hosgeldin.hayrli olsun.
miyopi sen naslsn son gunlrn artik heran bekliosn heralde
bende cuma doktrdym 32hfta 5gunluk oldm bebegn kilosnda sorun yok gibi 1700 gramdi.ama yinede erkem dgma karsi ciger gelstrci ignemi vurduk 2doz sadece.insallah dayanicaz oglumlu 38 hfta sezeryan olck diye konusyrm oglumla
face vrsa knsrz olmzsa
kızlar benim doktorum arif deniz medikal parkda ben memunum inş bebeklerimizi sagsaglım elimize alırız hayırlısı ile
ya yine moralim bozuk yaa.bugün kontrole gittim 33.haftamdayım bebeğim 1700 gram bebeğin kilosu az dedi.kilo alımı cok yavaş dedi b,i yerden sonra kilo alımınd ayavaşlama olmuş baya bişiler denedik falan ama.erken alırım dışarda besleriz dedi.yarın başka bir profösörden randevu aldık bi bakalım o ne diyecek.acaba görmediğimiz bişeyler mi var dedi?
ya o kadar dikkat ediyorum beslenmeme falan.işede gitmiyorum zaten.niye böyle oluyor ya
Cok sknt etme iste. Onemli olan gelisimi. Rabbim saglik sihhat versin. Kiloda alir insallah.vala hızımızı alamadık kafamız bi türlü rahat etmedi iyi bir profösöre gittik çok şükür riskli bir durum yok organlarınn gelişimi vs sorun yok sadece 36 37.haftada alınır ve dışarda beslenir dedi.bi de 1 kere kordon dolanmış boynuna onun takip edilmesi lazım.bakalım.onun dışında sıkntı yok sadece erken doğurcam.
e sen doğurmadın mı hala?:)
miyopi dogurdun heralde artik ugramazsin buralara
miyopi artik dogurdun insallah
ben mersinliyim antepte öğretmenim. açık söyleyeyim antep ve urfadaki doktor olayını ben çözemedim. belkide hasta sayısı fazla o nedenledir bilemiyorum. 3 ay önce düşük yaptım. 11 haftalık bebeğimi kaybettim. 3 aydır adetim düzene girmedi hormonlarım geçen ay çok kötüydü. prolaktin değerim fırlamıştı. doktorlar adet söktürücü falan verdi. kürtajdan sonra ilk ay adetim 2gün sürdü, 2. adeti hiç olmadım gibi bişey. 24. günde birkaç damla leke geldi hepsi o. 3. adette cuma günü oldum.3 gün yoğun bir şekilde geldi şimdi ise lekelenme tarzında devam ediyor. bu süre zarfında çok zor zamanlar geçirdim. ağladım çoğu kez. rahmim mi yapıştı acaba dedim geçen ay adet olmayınca doktora gittim doktor rahim temiz dedi gönderdi beni. en son dün esra hanıma gittim. bana doğum kontrol hapı yazdı kullanacak mıyım hayır çünkü çocuk düşünüyorum şuandan sonra zaten bunun doğum kontrol hapından başka çözümü yok mu bilemedim. ama verdiği hap ismini yırttım attım. esra hanım cici bir bayan soğuk değil doktora lafım yok zaten. onu anlayabiliyorum kalabalık okullarda çalışınca bunalıyorum, bukadar çok hasta yüküde doktorlara ağır gelmiş olabilir. ancak sanko hastanesini devlet hastanesine benzettim. çok berbat bir hastane. isterse doktor en kalitelisi olsun antebin daha gitmem o doktora. dün doktora öylesine gittim bakalım bu doktor ne diyecek diye aslında ben kendi çözümümü kendim buldum. aktara gittim bana civan perçemi önerdi. adetten 3 gün önce başladım ve normal düzen olan 28. günde oldum. benim ilgimi çeken şu oldu. dün doktordan geldikten sonra evde tuvalete gittiğimde idrarımla birlikte resmen toprak gibi kuru bir tortu döküldü. peçeteye aldım ve eldiven giyip inceledim başka yerde görsem toprak derim gelen şeye. geçen ay berbat durumda olan hormonlarım bu ay hepsi düzene girmişti allahın izniyle.prolaktin hormonumda 36dan 3e düşmüş. fsh 9.5ten 6.5e düşmüş. burda forumda duyduğum bir hap vardı agnucaston. adetten 2 gün önce eczaneden alıp ona başladım. fsh düzeltir demişlerdi bukadar kısa sürede düzelteceğini düşünmemiştim ama düzeltmiş. sonuç olarak kendi doktorum kendim oldum. antep sağlık yönünden sınıfta kaldı benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?