- 7 Mart 2013
- 6.096
- 18.337
-
- Konu Sahibi enteldantell
evet oalbilirYetiştiremeyecek olanlar okumak isteyenlerle bölüşebilir sayfaları. İki gün kalmış çünkü.
ALLAH razı olsun canım olsun niyet önemliBen o kadar iyi okuyamıyorum ama dua etmeye devam ediyorum, okuyanlardan Allah razı olsun
28. Cüz boşta canim verelim sana, cuma günü duası olacakBoşta kalan cüz varsa alabilirim Rabbım kabul etsin Insallah
28. Cüz boşta canim verelim sana, cuma günü duası olacak
Eklemiştim görünmüyor muenteldantell listeye ekleyelim okundu
Yok görünmüyor 23. Cüz listede
Aa görmedim canım
E Engelsiz anne bu arkadaşımızmış
Çok pardon karışmış. 28.cüz E Engelsiz anne okur musunuz?E Engelsiz anne bu arkadaşımızmış
isimlerimiz aynı olunca karışmış galiba
28.cüze beni yazmışın o yüzden söyleyim dedim
Tamamdırben 1.cüzü ve 10 yasin almıştım cüzü okudum yasinin 5tanesi kaldı yarın okuyacağım yogunum giremeyebilirim dualayacak arkadaşın aklı kalmasın okundumu diye bilgilendirdim
Şimdi ben 28 i okuyayım mi karışmış sanirim
Öyle mi, tamam o vakit, sonra tinimini hanım kızmasın da :)enteldantell canım tiniminihanim dan haber yok bence 28 cüzü B Buluts34 arkadaşımız okusun.
Buluts seni listeye yazalım canım oku sen cüzü ALLAH razı olsun
Kızmaz kızmaz canım böyle durumda erken cevap yazan cüzü alıyor ( hatim grubumuzdan alışık E Engelsiz anne )Öyle mi, tamam o vakit, sonra tinimini hanım kızmasın da :)
Hah tamam oldu ozaman:)Kızmaz kızmaz canım böyle durumda erken cevap yazan cüzü alıyor ( hatim grubumuzdan alışık E Engelsiz anne )