How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

gebe değilim ama hasta olamıyorum

Ben babamı kaybettikten sonra dört ay adet olmadığım oldu. Nedeni ise psikolojikmiş öyle dediler. Ne tedavisi yaparlarsa yapsın geçmedi. Daha sonra kendi kafasına göre gelmeye başladı. Kimi zaman 30 gün olması gerekirken 15 günde bir oluyorum, kimi zaman 60 günde. Doktor yine psikolojik dedi. Bir gün gittim yumruğu vurdum masaya. Bu normal değil, tıbben de bir adı olmalı ne varsa araştırın bulun nedenini dedim. Test yaptılar ultrasonla baktılar sonuç ne çıktı?

Bildiniz, psikolojikmiş!

Ben babamı kaybettikten sonra dört ay adet olmadığım oldu. Nedeni ise psikolojikmiş öyle dediler. Ne tedavisi yaparlarsa yapsın geçmedi. Daha sonra kendi kafasına göre gelmeye başladı. Kimi zaman 30 gün olması gerekirken 15 günde bir oluyorum, kimi zaman 60 günde. Doktor yine psikolojik dedi. Bir gün gittim yumruğu vurdum masaya. Bu normal değil, tıbben de bir adı olmalı ne varsa araştırın bulun nedenini dedim. Test yaptılar ultrasonla baktılar sonuç ne çıktı?

Bildiniz, psikolojikmiş!

mesajının sonuna doğru heyecan bastı film izliyo gibi oldum valla ne kadar atraksiyonlu anlatmışsın:1: bu arada başım sağolsun Allah gani gani Rahmet yağdırsın..

kızlarrrr ben bugun doktora gttiimmm tahlillerim çok temiz sonuç verdi bir tanesi dışında prolaktin yuksekliği nedeniyle adet olamamışşşş doktorumm öyle soylediiii...1 ay sonra tkrr tahlile gidicemmm ve düşmüşse sorun yok düşmemişse tedaviye başlıyacammmm...annemin dediği gibiiii kesinlikle bay kadın doğumcu daha ıyı ilgilenıyoorrr burdan bilginize...

Merhabalar....senin sıkıntılarının benzerini yaşıyorum şey anda.âdet tarihlerim 29 haziran,8 ağustos...hala âdet olmadım.15 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu. Dün tekrar başladı.azar azar.ben de randevu aldım.salı günü gidicem doktora.ama çok zormus adet olamamak bunu anladım:(

Merhabalar....senin sıkıntılarının benzerini yaşıyorum şey anda.âdet tarihlerim 29 haziran,8 ağustos...hala âdet olmadım.15 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu. Dün tekrar başladı.azar azar.ben de randevu aldım.salı günü gidicem doktora.ama çok zormus adet olamamak bunu anladım:(

gebe olma olasıgında olabilir çunku bana doktor betahcg de istemiştiii doktora git keisnlikleeee çok faydalı olacaktıı banada haber ver merak ettımmm şimdiden geçmiş olsunn...

vivianne canım başın sağolsun allah rahmet eylesin inşallah..ben hala hastalanamadım kızlar bugün 26.günüm söktürcü ferturalda bitti ama hala olamadım çok sinirlerim bozukkkkkk alah yardımcımız olsunn:17::25::30::14:

vivianne canım başın sağolsun allah rahmet eylesin inşallah..ben hala hastalanamadım kızlar bugün 26.günüm söktürcü ferturalda bitti ama hala olamadım çok sinirlerim bozukkkkkk alah yardımcımız olsunn:17::25::30::14:

canım benım bildiğim ilaç bittikten 2 3 gun içinde adet oluyosunnn ama yanılıyo olabilirimm araştırmalısınnn...

Sağol canım söktürücüden 10 gün sonra olunuyor diye biliyorum ben benim hep öyle olurdu.

gebe olma olasıgında olabilir çunku bana doktor betahcg de istemiştiii doktora git keisnlikleeee çok faydalı olacaktıı banada haber ver merak ettımmm şimdiden geçmiş olsunn...

yaa canım test yaptım kaç kere ama negatif.zaten akıntı çamur gibi pıhtılı.kesinlkle kistten dolayı:( yarın gidicem işte bakalım.haberdar ederim seni de teşekkür ederim...

gerçekten çok zormuş ilaç biteli 3 gün oldu hatta bugün 4.gün bakalım dört gözle beekliyorummmm

yeni gelenler... Hoş geldinizz bende hala olamadım bugün 22.günüm civanperçemi kanamayı getiriyor die duydum getirirse bende alıyım bana haber verirmisin canım

tama canım heber verırım gögüslerım agrımaya başladı herhalde gelcek artık benımde önceden prok hormonum yuksektı dr um ılacla düşürde hemen o ay hamıle kaldım bır oglum var şimdı ikincıyı ıstıyoruz allah ıstegen herkeze nasıp etsın

yaa canım test yaptım kaç kere ama negatif.zaten akıntı çamur gibi pıhtılı.kesinlkle kistten dolayı:( yarın gidicem işte bakalım.haberdar ederim seni de teşekkür ederim...

Canım kahverengimsi olmasının nedeni kist değil bildiğim kadarıyla.

Geçen aylardan kalan ama akamayanlar öyle oluyor diye biliyorum. Yeni adetle atılıyor.

Canım kahverengimsi olmasının nedeni kist değil bildiğim kadarıyla.

Geçen aylardan kalan ama akamayanlar öyle oluyor diye biliyorum. Yeni adetle atılıyor.

Kızlar bugun gittim doktora.su an bebek yok:( muayene etti kistlerimin masallahi var.buyuk buyuk:1: bu kahverengi akıntının adet kanaması da olabileceğini söyledi.tedavi olmam gerekiyor.hormon tahlillerini adet olunca yapicakmis.adet söktürücü de vermedi ısrarla.adet kanamasını beklicez yani.once gebeliği dışlayalım dedi.ne demek istediğini ben once anlamadım.b-hcg icin kan verdim.emin olmak istedi galiba. Yani nrkny dediğin gibi oldu.yine bişey değişmedi.yine bekliyorum yine bekliyorum....

Kızlar bugun gittim doktora.su an bebek yok:( muayene etti kistlerimin masallahi var.buyuk buyuk:1: bu kahverengi akıntının adet kanaması da olabileceğini söyledi.tedavi olmam gerekiyor.hormon tahlillerini adet olunca yapicakmis.adet söktürücü de vermedi ısrarla.adet kanamasını beklicez yani.once gebeliği dışlayalım dedi.ne demek istediğini ben once anlamadım.b-hcg icin kan verdim.emin olmak istedi galiba. Yani nrkny dediğin gibi oldu.yine bişey değişmedi.yine bekliyorum yine bekliyorum....

Canım kafanı rahat tut, taktıkça gelmiyor. 4 ay olamadığımı bilirim nasıl bünye nasıl rahim diye düşünür dururdum.

Canım kafanı rahat tut, taktıkça gelmiyor. 4 ay olamadığımı bilirim nasıl bünye nasıl rahim diye düşünür dururdum.

Aynen öyle...takmicam bundan sonra zaten bir süre ara vermeyi düşünüyorum.ben eğer bebis istemeseydim bilmicektim böyle bişey olduğunu.herseyin sebebi stres buna inanıyorum....

Kızlar meraba,

Bu ay adetim yaklaşık 3 hafta gecikti 3 haftanın sonunda 1 gün kahve lekelenmem oldu sonrakı gün siyaha yakın jel kıvamında biraz pıhtılı akıntım geldi 3 -4 gün açık kahve akıntı devam etti sadece peçeteye silince geliyor kızlar test yaptım gebelik yok neden boyle oldum ben aranızda böyle bi şey yaşayanlar var mı? yardımlarınızı bekliyorum ...

kızlar benim de adetlerim çok tuhaf durumdalar. 23 yaşımdayım senelerdir çok düzenli adet olurdum taaki geçen aya kadar. 30 temmuzda adet olmştum ondan sonra da 24 ağustosta ama ağustostaki adet gibi değil de lekelenme gibi. ped kullanmaya bile ihtiyaç duymadım ve 3 gün sürdü sürmedi:( günlerimin normalde her ay 5 6 gün aşağı inmesine rağmen şimdi 26 eylül oldu hala tık yok:S doktora gittim üstün körü baktı ultrasonda bişi yok dedi ama bu halim ne, evli olsam hamilelikten şüphelencem ama öyle bi durumum da yok. hipoglisemim nedeniyle glucobay kullanıyorum ağustos ortasından beri sizce o haptan kaynaklanıyor olabilir mi ya da nedeni ne olabilir :(

kızlar benim de adetlerim çok tuhaf durumdalar. 23 yaşımdayım senelerdir çok düzenli adet olurdum taaki geçen aya kadar. 30 temmuzda adet olmştum ondan sonra da 24 ağustosta ama ağustostaki adet gibi değil de lekelenme gibi. ped kullanmaya bile ihtiyaç duymadım ve 3 gün sürdü sürmedi:( günlerimin normalde her ay 5 6 gün aşağı inmesine rağmen şimdi 26 eylül oldu hala tık yok:S doktora gittim üstün körü baktı ultrasonda bişi yok dedi ama bu halim ne, evli olsam hamilelikten şüphelencem ama öyle bi durumum da yok. hipoglisemim nedeniyle glucobay kullanıyorum ağustos ortasından beri sizce o haptan kaynaklanıyor olabilir mi ya da nedeni ne olabilir :(

cnm kan değerlerine baktırdın mı kan değerlerine baktır benceeee bende oyle oldum prolaktın hormonum yuksekmişşşşşş

cnm kan değerlerine baktırdın mı kan değerlerine baktır benceeee bende oyle oldum prolaktın hormonum yuksekmişşşşşş

yok tatlım yaa bakmadı doktor hiç bi değerime sadece adetimin 2. ya da 3. günü yaptırmam için test yazdı ama adet olamıyorum ki testi yaptırayım :( yarın başka bi doktora gidicem bakalım ne dicek. senin söylediğin test de adetliyken mi yapılıyor ? tedavisi neymiş?

kızlar 29.günüm ve hala hasta olmadım offffff yaaaa dua edin nolurrrr oliyim bi an önceeee:30::14:

23 haziranda düşük yaptım kürtajdan sonra doktorum belki 1 ay adet olamayabilirsin dedi temmuzda adet olmadım hadi dedim kürtajdan ağustostada olmadım hemen gittim doktora baktı dediki rahim kendini toparlamış adete hazır ama kist oluşmuş 1 tane 20 mm önemsiz bi kist ondan gecikmiş verdi söktürücüyü yine olmadım yine gittim doktora kist aynen duruyor doğum kontrol hapı verdi son 5 tane kaldı onlarıda içeyim beklicem inş olurum endokrin tedavisine gircem giremiyorum illa adetli olman lazım tahlil yaptırcan diyor ben çocuk isterken birde bunlarla uğraşıyorum.

Back