim.. bu stresi yenmenin bir yolu varmı.. cok ugrasıyorum bu ay gebelkle ilgili hicbirsey yapmıcam unutucam diyorum ama bir turlu olmuyor..
slm galiba aynı kaderi paylasıyoruz canım....Allahtan hayırlısı...ins.olur
ya bişe soracam. bu rahimdeki yara hakkında bilgisi olan varmı? yakmak lazım dedi doktor ama ben korktum. acaba çocuk olmasını geciktiri mi?
bir de biz 5 aydır(çocuk istediğimizden beri) ovulasyon zamanı gün aşırı ilişkiye giriyoruz. hergün olursa spermlerin kalitesi düşer diye. acaba böyle bişi varmı? hergün yapsak şansımız artar mı?
10 aydır ugraşıyorum bu ay biterse 11 olcak 1 kere gonphane ve çatlatıcı kullandım oda kist yaptı.dr degiştirdim şimdi nisanı bekliyoruz tedaviye başlıycaz herşey normal ama olmuyor artık o çizgiyi ben göremiycekmişim gibi geliyor adetim dün veya bugün olmama gerekiyordu olmadım test yaptım tek çizgi. umutsuzum yani
bende pko var.yumurta oluşuyor çatlatma iğneside oldum fakat şu ana kadar bişi olmadı.tedavimin 4.ayındayım sizce yenimiyim daha. nekadar süreceğini Allah bilirde doktorlar ne zamandan sonra tüp bebeği öneriyorlar acaba bileniniz varsa söyleyebilirmi?