- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
abla demeliyim o zaman size bende 23bucuktayim iki cocugum var calismiyorum siz calisiyormusunuz
istersen diyin isterseniz demeyin siz bilirsiniz

Allah bagışlasın maşallah
calışıyorum bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla demeliyim o zaman size bende 23bucuktayim iki cocugum var calismiyorum siz calisiyormusunuz
istersen diyin isterseniz demeyin siz bilirsiniz
Allah bagışlasın maşallah
calışıyorum bende
23 yaşındayım evliyim eşim antepli ben adanalıyım beykentte oturuyorum otagardan ilerdee
himm baya uzaktasiniz sizz nasil adanadan sonra antebi sevdinizmii alistinizmi ne kadarlik evlisinizz
himm calisiyorsunuz demek calismak iyi ya evde oturmak helede iki cocuk varsa zor ne isle mesgulsunuz cocuklar buyuyunce bende hemen devam calismaya insallah
iyi oluyor ya calışmak
bebelerinizi büyütünce başlayın
muhasebeciyim
ahhh bir buyuseler baska bisey istemem ikiside kucuk daha biri uc yasinda biri uc aylikk
OOO :),cinsiyetleri ne?
büyürler büyür. sonrada bi bakmışın liseye gidiyolar
3 yıılık evliyim 3yıldır antepteyim evet sevdim antebi ama görümcemle aynı semtte oturduğum içinnn antepten taşınasım geliyor ama işyerimiz buradaaaa
himm zormus o zaman ya hic sevmem oyle yakinimda olsun.kv gorumce ne is yapiyo esin is yeri sizemi ait o zaman tasinmak mesele olur birazz bende oyleyim cunku antepten gidesim var ama isyeri esime ait o yuzdem gidemiyoruzz maalesf sana sikintimi yaratiyo yoksa iyi bi insansa iyi olur yaninda birilerinin olmasii
hayır iyibirisi değil malesef konuşmuyorummmm evet işyeri malımız değil ama kendisi işletiyorrr fırınımız varr bizmm canımm
Antepliyim ama gurbetteyim bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba mesajinizi gec farkettim hosgeldiniz nerdesiniz gurbetlik cok zordur ozluyormusunuz buralari
Cok ozluyorum anami babami kardesimi memleketimi ekmegini bile cok ozluyorm bayrama gelecem insallah samsundayim ben esim burali burdayiz artik
himm ne kadarlik evlisinizz calismiyormusunuz allah yardimciniz olsun insallah zamanla alisirsiniz gaziantepten samsuna esinizi nasil buldunuz demekten de alikoyamadim kendimii annenler nerede oturuyoo buradaa
valla boyle konular gordukce diyorum ki kv lere yakinda olmayacaksin isin suyu cikariyorlar cunkuu bide benim kv bana derki tutkunluk iyi bisey akrabalar arasinda der ben tutkun degilmisim diger eltim 7 24orada oldugu icin benide oyle istiyo ama yapamiyorum ben bana yapilanlari unutamiyorum cunku amann sikmiym senide boyle seyler icin sen neler yapiyorsun ev hanimimisin[/QUOTE
yok canım estağfurullah anlatabilirsin sıkıntılarını herzaman.. iyi bir dinleyiciyimdir
evet ev hanımıyımmm okul bitti ama atanmaya çalışıyorummmm işte uğraş dur
7 temmuzda aşılama oldumm gün sayıyorummmmm inşallah olumlu sonuçlanır çok stresliyim günler geçmiyorrrrr
Esimle antepte tanistik ben muhasebeciyim normalde esimde muhendis antepte calisiyordu tesaduf isle ilgili bir sikintidan tanistik konusma falan derken simdi 4 yildir evliyiz antepteydik oncesinde 13 ay oldu buraya geleli ailem karatasta oturuyor benmde
valla boyle konular gordukce diyorum ki kv lere yakinda olmayacaksin isin suyu cikariyorlar cunkuu bide benim kv bana derki tutkunluk iyi bisey akrabalar arasinda der ben tutkun degilmisim diger eltim 7 24orada oldugu icin benide oyle istiyo ama yapamiyorum ben bana yapilanlari unutamiyorum cunku amann sikmiym senide boyle seyler icin sen neler yapiyorsun ev hanimimisin[/QUOTE
yok canım estağfurullah anlatabilirsin sıkıntılarını herzaman.. iyi bir dinleyiciyimdir
evet ev hanımıyımmm okul bitti ama atanmaya çalışıyorummmm işte uğraş dur
7 temmuzda aşılama oldumm gün sayıyorummmmm inşallah olumlu sonuçlanır çok stresliyim günler geçmiyorrrrr
asilama oldun demek ne guzel insallah olumlu olur dualarim seninlee neden asilamaya ihtiyac duyuldu kendiliginden olmadimi
himm gurbetlik zor ama esinin yaninda olacaksin mecburr annenler yakinmis bana bende unversitenin yaninda oturuyorumm bi omur mutlu olun esinle insallah kismet istee nerden nereye