• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gdo 'yu tanıyın ve sizlerde hayır deyin!....

kesinlikle ve kesinlikle karşıyım ve çok ama çok tepkiliyim :kızgın: bir de bu gıdaların üzerinde GDO olduklarına dair bir beyanın yazması da yasakmış. benim ne yiyeceğime de onlar mı karar verecek artık! sıkıysa sok bakalım AB ülkelerine bu ürünleri sokabiliyor musun? ama Türke bişey olmaz ya, yeriz biz,
alemin kerizi biziz ya!

kesinlikle tepki gösterilmeli, yasa iptali için mahkemeye başvurulmalı, birşeyler yapılmalı. devlet vatandaşını korumakla mükelleftir, kaşla göz arası çıkarılan, tamamen vatandaşın zararına olan bu yasa da neyin nesi.. çocuk mu kandırıyorlar....

dünyanın neredeyse tüm ülkelerinde kullanımı yasaklanmış gdo ürünlerini bizim çooooooook muhterem devlet büyüklerimizin, kullanımını yasaklamadıkları şöyle dursun üstüne üstlük bir de üzerinde gdo olduğunu bildiren küçük uyarıların yazılmasını bile yasaklamaları beni dehşete düşürdü..akannehir
ceplerini doldurmak için gözlerini bu derece karartmış zihniyet açıkçası beni çok korkutuyor..geçtiğimiz günlerde ne hikmetse yine A.B.D. de gdo lu üretim yapan bir şirket tüm masraflarını karşılayarak bizim tarım bakanlığından o muhteremleri çağırmış..CADIARZUve yine her ne hikmetse!!!! CADIARZUbizim ahlakı bozuklar da ikna olmuş gelip bu yasayı çıkarmışlar..
kimbilir kimin nesi fabrika kuracak yine kim gemicikler alacak....buyrunnnnnnnnn
allah bildiği gibi yapsın bu ahlaksızları.....

kendileri yesinler o gdo lu ürünleri de belki genleri değişirse
:oklava::mymeka:insana benzerler!!!!!:mymeka::oklava:

lütfen bu konuda birşeyler yapalım biz aydınlık için yanıp tutuşan kadınlar
ciğeri beş para etmeyen bu adamların ufkumuzu,evlatlarımızın geleceklerini :enbuyukkk:daha fazla karartmalarına müsade etmeyelim..:enbuyukkk:

çok haklısınız chess,joey,pınaripekçi.
msn deki ve kk daki tüm arkadaşlarımıza iletelim ki bunu onlarda duyarsız kalmasınlar.
ne demişler ağlamayan çocuğa mama vermezler veya lalelal arkadaşın dediği gibi tavşan dağa küsmüş olayı olmasın .

gerçektende çok korkunç bir durum.yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.
başka neler yapabiliriz arkadaşlar benim aklıma gelen bunlar.

ya aslında ne kadar güzel bi ipucu, madem zararsız o zaman neden gdo lu yada değil etiketine karşılar ki, zararlı olduğunun açık ispatı işte, valla çocuklarımıza ne yedirceğimizi şaşırcaz bu gidişle

bu bir sosyal sorumluluk platformu olduğu için link vermenin bir sakıncası yok diye düşünüyorum.

http://www.gdoyahayır.org

bireysel başvuru yapılamıyor sanırım ama üye olan dernekleri vakıfları internet sitelerinde bulabilirsiniz.

benim, sevdiklerimin ve geleceğimin yaşamıyla böyle rahat oynanmasına göz yummak istemiyorum. koyun gibi olduğumuz sürece güdecek çoban çok olur. bir yolunu bulup bilmeyeni bilgilendirmek, bu saçmalığa engel olmak için bir yol bulmak gerek.

Arkadaşlar,şöyle bir laf var:"Tavşan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış." Bu konuda son derece duyarlıyım ve sonuna kadar da destekçiyim.Burada "konuya katılıyorum" demekten başka yapabileceğimiz daha ciddi birşeyler olmalı.Ben bilemiyorum,eğer bir fikri olan varsa herşekilde katılırım.Mesela nette oylama için bir adres varsa onu bilelim ve msn adreslerimizden kadınlar kulübü dışındaki arkadaşları da katalım işin içine...

benim aklıma tanınmış yazarlara mail atmak geliyor.bu konuyu yazsınlar ki halk daha çok bilinçlensin.

ayrıca tv porgramlarına,gazatelere mail atalım.halkı bilinçlendirsinler ve dava açılıp bu yasa iptal edilsin.

muhalefet ve iktidar partilerine mail atalım,karşı olduğumuza dair ve yanlarına gidip gdo ya karşı olduğumuzu belirtelim,davanın iptali için uğraşalım.

msn deki,facebook'taki ve kk daki tüm arkadaşlarımıza bu konuda duyarlı olmaları ve ellerinden ne geliyorsa yapmaları için uğraşalım.

Son düzenleme:
Domuz grıbı neden oluyor bu yuzden ıste hayvanlardakı vıruslerı dergısıme ugruyor ve ınsanlara gecer hale gelıncede boyle oluyor
ben bu gdo lu ve hormonlu sunı gubrelı uretımler ıcın kac defa tarım bakanlıgına kas defa saglık bakanlıgına maıl attım hıc kımseyı tınlamıyolar
ınsallah bu gdolu urunlere ımza atanlar ve uretıp satan herkes domuz grıbı olurda onlardan kurtuluruz
durust yonetıcıler gelırde daha saglıklı ve organık tarım urunlerı uretır ve dunyaya pazarlarız ınsallah
baska care bırakmadılar boyle dua etmekten baska malesef

Tanınmıs 20-30 yazara maıl atmtım kımse benı tınlamadı arkadaslar
herkes satılmıs allah yardımcımız olasun cook uzucu bır durum bu yasayı nasıl cıkarırlar ınsan bındıgı dalı nasıl keser
bu ulkenın topraklarında herkes beslenmıyormu bu toprakların altındakı suyu ıcmıyormuyuz
topraklarımızı nasıl boyle kırletebılırız
allahın koydugu yasaları degıstırenler gun gelır hesabını acı odeyecektır
bıtkının genetıgını degıstırmek de buna gırer

valla kızlar belki izlemişsinizdir bugun akşam üstü banu güvenin programında tarım bakanlığından bu işten sorumlu doçent bilmem kim vardı ve resmen gdo ya hayır diyenlere ateş püskürdü, demediğini bırakmadı, çok güvenliymiş, kim uyduruyomuş bunlarıda, bilime hakaretmiş bu yazılan çizlilenlerde falan filan, gayet iddalılar yani gayet kararlılar.

valla kızlar belki izlemişsinizdir bugun akşam üstü banu güvenin programında tarım bakanlığından bu işten sorumlu doçent bilmem kim vardı ve resmen gdo ya hayır diyenlere ateş püskürdü, demediğini bırakmadı, çok güvenliymiş, kim uyduruyomuş bunlarıda, bilime hakaretmiş bu yazılan çizlilenlerde falan filan, gayet iddalılar yani gayet kararlılar.

:1shok: :1shok:

Son düzenleme:
dünyada bu GDO gıdaların %90ının ihracatını bir ama saaadece 1 tane amerikan şirketi gerçekleştiriyormuş. bizde amerikan dostları olarak gerekirse sağlığımızı bu muhterem amerikan şirketinin cirolarını katlamak için feda edeceğiz.

AB'de birçok ülke yasaklamış bu ürünleri, bizimkiler çok profesyoneller ya muhteşem laboratuarları, son sistem araştırma merkezleri var, test ettiler onayladılar!!!

yapılan hayvan deneylerinin neticelerinde, deneklerde organ yetersizliği, erken ve düşük kilolu doğum, üçüncü nesilden sonra da kısırlık görülmüş, bunlar hala GDO ya karşı olanlara ateş mi püskürüyor!!! sen üzerinde deney yapmadan sağlıklı diyorsun, deney yapanda bu sağlıksız durumları tesbit ediyor. sonra kalkmış "kim uyduruyor bunları" diyorsun. Sinir katsayımı 10a katladılar şu birkaç günde....

bu arada bu memlekette çayda radyasyon yok deyip, tv karşısında çay içenleri
suda arsenik yok deyip tv karşısında su içenleri gördük, yakında GDO zararsız bakın yiyorum diye tvye çıkanları da göreceğiz gibime geliyor.

ınsana değer vermeyen, kendi cebini doldurmaya çalışan siyasetçilerin elinde gelecek günlerde bakalım daha neler göreceğiz Allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:

benim aklıma tanınmış yazarlara mail atmak geliyor.bu konuyu yazsınlar ki halk daha çok bilinçlensin.

ayrıca tv porgramlarına,gazatelere mail atalım.halkı bilinçlendirsinler ve dava açılıp bu yasa iptal edilsin.

muhalefet ve iktidar partilerine mail atalım,karşı olduğumuza dair ve yanlarına gidip gdo ya karşı olduğumuzu belirtelim,davanın iptali için uğraşalım.

msn deki,facebook'taki ve kk daki tüm arkadaşlarımıza bu konuda duyarlı olmaları ve ellerinden ne geliyorsa yapmaları için uğraşalım.

tasarı yasalaşmadan lütfen birşeyler yapalım.
bir yere gitmeden bilgisayarın başından bile birşeyler yapabiliriz.
muhalefet partilerine ,iktidar partisine yılmadan mail atalım.
ben yılmadan devam edeceğim.
sizlerde destek olursanız çook iyi olur.

ya zaten ne yiyoruz belli değil
kanser neden bu kadar grip gibi çoğaldı dünyada ? neden bunlar sorgulanmıyor anlamıyorum

arkadaşlar tüm sayfaları henüz okuyamadım
somut olarak neler yapma fikrindesiniz
meclisin sitesine girip örnek olarak hazırlanmış bir maili hepsine gönderebiliriz evet
hem de her gün her gün
gerçi danışmanları okuyor o mailleri,kendileri okumuyor o ayrı
onun dışında kilit isimler bulup mecliste onlara da sürekli fax çekebiliriz netten
başka ne yapabilirizki acaba
bu konuda medya biraz bastırsa aslında çok iyi olur,her gün haber yapsalar mesela

bu konuda zaten hassasım ezelden beri,yoksa bi köye yerleşip kendim ekip kendim yicem valla

Dünya ne kadarda yaşanılır bir yer olmaktan çıktı.Tek isteğimiz insanca yaşayabilmek.Görevliler nasılda zararlı olduğunu bildikleri ürünleri insanlığın sonunu düşünmeden onaylıyorlar anlayamıyorum.Herşey bozuldu herşey...

Dünyada haysiyet sahibi bilim adamlarından aşıya ciddi tepkiler var. ‘Bu aşı, bir hastalığı yok etmek için üretilmedi, aksine insanlığa yeni bir hastalık taşımak için üretildi.’ diyorlar.

“Aşı en büyük çocuk katilidir… Sağlıklı doğan çocuk, aşılarla hasta ediliyor. Hepimiz uygulamalarda, en ağır hastalıkların aşı sonrası nasıl başladığını gördük… Dünyada milyonlarca ebeveyn aşıların sadece bir tek amaca hizmet ettiğini artık anlamış durumdadır: çocuğun bağışıklık sistemini tahrip ederek ilaç üreticileri ve doktorlar için iyi birer müşteri olmalarını sağlamak! Kendi tecrübem ve diğer ailelerin tecrübeleri sayesinde biliyoruz ki, hiç aşı olmayan çocuklar hastanenin ne olduğunu bilmezken, aşılanan çocuklar hastaneden nerede ise hiç kurtulamıyorlar…”

Bu sözler, dünyaca ünlü ‘Homeopat’ Dr. Prafull Vijayakar’a ait…

Back