How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

BAZI OLAYLARI BENDE DUYDUM AMA bu kadar hastası var hastahane adını düşünür temizlemişlerdir bence

hayır yılmaz gencoya gitmiyorum şuanda hiçbirine gitmiyorum. sen hangisine gidiyorsun

hayır yılmaz gencoya gitmiyorum şuanda hiçbirine gitmiyorum. sen hangisine gidiyorsun
Nazire hanim a gidiyordum degistirmek istedim hastaneyi onun için medical park a gittim sedat baylar a çok memnun kaldım çok rahat bir adam ilgisi gayet iyi insanı rahatlatıyor süt içemiyorum dedim içmeeee peynir ye diyor :dondurma: yoğurt ye illa şart değil diyor bebeğin zaten alacağını alır stres yapma diyor. Ay ben hamileyim diye kendini hasta gibi hissetme git gez rahatla diyor düşünme bebeği hamile değilsin ki sen diyor :KK70: herşeyin yolunda diyor. Hangi saatte ararsan cevap veriyor hastalarını unutmuyor. Benim kuzenim iki doğumunu da onda yaptı çok riskliydi herkes bu bebek ölür dedi adam kurtardı allahın izniyle canım. Kuzenimin tavsiyesi üzerine gittim ben rahat olması iyi ama bu sefer de umursamaz biri mi acaba diye düşündüm. Bende de kararsızlık var başka doktorlar da mi denesem diyorum :KK64:

A.hamit soysal giden var mı kızlar ben ilk günden beri ona gidiyorum fakat doğum yapan var mı acill

Evet yılmaz beyi çok söylüyorlar orda birkaç kişi doğum yaptı sezeryandı hepsi normaldi diyorlar hastane için ama feci bir kalabalık var ve içeriye hastalar iki hatta üçer kişi olarak alınıyor. Gittin mi çok bekliyorsun.... degistirmek istiyorum ama adam akıllı yer bulamadım. Ibrahim bey için de çok iyi diyor gidenler ama sanko hastanesine gitmem ben orada birkaç kötü olay olmuş onları duydum gideceğim diyenlere de tavsiye etmem.

Affedersiniz ben sankoya gitmeyi düşünüyorum Ali tahtacıya. sanko hakkında da pek bilgim yok iyi şeyler duymadım derken acaba bunlar neler ve ne ile alakalı açıklayabilir misiniz

Dıger hastanelerle alakalıda neler duyuldu neler
Herseyde sankoya gıderım
Sankoda dogurdum
Hala da tum sulalece oraya gıderız...
En ufak sıkayetım yok şahsen

Affedersiniz ben sankoya gitmeyi düşünüyorum Ali tahtacıya. sanko hakkında da pek bilgim yok iyi şeyler duymadım derken acaba bunlar neler ve ne ile alakalı açıklayabilir misiniz

Geçenlerde bir arkadaşım Doğum yapmıştı orda birsürü para almalarına rağmen çok ilgili değillerdi dedi. Ayrıca bir doktor isim vermek istemiyorum Doğum sonrası ihmal yüzünden anne hayatını kaybetmiş. Siz bilirsiniz herkesin ilgi anlayışı farklıdır. Ben olayı ikinci ağızdan duydum. Yani olayı yaşayanla aynı gün Doğum yapan birinden. Hastane ayağa kalktı dediler. Onu duyunca haliyle gitmek istemedim. İnşallah kimse böyle birşey yaşamaz. Her hastane için farklı yorumlar var en iyisi gidip kendiniz deneyerek görün bence.

Geçenlerde bir arkadaşım Doğum yapmıştı orda birsürü para almalarına rağmen çok ilgili değillerdi dedi. Ayrıca bir doktor isim vermek istemiyorum Doğum sonrası ihmal yüzünden anne hayatını kaybetmiş. Siz bilirsiniz herkesin ilgi anlayışı farklıdır. Ben olayı ikinci ağızdan duydum. Yani olayı yaşayanla aynı gün Doğum yapan birinden. Hastane ayağa kalktı dediler. Onu duyunca haliyle gitmek istemedim. İnşallah kimse böyle birşey yaşamaz. Her hastane için farklı yorumlar var en iyisi gidip kendiniz deneyerek görün bence.
Ben de olayın olduğu gün doğum yapmıştım, benim doktorum dışardan bir doktordu, kesinlikle olayda dr hatası olmadığını söylemişt bana, ama çok kötü bir gündü hastane ayağa kalkmıştı dedikleri gibi, dr sürekli tehdit ediliyordu, iki taraf için de çok zor bir durum

Ben de olayın olduğu gün doğum yapmıştım, benim doktorum dışardan bir doktordu, kesinlikle olayda dr hatası olmadığını söylemişt bana, ama çok kötü bir gündü hastane ayağa kalkmıştı dedikleri gibi, dr sürekli tehdit ediliyordu, iki taraf için de çok zor bir durum

Tabi ki çok zor bir durum dilerim bir daha böyle bir durum yaşanmaz... aslında doktordan çoğu kişi memnundu hatta bir müddet benim öğrencimdi ders vermiştim kendisine. Çok naif bir insandır. İnsanız tabi hatalar yapabiliriz ama acılı insanlar da bir suçlu arıyorlar malesef genelde de doktorlar suçlu görülüyor. :(

abdulhamit soysal a gittim muayene için ama çok ilgisizdi.adamın tavırlarını hiç begenmedim.hatemdeki nazan özdemir ya da ncr deki fatma bozkurt hakkında bilgisi olan var mı?

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Ben araştırdım zaten bahsettiğiniz olayla alakalı şikayet yazmışlar. Eşim duyunca gitme dedi. Rahmetli kayın validem de doğum yaparken vefat etmiş. Doğum konusunda aşkrı korkularımız var Allah'ım herkese hayırlısıyla gönlünce versin her şeyi. İnşalllah meleklerimize en kısa zamanda kavuşur sağ sağlim kucağımıza alırız.

Back