Gazze için hatim

Peki sen kimsin de beni saygısızlıkla suçluyorsun Bonus? Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Kimsenin dini hassasiyetine saldırmadım. Siz beni alıntılayıp duruyorsunuz. AYNEN BAYILIYORSUNUZ. 🧿

Aksine dikkatli okumadığın için göremedin inş yanlışlık olmuştur dedim öyle olabileceğini sandım. Hiç bir Kuran konusuna beğenmedim atılmadı hiç görmedik garipsememiz sormamız normal. Ben de okuyan biri olarak merak ettim.

Yanlışlıkla atan biri yanlışlık oldu der kapanır. Attım bitti kime ne deyince uzar konu.

Son düzenleme:
Aksine dikkatli okumadığın için göremedin inş yanlışlık olmuştur dedim öyle olabileceğini sandım. Hiç bir Kuran konusuna beğenmedim atılmadı hiç görmedik garipsememiz sormamız normal. Ben de okuyan biri olarak merak ettim.

Yanlışlıkla atan biri yanlışlık oldu der kapanır. Attım bitti kimene deyince uzar konu.
Dediğim gibi benim dini hasaasiyetim var fakat cüz falan yazılmamıştı. Aynen bu konu uzar. Hoççagalın.

Konuyu açan arkadaşımız enteldantell enteldantell etiket için destek istedi.

ben ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim etiket yaptık ve beğenmedim yapan kişi etiket listemizde yoktur

Kendiliğinden konuya gelmiştir

Konu ilk açıldığında adı "Gazze için Hatim " dir

Mune Mune hanım lütfen rica ediyorum burada gergin ortam oluşmasına müsaade etmeyiniz

Hatim yazısını görmedim sonradan eklemişsin. Geçen günkü tartışmadan dolayı beğenmedim attım. Ayrıca neden hesap vereyim attım bitti.
Baştan beri hatim yazısı vardı. Konu ilk açıldığında gördüm. Ayrıca başka bir konuda beğenmediniz diye başka konulara da mı beğenmedim atıyorsunuz? Biraz olgunluk dilerim.

Düşünce yapını kinime layık bulmuyorum. Zira bir asker ablası olarak düşünceni beğenmedim. Gitmek isteyen kardeşini kocasını göndersin. Öyleyse etiketleme yapmazsan sevinirim. Güle güle.
O konuda da bizim askerlerimiz Gazze'ye gitsin demedi. Siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Diplomasiyle de müdahale edilebilir ki öyle yapmaya çalışılıyor zaten. Konuyu dağıtıp kankalarınızla duvarınızda veya başka konular altında daha fazla kininizi kusmayın.

Güle güle.

Benim hassasiyetlere karşı bir saygısızlığım olmadı. Beğenmedim atmak bir saygisizlik değildir. Siz kimsiniz de sizin saygı kıstasınıza göre hareket edeyim? Kendinize gelin.
Sessiz kalırsın beğenmedim atılmaz bak yukarıda dualar bölümü yazıyor burada dini hassasiyeti olan kişilere saygısızlıktır beğenmedim atmak başka bir dinden olan birinin inancına bile beğenmedim atmam ben kim beğenmedim atmış diye bakayım dedim seni görünce şaşırdım açıkçası

Arkadaşlar Gazzedeki müslüman kardeşlerimiz için hatim başlatıyoruz.
Herkes ne kadar okuyabilirse
Bir liste yapıcam.
Kardeşlerimizin duaya ve Kurana çok ihtiyacı var.
1.cüz @adyas
2.cüz @Cerez87
3.cüz @Bilir kisi
4.cüz @atasub
5.-11.cüz @glutensiz hemsire
12.cüz aslı
13.cüz aslı
14.cüz @rainyy
15.cüz BirazsamimiNiyet BirazsamimiNiyet
16.cüz @Papatyali_anne
17.cüz @reynax
18.cüz BirazsamimiNiyet BirazsamimiNiyet