ya zaten ne yiyoruz belli değil
kanser neden bu kadar grip gibi çoğaldı dünyada ? neden bunlar sorgulanmıyor anlamıyorum
arkadaşlar tüm sayfaları henüz okuyamadım
somut olarak neler yapma fikrindesiniz
meclisin sitesine girip örnek olarak hazırlanmış bir maili hepsine gönderebiliriz evet
hem de her gün her gün
gerçi danışmanları okuyor o mailleri,kendileri okumuyor o ayrı
onun dışında kilit isimler bulup mecliste onlara da sürekli fax çekebiliriz netten
başka ne yapabilirizki acaba
bu konuda medya biraz bastırsa aslında çok iyi olur,her gün haber yapsalar mesela
bu konuda zaten hassasım ezelden beri,yoksa bi köye yerleşip kendim ekip kendim yicem valla
bu hükümetin belkide tek iyi!!!!!! tarafı kamuoyu tepkisini gördüklerinde geri adım atıyor olmaları..ama şunu da unutmamak gerekir birçok konuda geri adım attıktan birkaç ay sonra sessizce yine yapacaklarını yapıyorlar..bu durumda hafızamızı hep canlı tutmalı..nasılsa bu konu kapandı deyip bir tarafa bırakmamalı hep takipçisi olmalı..söylediklerinize de aynen katılıyorum..
Dünya ne kadarda yaşanılır bir yer olmaktan çıktı.Tek isteğimiz insanca yaşayabilmek.Görevliler nasılda zararlı olduğunu bildikleri ürünleri insanlığın sonunu düşünmeden onaylıyorlar anlayamıyorum.Herşey bozuldu herşey...
sadece onaylasalar yine iyi, bununla da kalmıyorlar..üzerlerinde gdo lu olduğunu bildiren notların yazılmasını da yasaklayarak seçme şansımızı da ortadan kaldırıyorlar..bu adamların yaptığı diktatörlükten başka birşey değil..bu tip durumlarda verilecek tepkiler kesinlikle demokrasiye sahip çıkma yolunda atılmış adımlar olacaktır..