gebe değilim ama hasta olamıyorum

stggg5

OĞLUM GELİYORRR
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
439
8
46
Ankara
yaklaşık 5 aydır düzensiz adet oluyorum normalde 28 gün olması gerekirken 45 gün oluyorum.ve bu ay yine 15.günüm çatlamak üzereyimmmmmm offfff

yaklaşık 5 aydır düzensiz adet oluyorum normalde 28 gün olması gerekirken 45 gün oluyorum.ve bu ay yine 15.günüm çatlamak üzereyimmmmmm offfff

merhaba bende 6 aylık evliyimmm 2 aydır çok düzensiz adet oluyorummm adetlerim geciktiği için yumurtlamam da gecikio onun içinde geç adet oluyoummmmm sanırımmmmm bu ay hala doğru duzgun adet olmuş bi ped kullanmış değilim kesik kesik geldi gitti bakalımm inşş gelirr :)

belki kist filan vardır canım bir doktora görünsen iyi olur. geçmiş olsun.

dr. gittim kist felan bişey yokmuş gayet temizmiş sanırım yumurtlama ile ilgili ..ama gerçekten çok sinirr bozucu bişey yaaaaaa:26:

Aynı durum bende de oldu. Ama benim durumum biraz farklı...
Normalde düzenli olurken korunmayı bıraktıktan sonra 15-20gün gecikti. Sonra adet oldum düzelir dedim. 2.adet tarihim geldi ve üstüne 1 ay geçti olmadım hala da olmuş değilim
Dr'a gittim hormon testi yapıldı ve sonuç "LH" hormonum yüksek çıktı... İlaç verdi adet söktürücü kullanıp adet olduktan sonra tekrar gidicem, yumurtlamayı düzenliyici ilaç vericekmiş bebek olsun hormonu normale çeksin diye
Sende git ihmal etme normal bi durum değil kesinlikle..

ben gidicem onumuzdeki hafta bendede hiç olmazdı düzensizlik 2 aydır boyleee bakalım ne diyecekkk

Sen test yaptın mı peki?:26: Kesik kesik gelmişse yerleşme kanaması da olabilir

Son düzenleme:
kızlar sizden böyle kesik kesik adet olcakmışın gibi gelip kanama gittimi ben adet oldugumu sanıyorummm peçete kouyuyom ilk tam gelsin die gelmiooo bu 2 gun surdu sonra koyu renk geldi ve suan yıne gördum pembeler bakalım sonu ne olur?

:)) Bence bebek belirtisi gibi.. Test yapmadın mı hiç? İnş. hamilesindir.

adet dongume bak ne tutarsız 24 hazıran 5 ağustos ve şuan bekliorummm....

aynen benimde 28 temmuz ay dr. inş çözüm bulur bende bugün gittim. adet ol 3.günü gel hormon tahlili isticem dedi bende gelmesini bekliyorum ..

evet prolaktin hormonuna bakılıyo sanırım benımde baktırmam lazımmmmm haberdar et benı adet olunca 28 temmuz sende benım gibi 1 ay atlamışsınnnn ayy ne kötü adet olamamak

evet prolaktin hormonuna bakılıyo sanırım benımde baktırmam lazımmmmm haberdar et benı adet olunca 28 temmuz sende benım gibi 1 ay atlamışsınnnn ayy ne kötü adet olamamak

aynen canım ya çok kötü her gün yazarım geldi gelmedi diye :)) sende haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…