asilama oldun demek ne guzel insallah olumlu olur dualarim seninlee neden asilamaya ihtiyac duyuldu kendiliginden olmadimi
evet olmadı kendiliğinden bende pco varrr ondn normal tedaviyle olmadı yani
evet olmadı kendiliğinden bende pco varrr ondn normal tedaviyle olmadı yani
Canim asilamani nerde yaptirdin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim asilamani nerde yaptirdin
sanikonukoğlunda yaptırdım canım doktorumdan çok menmunun çok iyibir doktor ilgili ve içten merhametli biri tavsiye ederrimmm
sanikonukoğlunda yaptırdım canım doktorumdan çok menmunun çok iyibir doktor ilgili ve içten merhametli biri tavsiye ederrimmm
Cqnim dr kimdi bende tup bebegi antepte dusunuomda
Cqnim dr kimdi bende tup bebegi antepte dusunuomda
doktorum ibrahim halil özdurak canım neden tüp bebek istiyorsun aşılama oldun mu hiç sorunun nedir
doktorum ibrahim halil özdurak canım neden tüp bebek istiyorsun aşılama oldun mu hiç sorunun nedir
Canim bir asilama oldum tutmadi bir tup bebekle hamile kaldm 8 haftalikken dustu bende pco ve adet duzensizligi var
Canim bir asilama oldum tutmadi bir tup bebekle hamile kaldm 8 haftalikken dustu bende pco ve adet duzensizligi var
bendede pco var malesef anladım canım geçmiş olsun inşllh kavuşursun evladınaaa
bendede pco var malesef anladım canım geçmiş olsun inşllh kavuşursun evladınaaa
Insallah insallah sende guzel haber alirsin insallah
Insallah insallah sende guzel haber alirsin insallah
inşallah teşekkr edrm
himm iyiynis o zaman ailenizi gorebiliyorsaniz sikinti yokkEvet kismetmis iyikide esim girmis hayatima gurbet zor ama esim sagolsun istedgm zaman ikiletmeden gonderiyor
himm bendede pco var ve ileri derecede adet duzensizligi ilk evlendigimde en az bes yil tedavi goreczksin dediler hatem hastanesi ve universitede ama ben arkadasimin tavsiyesiyle ozel bi doktora gittim 2 ayda hamile kaldim bi kizim oldu sonra iki yil iki ay korunmadigimiz halde hamile kalamadimm yine doktora gittim ve uc ay sonra hamile kaldim simdi bi kizim bide oglum var insallah sizede allah nasip etsin bi an oncee sonuc ne zaman belli olacakkevet olmadı kendiliğinden bende pco varrr ondn normal tedaviyle olmadı yani
himm iyiynis o zaman ailenizi gorebiliyorsaniz sikinti yokk
himm bendede pco var ve ileri derecede adet duzensizligi ilk evlendigimde en az bes yil tedavi goreczksin dediler hatem hastanesi ve universitede ama ben arkadasimin tavsiyesiyle ozel bi doktora gittim 2 ayda hamile kaldim bi kizim oldu sonra iki yil iki ay korunmadigimiz halde hamile kalamadimm yine doktora gittim ve uc ay sonra hamile kaldim simdi bi kizim bide oglum var insallah sizede allah nasip etsin bi an oncee sonuc ne zaman belli olacakk
HAMİLEYİM CANIM BENNNNNNNNNN
himm iyiynis o zaman ailenizi gorebiliyorsaniz sikinti yokk
HAMİLEYİM CANIM BENNNNNNNNNN
ayyy gercektenmi cok sevindim senin adina insallah allah sag salim kucagina almayida nasip etsin nasil ogrendin kan testi falanmii yaptirdin bende gecen sene bu ay hamileydim nisanda dogum yaptim sende nisanda dogum yaparsinn insallah o zamanda boyle sevinirizzz
ayyy gercektenmi cok sevindim senin adina insallah allah sag salim kucagina almayida nasip etsin nasil ogrendin kan testi falanmii yaptirdin bende gecen sene bu ay hamileydim nisanda dogum yaptim sende nisanda dogum yaparsinn insallah o zamanda boyle sevinirizzz
sağol canım inşalalhh kanda bakıldı canım bugün tekrar kan testi yapıldı artıyormu değrler diyeeee saat 3 buçukta kan testine doktor bakacak eşim görüşecek bakalım inşllh değerlerim artış göstermiştirr
sağol canım inşalalhh kanda bakıldı canım bugün tekrar kan testi yapıldı artıyormu değrler diyeeee saat 3 buçukta kan testine doktor bakacak eşim görüşecek bakalım inşllh değerlerim artış göstermiştirr
insallah artmistirr canim ikinci cizgi gebelik yeni olunca biraz silik oluyoo
merhabalar sizde pko ve adet düzensizliği varsa tekrar tüp bebek veya sşılama yapmadan soğan kürünü denemenızı tavsiye ederim. ibrahiöm saraçoğlunun soğan kürü bende de pko vardı adetlerım süreklı geç gelırdı ve düzensizdi. soğan kürü kullandığım ay hamıle kalmıştım
insallah artmistirr canim ikinci cizgi gebelik yeni olunca biraz silik oluyoo
değerim 168 e çıkmış çok şükr
değerim 168 e çıkmış çok şükr
himmm masallah cok sevindim insallah sag salim kucaginada alirsinn canim icimden bi ses dunden beri bi oglun olacagini soyluyo sende nisanda dogum yaparsinn benim gibi
himmm masallah cok sevindim insallah sag salim kucaginada alirsinn canim icimden bi ses dunden beri bi oglun olacagini soyluyo sende nisanda dogum yaparsinn benim gibi
aynen bende aynı şekilde düşünüyorum canımmm oğlum olacak gibi geliyor sağol tatlım allah evlatlarını bağışlasın
aynen bende aynı şekilde düşünüyorum canımmm oğlum olacak gibi geliyor sağol tatlım allah evlatlarını bağışlasın
amin cumlemizinkini insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?