ya zaten ne yiyoruz belli değil
kanser neden bu kadar grip gibi çoğaldı dünyada ? neden bunlar sorgulanmıyor anlamıyorum
arkadaşlar tüm sayfaları henüz okuyamadım
somut olarak neler yapma fikrindesiniz
meclisin sitesine girip örnek olarak hazırlanmış bir maili hepsine gönderebiliriz evet
hem de her gün her gün
gerçi danışmanları okuyor o mailleri,kendileri okumuyor o ayrı
onun dışında kilit isimler bulup mecliste onlara da sürekli fax çekebiliriz netten
başka ne yapabilirizki acaba
bu konuda medya biraz bastırsa aslında çok iyi olur,her gün haber yapsalar mesela
bu konuda zaten hassasım ezelden beri,yoksa bi köye yerleşip kendim ekip kendim yicem valla
Dünya ne kadarda yaşanılır bir yer olmaktan çıktı.Tek isteğimiz insanca yaşayabilmek.Görevliler nasılda zararlı olduğunu bildikleri ürünleri insanlığın sonunu düşünmeden onaylıyorlar anlayamıyorum.Herşey bozuldu herşey...
arkadaşlar size güzel bir haberim var. :lepi:
sağlık sen üyeleri danıştaya dava açmıçlar gdo yasa tasarısının iptali için ve bugün danıştay önünde gösteri yapmışlar.umarım etkili olur.
sağlık seni tebrik etmek lazım.alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çoook mutlu oldum.:teytey:
.
sonunda güzel bir haber hihoyyyt
inşallah lehimize sonuçlanır. amerikalılara para kazandıracağız diye milleti zehirlemeyi göze alanların da hevesleri kursağında kalır kötükedihüso
arkadaşlar size güzel bir haberim var. :lepi:
sağlık sen üyeleri danıştaya dava açmıçlar gdo yasa tasarısının iptali için ve bugün danıştay önünde gösteri yapmışlar.umarım etkili olur.
sağlık seni tebrik etmek lazım.alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çoook mutlu oldum.:teytey:
.
umarım kurtuluruz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bizim bir kısım köylümüz hormon ya da ilaç kullanmayı da bilmiyor. ya da biliyor da işine gelmiyor.
bizim komşumuzun üzüm bağı var. her sene bize de getirirler. kendilerine bir bölüm ayırmışlar. oraya ilaç veya hormon kullanmıyor diğer yerlere kullanıyorlarmış. sebebi ne? ticaret... çabuk olsun, güzel olsun, para gelsin....
gdo lu ürünler ne derece zararlıysa hem insan sağlığı hem toprak kalitesi için, bu bahsedilenler de öyle. adam rusya ya ihracat yapacak. rusya almıyor hormon oranı mı ilaç oranı mı ne yüksek diye, sonra ne oluyor. o ürün direk piyasaya sürülüyor. ben napıyorum insanları zehirliyorum diyen yok. para para para...
hibrit(kısır) tohum meselesi. amaç belli.. ürünlerden çıkan tohumdan yeni ekim yapamasın, tekrar alsın, para kazanayım. yani Lidyalıların kulaklarını çok çınlatır oldum bu ara...
işim gereği Bursanın çoğu ilçesini geziyorum ve öyle şeyler görüyorum duyuyorum ki hayaliniz almaz
tarlaların arasında gezerken çok rahatsız olduğum b. k kokusunu duydum bu ne koku dedim;?
dediki sizin yediğiniz taze fasulyelerin bool gübreli suları
lağım suları ile suluyorlarmış fasulyeleri....
biz de merkezde bayıla bayıla yiyiyoruz bunları
ahh aaahhhh öldük de ağlayanımız yok işte... daha neler neler....
Tarım ve Köyişleri Bakanı Eker, GDO yönetmeliği ile ilgili toplantı düzenledi
Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Genetiği Değiştirilmiş Organizmalı (GDO) ürünlerle ilgili yönetmelikle, GDO'lu ürünlerin ithalatına izin verilmediğini, tam aksine bu tür ürünlerin ithalatının önünün kesildiğini bildirdi.
Eker, 26 Ekim 2009 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren ve kamuoyunda tartışmalara neden olan "Gıda ve Yem Amaçlı Genetik Yapısı Değiştirilmiş Organizmalar ve Ürünlerinin İthalatı, İşlenmesi, İhracatı, Kontrol ve Denetimine Dair" yönetmelikle ilgili bir basın toplantısı düzenledi.
Bakanlık konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Bakan Eker, TBMM'de de yaptığı konuşmada yönetmeliğin amacını anlattığını fakat bazı basın yayın organlarında çok yanlış haberlerin çıktığını söyledi.
Eker, "Amacımız GDO'lu ürünlerin girişi nasıl kontrol altına alınır ve engellenirken, sanki bu ürünlerin ithalatına izin veriyormuşuz gibi bazı basın yayın organlarında haberler çıktı. Kamuoyunda adeta bir dezenformasyon yaşanıyor, spekülasyon yapılıyor" diye konuştu.
Dünyada 20'nin üzerinde ülkenin yaklaşık 125 milyon hektar alanda bu tür üretim yaptığını ve dünyada birçok ülkede bu tür ürünlerin ticaretinin yapıldığını belirten Eker, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı olarak kendilerinin de bununla ilgili bir mevzuat olması için söz konusu yönetmeliği hazırladıklarını kaydetti.
inansak mı acaba :hulya:
okurken, sen b.k kokusu deyince saftirik ben düşündüm ki " ne güzel doğal gübre kullanıyolar"
sonrası şok etkisi oldu... allah cezalarını versin yani başka birşey demiyorum. ha hayvan pisliği ha kanalizasyon diye mi düşündü acaba zeki ve pratik şahsiyet...
o zeki ve pratik şahsiyetler sulamanın getireceği maliyetten kaçmak için zaten oraya kadar gelen kanalizayson sularını böyle değerlendiriyorlarmış.....
maalesef böyle bir de süt ve ürünleri boyutu var kii anlatılmaz yaşanır
yaşıyor ve yiyiyoruz içiyoruz zaten maalesef kızlar....
çoluğunuza çocuğunuza blok kaşar peyniri yedirmeyin
mixli meyveli tatlılar yedirmeyin
şeker alırken şeker pancarından üretilenleri tercih edin bulabilrseniz
tuz alırken kaya tuzu yazsın üzerinde yoksa diğer tuzlardaki koku Konya ilimizin kanalizasyon atıklarının aktığı tuz gölünden gelmekte.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?