• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gaziantepli kk üyelerinin dikkatine

Evet kismetmis iyikide esim girmis hayatima gurbet zor ama esim sagolsun istedgm zaman ikiletmeden gonderiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
himm iyiynis o zaman ailenizi gorebiliyorsaniz sikinti yokk
evet olmadı kendiliğinden bende pco varrr ondn normal tedaviyle olmadı yani
himm bendede pco var ve ileri derecede adet duzensizligi ilk evlendigimde en az bes yil tedavi goreczksin dediler hatem hastanesi ve universitede ama ben arkadasimin tavsiyesiyle ozel bi doktora gittim 2 ayda hamile kaldim bi kizim oldu sonra iki yil iki ay korunmadigimiz halde hamile kalamadimm yine doktora gittim ve uc ay sonra hamile kaldim simdi bi kizim bide oglum var insallah sizede allah nasip etsin bi an oncee sonuc ne zaman belli olacakk

himm bendede pco var ve ileri derecede adet duzensizligi ilk evlendigimde en az bes yil tedavi goreczksin dediler hatem hastanesi ve universitede ama ben arkadasimin tavsiyesiyle ozel bi doktora gittim 2 ayda hamile kaldim bi kizim oldu sonra iki yil iki ay korunmadigimiz halde hamile kalamadimm yine doktora gittim ve uc ay sonra hamile kaldim simdi bi kizim bide oglum var insallah sizede allah nasip etsin bi an oncee sonuc ne zaman belli olacakk

HAMİLEYİM CANIM BENNNNNNNNNN

HAMİLEYİM CANIM BENNNNNNNNNN

ayyy gercektenmi cok sevindim senin adina insallah allah sag salim kucagina almayida nasip etsin nasil ogrendin kan testi falanmii yaptirdin bende gecen sene bu ay hamileydim nisanda dogum yaptim sende nisanda dogum yaparsinn insallah o zamanda boyle sevinirizzz

ayyy gercektenmi cok sevindim senin adina insallah allah sag salim kucagina almayida nasip etsin nasil ogrendin kan testi falanmii yaptirdin bende gecen sene bu ay hamileydim nisanda dogum yaptim sende nisanda dogum yaparsinn insallah o zamanda boyle sevinirizzz

sağol canım inşalalhh kanda bakıldı canım bugün tekrar kan testi yapıldı artıyormu değrler diyeeee saat 3 buçukta kan testine doktor bakacak eşim görüşecek bakalım inşllh değerlerim artış göstermiştirr

Son düzenleme:
Canim bir asilama oldum tutmadi bir tup bebekle hamile kaldm 8 haftalikken dustu bende pco ve adet duzensizligi var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar sizde pko ve adet düzensizliği varsa tekrar tüp bebek veya sşılama yapmadan soğan kürünü denemenızı tavsiye ederim. ibrahiöm saraçoğlunun soğan kürü bende de pko vardı adetlerım süreklı geç gelırdı ve düzensizdi. soğan kürü kullandığım ay hamıle kalmıştım

Back