Arkadaşlar,şöyle bir laf var:"Tavşan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış." Bu konuda son derece duyarlıyım ve sonuna kadar da destekçiyim.Burada "konuya katılıyorum" demekten başka yapabileceğimiz daha ciddi birşeyler olmalı.Ben bilemiyorum,eğer bir fikri olan varsa herşekilde katılırım.Mesela nette oylama için bir adres varsa onu bilelim ve msn adreslerimizden kadınlar kulübü dışındaki arkadaşları da katalım işin içine...
valla kızlar belki izlemişsinizdir bugun akşam üstü banu güvenin programında tarım bakanlığından bu işten sorumlu doçent bilmem kim vardı ve resmen gdo ya hayır diyenlere ateş püskürdü, demediğini bırakmadı, çok güvenliymiş, kim uyduruyomuş bunlarıda, bilime hakaretmiş bu yazılan çizlilenlerde falan filan, gayet iddalılar yani gayet kararlılar.
benim aklıma tanınmış yazarlara mail atmak geliyor.bu konuyu yazsınlar ki halk daha çok bilinçlensin.
ayrıca tv porgramlarına,gazatelere mail atalım.halkı bilinçlendirsinler ve dava açılıp bu yasa iptal edilsin.
muhalefet ve iktidar partilerine mail atalım,karşı olduğumuza dair ve yanlarına gidip gdo ya karşı olduğumuzu belirtelim,davanın iptali için uğraşalım.
msn deki,facebook'taki ve kk daki tüm arkadaşlarımıza bu konuda duyarlı olmaları ve ellerinden ne geliyorsa yapmaları için uğraşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?