- 30 Haziran 2022
- 2.596
- 4.137
-
- Konu Sahibi enteldantell
Duvarlarında kustular yetmedi, ne kinmiş arkadaş,
Rabbim Filistindeki ve tüm dünyadaki zulüm gören mazlumların yâr ve yardımcısı olsun, elimizden duadan başka bir şey gelmiyor malesef...
Amin kardeşlerimAllah kabul etsin hizmetinizi, duanizi.
Dua kısmında dini inancı olanların paylaşımlarına beğenmedim atman senin buradaki insanları kışkırtmandır anladın mı haddini bilmeni tavsiye ediyorum sanaBen konuya yorum yapmadım ki sen etiketledin. Bu sitenin bana vermiş olduğu hakkı kullanarak beğenmedim atabilirim. Lütfen beni konuya etiketleyerek ya da alıntılayarak kaos yaratmayın. Zira daha önce de yaptınız bunu. @Mune
Malesef şuan yok ama olursa tabiki.Yeni bir hatim var ise ben de cüz almak isterim
Neyse boşver takılma. Hepimiz üzülüyoruz bu olanlara ama illede dini hassasiyetle yaklaşmak zorunda değil hiç kimse. Muhtemelen yanlışlıkla etiketlemiş seni ilgilenmePeki sen kimsin de beni saygısızlıkla suçluyorsun Bonus? Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Kimsenin dini hassasiyetine saldırmadım. Siz beni alıntılayıp duruyorsunuz. AYNEN BAYILIYORSUNUZ.
Neyse boşver takılma. Hepimiz üzülüyoruz bu olanlara ama illede dini hassasiyetle yaklaşmak zorunda değil hiç kimse. Muhtemelen yanlışlıkla etiketlemiş seni ilgilenme
Ben dini hassasiyetle yaklaşan insanlara her zaman saygı duyarım bu durumun aksini iddia eden bir cümle kurmadım zatenGerçekten merak ediyorum bu kadar zor mu anlamak?
Yoksa işimize gelene mi çok anlayışlı oluyoruz?
Dİni hassasiyetle yaklaşmak zorunda değilsiniz. Dini hassasiyetle yaklaşana saygı duymak zorundasınız! Çok basit.
Yoksa kime ne Allah aşkına sizin dininizden hassasiyetinizden ne güzel çarpıtıyorsunuz öyle
Neyse boşver takılma. Hepimiz üzülüyoruz bu olanlara ama illede dini hassasiyetle yaklaşmak zorunda değil hiç kimse. Muhtemelen yanlışlıkla etiketlemiş seni ilgilenmeGerçekten merak ediyorum bu kadar zor mu anlamak?
Yoksa işimize gelene mi çok anlayışlı oluyoruz?
Dİni hassasiyetle yaklaşmak zorunda değilsiniz. Dini hassasiyetle yaklaşana saygı duymak zorundasınız! Çok basit.
Yoksa kime ne Allah aşkına sizin dininizden hassasiyetinizden ne güzel çarpıtıyorsunuz öyle
Neyse boşver takılma. Hepimiz üzülüyoruz bu olanlara ama illede dini hassasiyetle yaklaşmak zorunda değil hiç kimse. Muhtemelen yanlışlıkla etiketlemiş seni ilgilenme
Bu kurduğum cümlenin neresinde saygısızlık var?
Ben okuduğumu gayet anlayabiliyor ve ona göre cevap verebiliyorumDİni hassasiyetle yaklaşmak zorunda değilsiniz. Dini hassasiyetle yaklaşana saygı duymak zorundasınız! Çok basit.
Boşver canım.Kurduğun cümlede saygısızlık var mı demişim öfff
Doğru düzgün tam okuyun konuyu lütfen.
Dalga geçer gibi ben hassas olmak zorunda değilim beğenmedim attım bitti diyen birine hassas olmak zorunda değilsin saygılı olmak zorundasın dedim. 3-4 kere yazılan şeyi tek seferde anlamak bu kadar zor değil.
Sizlerin yansıttığı gibi vah nasıl hassas olmazsın hemen hassas ol falan denmedi ona
Bak arkadaşım Hatim konusu açtın cüzler dağıtıldı Rabbim herkesin duasını okumasını kabul etsin ...Boşver canım.
Kendisi bitti, konuya yazamayınca başkalarını yolluyor yazın diye.
Tam bir komplo.
Prim verme.
Boş boş konuşup dursunlar.
Hanımefendi ne masal anlatıyorsunuz siz.Bak arkadaşım Hatim konusu açtın cüzler dağıtıldı Rabbim herkesin duasını okumasını kabul etsin ...
Yazmayacaktım ama şuan senin yaptığın da doğru değil Burhanın yaptığı da doğru değildi
Arkadaştan alıntı yapıp alttan alttan insanları kışkırtıyorsun laf sokarak bunu yapma bu hoş değil
Şimdi diğer bir arkadaş gelicek bir şey yazicak mevzu uzayacak iste bende uzamasını istemediğim.icin yazmadım çünkü burası dua bölümü kimse kimseyi tanımadan ortak dualarda buluşuyor kavga yeri değil polimik yeri degil siyaset yeri hiç degil
Siz burda beğenmedi mi atan arkadaşa neden beğenmedin sorduğun gibi bende size sormuştum bana hazimsiz dedin bana islamla müslümanlarla dalga geçen aşalayan birisin dedin
Sizin kışkırtıcı sözleriniz oluyor ve insanlar ister istemez tepki veriyor
Oysa ben kimsenin inancına dinine laf etmemistim sadece
Meydanlarda tekbir nidaları atıp.mehmetcik Gazzeye Filistine diye bağıran Suriyeli gençlere kendileri memleketlerinden kaçıp gelip burda askerimizi savaşa yollama hakları yok dedim bir sürü şehit geldi suriyeden annelerinin eşlerin cocukların ciğerleri yandı
Sehitlik sadece bizim askerlere yok musluman herkes için geçerli tekbir getirmekle olmaz bu iş kendileri gitsin demistim
Siz beni müslümanlığı asaliyan inanclarla dalga geçen birisiniz dediniz beni bilen bilir tanıyan tanır kimse benim dinime inancıma laf edemez başkasına da laf ettirmem
Yıllardır dua gruplarım var dualardayım ne siz ne başkası bilmeden etmeden laf diyemez
Konu siyasetteydi kapandı gitti buraya taşınması hoş değildi beğenmedim atılması hos degil ve sizin alıntı yapıp tahrik edici yazmanızda hoş degil
Açtınız bir konu cüzlerinizi takip edin
Dünyanın hiç bir yerinde bir kadın çocuk ölmesin savaşlarda ülkelerinden topraklarından olmasin
Ustdekilerin hırsları yüzünden masum insanları canları yok olmasin
Allahım cüzler okunuyor dualar ediliyor kabul etsin
Litfen uzatmayın artık duaların ecride kaçmasın
sadece dua edebilirim, müsait değilim malesef@ASSOSyal
Aktif Lora
@agustos72
@A R Y A
@Asya89
@Ada-Anne
@ayparcasi86
@anabel lee
@aaynaa