23 haziranda düşük yaptım kürtajdan sonra doktorum belki 1 ay adet olamayabilirsin dedi temmuzda adet olmadım hadi dedim kürtajdan ağustostada olmadım hemen gittim doktora baktı dediki rahim kendini toparlamış adete hazır ama kist oluşmuş 1 tane 20 mm önemsiz bi kist ondan gecikmiş verdi söktürücüyü yine olmadım yine gittim doktora kist aynen duruyor doğum kontrol hapı verdi son 5 tane kaldı onlarıda içeyim beklicem inş olurum endokrin tedavisine gircem giremiyorum illa adetli olman lazım tahlil yaptırcan diyor ben çocuk isterken birde bunlarla uğraşıyorum.
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNNN..ben düşük yapmadan birdenbire böle oldum 29 gündür bekliyorum hasta olmayı gebelik yok..söktürücü içtim..1 hafta olcak hala olamıyorum..ben de en kısa zamanda allttan ultrason olmalıyım.. rabbim acil şifalar versin bide bebiş versin hayırlıyla inşallahhhhhh
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNNN..ben düşük yapmadan birdenbire böle oldum 29 gündür bekliyorum hasta olmayı gebelik yok..söktürücü içtim..1 hafta olcak hala olamıyorum..ben de en kısa zamanda allttan ultrason olmalıyım.. rabbim acil şifalar versin bide bebiş versin hayırlıyla inşallahhhhhh
stgg5 ne oldu adet oldunmu ben şiştim valla
canım benimde 34.günüm...ama bugün yavaştan gelmeye başladı kehverengi igibi..aynen bende sancılara razıyım biran önce gelirrrrr...seninde inşallah ...ben çok sinirli oldum..bugün hastanede kavga ettim hormon tahlili verdim yarın alıcam bakalım..hayırlısı canım stres yapma bide adaçayı öneririrm 2 gündür içiyorum ben..
canım benimde 34.günüm...ama bugün yavaştan gelmeye başladı kehverengi igibi..aynen bende sancılara razıyım biran önce gelirrrrr...seninde inşallah ...ben çok sinirli oldum..bugün hastanede kavga ettim hormon tahlili verdim yarın alıcam bakalım..hayırlısı canım stres yapma bide adaçayı öneririrm 2 gündür içiyorum ben..
ah canım yaaben de aynıyım işte yakındı senle tarihlerimiz.sat 8 ağustos hala bekliyorum.doktor hormon tahlili için adet olmamı bekliyo....ama söktürücü de vermedi.zaten gribim kaç gündür adaçayı da içiyorum ama fayda etmedi...tahlil sonuçlarını bize de söyle muhakkak
çok şükür ya sonunda..canım ben adet olamamaktan degil adet oldum bayagı önce bu ovitrelle ignesinden midir nedir o şişirdi benicanım benimde 34.günüm...ama bugün yavaştan gelmeye başladı kehverengi igibi..aynen bende sancılara razıyım biran önce gelirrrrr...seninde inşallah ...ben çok sinirli oldum..bugün hastanede kavga ettim hormon tahlili verdim yarın alıcam bakalım..hayırlısı canım stres yapma bide adaçayı öneririrm 2 gündür içiyorum ben..
Kızlar merhaba ne zamandır yazmıyorum size...
06.07de en son regl oldum bekledim olurum diye sonra olmayınca dr gittim.. İlaç kullandım "progestan" verdi adet söktürücü olarak.. İlacım biteli 12gün oldu ve ben regl oldum çok şükür...
Yarın dr a gidicem gerekli hormon testleri için.. Bakalım nolacak.. inş. bu son düzensiz adetim olur.. Sonucu size yazarım..
kızlarrrr sonunda geldiiiii 36.günde sonunda ama baya ağrılı oldum ayyy olsun bunada şükürrrr..darısı sizlere...umarım hasta olan arkadaşlarım sonuçlarınız süper süper gelir...rabbim şifalar versin inşş..benimde hormon sonuçlarım bugün çıktı ama alamadık yarın alıcaz inşşş..
çok şükür canım :) inş bi daha gecikmez..
en son 23 haziranda düşük yaptım gördüğüm son kan oydu o gün bugündür kanamam yok adet olamıyorum tarlusal kullandım olmadı doğum kontrol hapı kullandım bitti 2 3 gün oldu bekliyorum ayın 9una kadar geldi geldi gelmedi yine doktora gideceğim şimdi sırada ne var acaba ne verir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?