Çok üzüldüm şuan zaten kafam çok karışıktı onda mi devam etsem başka bir doktora mi geçsem diyeYa sanırım pek normal yaptırmak istemiyor sezeryanı överse de bizim tepkimizden çekiniyor . O yüzden ikisi içinde yorum yapmıyorBu saatten sonra da doktor değiştirmek istemiyorum baya stres oldum bakalım hayırlısı
Çok üzüldüm şuan zaten kafam çok karışıktı onda mi devam etsem başka bir doktora mi geçsem diye[/QUOT]
Doğumu normal mi düşünüyorsunuz peki ? Yani sizin vaktiniz çok bir kaç muayene farklı doktora görünebilir siniz
Doğumu normal mi düşünüyorsunuz peki ? Sizin vaktiniz var daha bir kaç doktor araştırıp görüşebilirsiniz .Çok üzüldüm şuan zaten kafam çok karışıktı onda mi devam etsem başka bir doktora mi geçsem diye
Merhaba ücreti ogrenebildinizmiYok biz daha önce konuştuk hastane için tamamen sizin tercihiniz dedi sezeryan normal fark etmiyor . Ama Doğum ücretini daha konuşmadık diğer kontrolde sormayı düşünüyorum . Siz kaçıncı haftadasınız peki memnun musunuz Bülent bey den ?
Merhabalar . Bu cuma kontrolüm var onda konuşacağız hemde hastane için oda ayarlama işini halledicez . Sizi bilgilendirmek için yazarım :)Merhaba ücreti ogrenebildinizmi
Çok teşekkür ederim siz hatem de mi sanko da mi doğum yapacaksinzMerhabalar . Bu cuma kontrolüm var onda konuşacağız hemde hastane için oda ayarlama işini halledicez . Sizi bilgilendirmek için yazarım :)
Sanko tercih etmeyi düşünüyoruz . Bülent bey medikal parkta önerdi ama biz Sanko olsun dedikÇok teşekkür ederim siz hatem de mi sanko da mi doğum yapacaksinz
Medicalde de mi doğum yaptırıyormus bulen t beySanko tercih etmeyi düşünüyoruz . Bülent bey medikal parkta önerdi ama biz Sanko olsun dedik
Birde bulent bey hamileliginiz boyunca kaç hafta da bir muayeneye çağırdıSanko tercih etmeyi düşünüyoruz . Bülent bey medikal parkta önerdi ama biz Sanko olsun dedik
Üç haftada bir çağırdı bir muayene bir kontrol şeklinde. 35 ten sonra ise her hafta çağırıyorBirde bulent bey hamileliginiz boyunca kaç hafta da bir muayeneye çağırdı
Ben hala karar veremedim bülent beyde mi devam etsem yoksa özel hastaneye mi geçsem diye siz ne önerirsiniz bu arada karar verdiniz mi normal mi olcak sezaryan miÜç haftada bir çağırdı bir muayene bir kontrol şeklinde. 35 ten sonra ise her hafta çağırıyor
Sezeryan olacak %90 açıkcası hala kararsızlık ve Doğum korkusu yaşıyorum ama yarın muhtemelen gününü netleştiririz . İnşallah sağsalim kucağıma alırsam size tecrübelerimi yazarım doktor konusunda :)Y
Ben hala karar veremedim bülent beyde mi devam etsem yoksa özel hastaneye mi geçsem diye siz ne önerirsiniz bu arada karar verdiniz mi normal mi olcak sezaryan mi
Çok teşekkür ediyorum Allahım kolay doğum nasip etsin insallahSezeryan olacak %90 açıkcası hala kararsızlık ve Doğum korkusu yaşıyorum ama yarın muhtemelen gününü netleştiririz . İnşallah sağsalim kucağıma alırsam size tecrübelerimi yazarım doktor konusunda :)
Merhabalar ben bugün kontrole gittim birden deli cesaretle herşey bu kadar normal giderken sezeryan olup pişman olmak istemediğimi söyledimÇok teşekkür ediyorum Allahım kolay doğum nasip etsin insallah
Çok sevindim sizin adınıza normal doğum belki o an çok çok zordur ama sonrası güzel peki doğum ücreti ne kadar öğrenebildinzmiMerhabalar ben bugün kontrole gittim birden deli cesaretle herşey bu kadar normal giderken sezeryan olup pişman olmak istemediğimi söyledimBülent bey de durumu çok Güleryüz'le karşıladı o zaman her şey rutin normal ilerlesin haftaya biraz daha kesinleştir çatı Doğum öncesi muayene yapalım ona göre karar verelim dedi bende kabul ettim Bu arada normal doğumları Hatem de yaptırıyormuş
Merhabalar ben bugün kontrole gittim çatı muayenesi oldum normal Doğum için uygun dedi . Bülent bey 2500 tl alıyormuş Doğum için hastane için Hatem in fiyatını tam bilmiyoruz ama 500 ya da 700 gibi bir fiyatı varmışÇok sevindim sizin adınıza normal doğum belki o an çok çok zordur ama sonrası güzel peki doğum ücreti ne kadar öğrenebildinzmi
Normal doğum için sadece bülent beyin kendisi mi 2500 tl alıyorMerhabalar ben bugün kontrole gittim çatı muayenesi oldum normal Doğum için uygun dedi . Bülent bey 2500 tl alıyormuş Doğum için hastane için Hatem in fiyatını tam bilmiyoruz ama 500 ya da 700 gibi bir fiyatı varmış
Evet baya yüksek hastane hariçNormal doğum için sadece bülent beyin kendisi mi 2500 tl alıyor
Ben muhtemelen degistircemEvet baya yüksek hastane hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?