Hatemde Nazire hanıma 1 kere gittim aşkrı övgüyle bahsediyorlardı sitelerde. Randevu saatimi kaçırdığım için beni öğlen arasında kabul etti içeri girip çıkmamda fazla sürmedi. Klasik sorular sordu işte ne kadardır evlisiniz vs.. Her netse o zamanlar reglıma 2 hafta vardı. 34 mm kist varmış yumurtalığımda regl ol gel dedi hsg çektir regl olunca dedi folik asit önerdi çıkardı beni ilgisinden memnun kalmadım açıkcası. Beni öğlen arasında alması acil hasta olsam elbette hoşuma giderdi ama bu kadar acele davranması hiç hoşuma gitmedi resmen boşa para verdim. 14 şubatta regl olmuştum o günden beri olmadım ve hamile de değilim. İnsanlar parayı kolay kazanmıyorlar en nihayetinde devlet hastanesi gibi girip çıktıktan sonra bir şey anlamadan versiğin paraya acıyorsun. Ben de hala doğru düzgün doktor bulamadım hatemde yılmaz gencoya gideceğim ayın 7 sinde. Kadın doktor ısrarımız vardı baktık hayır yok birde gencoya gidelim dedik. Çok uzun yazdım k.bakma iyi bir doktor bulursam yazarım. Çünkü çok zor ve mahrem bir durum bu. Şu ana kadar doktorlara ödediğim meblağlarla iki defa özel muayeneye giderdim..