- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
- 118
neden ki yaav bence yaptır aklın orda kalmasın ama beklersende düşünmemeye çalış çünkü istiyoruz ya bazen psikolojikte oluyo malesefff
ben ara vermeye karar verdımmm ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden ki yaav bence yaptır aklın orda kalmasın ama beklersende düşünmemeye çalış çünkü istiyoruz ya bazen psikolojikte oluyo malesefff
ben ara vermeye karar verdımmm ..
yanlış yönlendirmek istemem ama ben soğan kürü diye duymuştum eger kist sebebiyle adet göremiyorsan tabi.. çünkü bende kist vardı küçük bi kist soğan suyu kürü içtikçe hafif hafif kanamam oluyodu söküyo yani sanırım bide stres yapma yaptıkça gelmiyo kendimden biliyorumHala hasta olmadım kan sonucum çıktı negatif gebe değilim..napsam gelir ya ne içsem bitki felan ne söktürür acaba
eger kist sebebiyle hasta olamıyosan soğan suyu kürü söküyo yani kendimden biliyorum bendede ufak bi kist var soğan suyu içtim daha ilk içmemden bi kaç saat sonra hafgif hafif gelmeye başladıı bide stres yapma düşündükçe gelmiyo kendimden biliyorumHala hasta olmadım kan sonucum çıktı negatif gebe değilim..napsam gelir ya ne içsem bitki felan ne söktürür acaba
eger kist sebebiyle hasta olamıyosan soğan suyu kürü söküyo yani kendimden biliyorum bendede ufak bi kist var soğan suyu içtim daha ilk içmemden bi kaç saat sonra hafgif hafif gelmeye başladıı bide stres yapma düşündükçe gelmiyo kendimden biliyorum![]()
eger kist sebebiyle hasta olamıyosan soğan suyu kürü söküyo yani kendimden biliyorum bendede ufak bi kist var soğan suyu içtim daha ilk içmemden bi kaç saat sonra hafgif hafif gelmeye başladıı bide stres yapma düşündükçe gelmiyo kendimden biliyorum![]()
neden canım pes etmek yokkkkkk![]()
canım ben yinede yapsammı acaba nsıl yapılıyo bu de bakiimyapıyımda rahatlıyım hala olmadım regl çat die çatlıcam da
![]()
osunki aa düşünmedim kafama takmadım acaba hamilemiyimyok cnm pes etmedimm sadeceee birazzz kafamı dinlendiricemm:)))yanı olsada olmasada düşünmiyecemmmmm
bende görülen kistte adet olamadıgım için oluşmuşmuşKaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.
Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.ibrahim saraçoğlu nun sitesinden alıntı inş sende faydasını görürsün sonuçları bizede bildir
oj buldummmmoş geldinnnnn![]()
oj buldummmmeee ne var ne yok kızlar:)
bende de benzer seyler işte:)bugun 3. gunum adet olmadım ama ıdrar testıde negatıff yanı bebıste yokne olsun bebek yok adet olamama varçatlamak var ben
17.günümmmm geçikeli
bende de benzer seyler işte:)bugun 3. gunum adet olmadım ama ıdrar testıde negatıff yanı bebıste yok![]()
inanırmısın bende kendıme guluom3.gün felan diyince siz gülümseme geliyo bananapalım kader böyle imiş hiçte bir gelecek gibi değillll
inanırmısın bende kendıme guluomgecen ayda 10 gun gecıkmıstım ama doktorun dedıgıne gore kımyasal gebelık gecırmısım bılmem artık ne kadar dogru
![]()
gercekten oyle...bnm saka gıbıydı yaa adetıme 13 gun varken ıdrarda ıkı kere pozıtıf cıktım bıde kanda husran tabı...tıp tarıhıne geccemay ilk defa duyuyorum nelçer var ya bu gebelik bir mucize piyango yaaaa![]()
gercekten oyle...bnm saka gıbıydı yaa adetıme 13 gun varken ıdrarda ıkı kere pozıtıf cıktım bıde kanda husran tabı...tıp tarıhıne geccem![]()
ben cok fazla uzulmedım acıkcası...demekkı hamıle kalabılıorm dedımm bıde tutunmasını saglarsam tamamdır bu ısaaaaaaaaaaaaa çok üzücü ya :26: allahım aklımıza mukayet ol yarabbim.. inş gerçek hamişler oluruzzzzz![]()