gebe değilim ama hasta olamıyorum

ooo uzun vadede imiş ben bugün yapıyım 2 kez içiyim baktım etkisi var devam ederim sen 1 saate etkiş etti demiştin dimi? :26:[/QUOTE]
evet bii saat kadar sonra leke geldi

ooo uzun vadede imiş ben bugün yapıyım 2 kez içiyim baktım etkisi var devam ederim sen 1 saate etkiş etti demiştin dimi? :26:[/QUOTE]
evet bii saat kadar sonra leke geldi

bu gün 19.günüm...önce tekrar idrarda gebelik testi yaptım..tek çizgi gördüm..ılık bir duş aldım...ve FARLUTAL içmeye başladım..ama bu seferde gelsin kırmızılarrr...:26::18::2:

bu gün 19.günüm...önce tekrar idrarda gebelik testi yaptım..tek çizgi gördüm..ılık bir duş aldım...ve FARLUTAL içmeye başladım..ama bu seferde gelsin kırmızılarrr...:26::18::2:

cnm ınş gelir kırmızalr benımde kırmızılar gel git yaşıo bugun bı geldi gibi oldu ped kullanıyorumm silindiğimde açık pembe görüyorum o kadar sağ kasık sol kasık ağrıoo ama artıkk düşünmek ıstemıyorumm aman olursa olsunnn olmazsa da olmasınnn napalımmm

bakalım artık ilaça başladım gelir benimki

bendede ilaç var ben içmiyomm gelirse gelir gelmezse gelmezzz :))

ben artık dayanamıyorum malum 20.günegirdim mecburum artık..hormon tahlili vaermem gerekiiyor ..inşallah sen gebe değilsen bu sayıları görmezsin tatlımmmm

bende sizlerle aynı sorunu yaşıyorum ve ilk defa başıma geliyor benımde adetım tam 18 gun geçti ve hala olamadım üstelik adet söktürücüde kullandım bu soğan kürü adeti sökuyormuş nasıl yapılıyor nezaman başlamalıyım adete 10 gun önce filan yaılmış bir yerlerde ama nezaamn olacağımı bilmiyorum ki

bende olmadım hala cnm 20sine randevu aldım gidicemm doktora sen gittin mi?
canım banada adetinin 3.günü gel dedi hasta olmayı bekliyorum ilaç bitincede gelemzse gidicem dr.
öncelikle ihmal etmeden dr. Gitmelisin bazen kistten dolayı bazende yumurtta çatlayamadığından hormoorumnal da olabiliyo ..onun dışında soğan kürü ile geliceğini sanmıyorum çünkü oda uzun vadede sonuç veriyor civanperçemi otuyla adaçayını duydum bende yapıcam ..

dr gittim zaten sadecegeç yumurtlamışsın dedi doktor ve yumurtalarım çok iyi çalışmış bir sorun yok yani ama neden böyle oldu anlamış değilim soğan kürünüde dun yaptım ama içemedim midemi bulandırdı

Merhaba bende aranıza yenı katıldım benımde adetlerım düzensız yumurtalarım calışmıyormuş 3ayay bır oluyom bugun cıvan perçemı macunu aldım duzenlendırıyormuş işe yararmı bılmeme

yeni gelenler... hoş geldinizz bende hala olamadım bugün 22.günüm civanperçemi kanamayı getiriyor die duydum getirirse bende alıyım bana haber verirmisin canım

evet hala yok 23.günümmm offfff allahım nolur gelsin artıkkkk

kızlarrrr ben bugun doktora gttiimmm tahlillerim çok temiz sonuç verdi bir tanesi dışında prolaktin yuksekliği nedeniyle adet olamamışşşş doktorumm öyle soylediiii...1 ay sonra tkrr tahlile gidicemmm ve düşmüşse sorun yok düşmemişse tedaviye başlıyacammmm...annemin dediği gibiiii kesinlikle bay kadın doğumcu daha ıyı ilgilenıyoorrr burdan bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…