gaziantepli kk üyelerinin dikkatine

himm baya uzaktasiniz sizz nasil adanadan sonra antebi sevdinizmii alistinizmi ne kadarlik evlisinizz

3 yıılık evliyim 3yıldır antepteyim evet sevdim antebi ama görümcemle aynı semtte oturduğum içinnn antepten taşınasım geliyor ama işyerimiz buradaaaa

3 yıılık evliyim 3yıldır antepteyim evet sevdim antebi ama görümcemle aynı semtte oturduğum içinnn antepten taşınasım geliyor ama işyerimiz buradaaaa

himm zormus o zaman ya hic sevmem oyle yakinimda olsun.kv gorumce ne is yapiyo esin is yeri sizemi ait o zaman tasinmak mesele olur birazz bende oyleyim cunku antepten gidesim var ama isyeri esime ait o yuzdem gidemiyoruzz maalesf sana sikintimi yaratiyo yoksa iyi bi insansa iyi olur yaninda birilerinin olmasii

hayır iyibirisi değil malesef konuşmuyorummmm evet işyeri malımız değil ama kendisi işletiyorrr fırınımız varr bizmm canımm

hayır iyibirisi değil malesef konuşmuyorummmm evet işyeri malımız değil ama kendisi işletiyorrr fırınımız varr bizmm canımm

valla boyle konular gordukce diyorum ki kv lere yakinda olmayacaksin isin suyu cikariyorlar cunkuu bide benim kv bana derki tutkunluk iyi bisey akrabalar arasinda der ben tutkun degilmisim diger eltim 7 24orada oldugu icin benide oyle istiyo ama yapamiyorum ben bana yapilanlari unutamiyorum cunku amann sikmiym senide boyle seyler icin sen neler yapiyorsun ev hanimimisin

merhaba mesajinizi gec farkettim hosgeldiniz nerdesiniz gurbetlik cok zordur ozluyormusunuz buralari

Cok ozluyorum anami babami kardesimi memleketimi ekmegini bile cok ozluyorm bayrama gelecem insallah samsundayim ben esim burali burdayiz artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok ozluyorum anami babami kardesimi memleketimi ekmegini bile cok ozluyorm bayrama gelecem insallah samsundayim ben esim burali burdayiz artik

himm ne kadarlik evlisinizz calismiyormusunuz allah yardimciniz olsun insallah zamanla alisirsiniz gaziantepten samsuna esinizi nasil buldunuz demekten de alikoyamadim kendimii annenler nerede oturuyoo buradaa

himm ne kadarlik evlisinizz calismiyormusunuz allah yardimciniz olsun insallah zamanla alisirsiniz gaziantepten samsuna esinizi nasil buldunuz demekten de alikoyamadim kendimii annenler nerede oturuyoo buradaa

Esimle antepte tanistik ben muhasebeciyim normalde esimde muhendis antepte calisiyordu tesaduf isle ilgili bir sikintidan tanistik konusma falan derken simdi 4 yildir evliyiz antepteydik oncesinde 13 ay oldu buraya geleli ailem karatasta oturuyor benmde

himm gurbetlik zor ama esinin yaninda olacaksin mecburr annenler yakinmis bana bende unversitenin yaninda oturuyorumm bi omur mutlu olun esinle insallah kismet istee nerden nereye

himm gurbetlik zor ama esinin yaninda olacaksin mecburr annenler yakinmis bana bende unversitenin yaninda oturuyorumm bi omur mutlu olun esinle insallah kismet istee nerden nereye

Evet kismetmis iyikide esim girmis hayatima gurbet zor ama esim sagolsun istedgm zaman ikiletmeden gonderiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…