Gazze için hatim

Hatim yazısını görmedim sonradan eklemişsin. Geçen günkü tartışmadan dolayı beğenmedim attım. Ayrıca neden hesap vereyim attım bitti.
Yani hala kinim devam ediyor diyorsunuz pess
Hayır başta da hatim konusu vardı liste sonradan eklendi
Neden buranın da huzurunu kaçırdınız
Bakıp çıkabilirsiniz pesss
Allaha havale ediyorum sizi
Buranın tadını kaçırmayacağım

22. Cüzü alayım
Tabiki.

Hatim yazısını görmedim sonradan eklemişsin. Geçen günkü tartışmadan dolayı beğenmedim attım. Ayrıca neden hesap vereyim attım bitti.

Başka bir tartışma için başka başka mesajların taranıp beğenmedim atılmasını hep kınıyor üyeler profillerde bunun sorulması normal.

Hele de dini bir konuda beğenmedim atılması alakasız ve hoş değil hepimizi rahatsız eden bir şey birlikte okuyoruz çünkü o yüzden soruluyor.
Attım bitti demek...

Düşünce yapını kinime layık bulmuyorum. Zira bir asker ablası olarak düşünceni beğenmedim. Gitmek isteyen kardeşini kocasını göndersin. Öyleyse etiketleme yapmazsan sevinirim. Güle güle.

Herkesin dini hassasiyeti olmak zorunda değil. Zira ondan dolayı atmadım, dediğim gibi konuyu düzeltmiş.

Düşünce yapını kinime layık bulmuyorum. Zira bir asker ablası olarak düşünceni beğenmedim. Gitmek isteyen kardeşini kocasını göndersin. Öyleyse etiketleme yapmazsan sevinirim. Güle güle.
Bu da şikayet konusu olmalı
Başka konudan dolayı burayı bulandırma hakkınız yok
O konu bitti, biten konu için bir kişiyi hedef alıp bundan dolayı gönderilerine beğenmeme atma da ceza almalı, itiraf etmişsiniz zaten. Öyle hatim konusuna bile tat kaçıracak kadar olan kişisel hedef alışınızı size iade ediyorum. Konudan çıkın. Mune lutfen müdahele.

Herkesin dini hassasiyeti olmak zorunda değil. Zira ondan dolayı atmadım, dediğim gibi konuyu düzeltmiş.
Kimsenin hassasiyeti zerre kadar ilgilendirmiyor bizi umrumuzda da değil.
Hassasiyet değil SAYGI olmak zorunda.

Konu başlığı neydi ki hatime sonradan mı döndü enteldantell

Ben konuya yorum yapmadım ki sen etiketledin. Bu sitenin bana vermiş olduğu hakkı kullanarak beğenmedim atabilirim. Lütfen beni konuya etiketleyerek ya da alıntılayarak kaos yaratmayın. Zira daha önce de yaptınız bunu. Mune

Dini hassasiyet nedir ya
Bu yaptığınız dini saygısızlık.
Banane dininizden de sizden de.
Burada bir hatim grubuna girip de bunları yazabiliyorsunuzya, ayıp herşeyden önce, eper bu ceza almıyorsa bundan sonra her konunuza da ben beğenmeme atayım sürsün gitsin, ama ben bunu yapmam çünkü öyle yetişmedim, insanları takip edip konularına kişisel takip yapmıyorum hani hoşgörü, kocaman insanlarız, kınıyorum sizi

Benim hassasiyetlere karşı bir saygısızlığım olmadı. Beğenmedim atmak bir saygisizlik değildir. Siz kimsiniz de sizin saygı kıstasınıza göre hareket edeyim? Kendinize gelin.

Başı da sonu da hatimdi canım.
Liste ekledim sadece sonradan.
Yarabbel alemin.
Şu konuya bile dadanıyorlar.
Allahım yarabbim yaaa.

Haa ondan. Türkçe öğren.

Yazılanlar burda, sizin amacınız konuyu sabote etmek. Anlaşılıyor.
Mune baksın incelesin.
Yaparım tabiki neden yapmayayım
Siz özgürsünüz de biz değil miyiz

Benim hassasiyetlere karşı bir saygısızlığım olmadı. Beğenmedim atmak bir saygisizlik değildir. Siz kimsiniz de sizin saygı kıstasınıza göre hareket edeyim? Kendinize gelin.

Sen kimsin Burhan?
Senin saygısızlığına biz niye saygı duyalım?
Kendine gel diye komut vermek kimin haddine? Bayılıyorsunuz :))

Sen kimsin Burhan?
Senin saygısızlığına biz niye saygı duyalım?
Kendine gel diye komut vermek kimin haddine? Bayılıyorsunuz :))
Peki sen kimsin de beni saygısızlıkla suçluyorsun Bonus? Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Kimsenin dini hassasiyetine saldırmadım. Siz beni alıntılayıp duruyorsunuz. AYNEN BAYILIYORSUNUZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…