Kebaplar Gaziantep Usulü Patlıcan Kebabı & Sponsor:Efser

Patlıcan yemeklerine ben de bayılırım.
Bu da şahane olmuş yahu!
Annem de çok güzel yapar...
Ellerine sağlık NEVRESTE...
Başarılar dilerim.

Patlıcan yemeklerine ben de bayılırım.
Bu da şahane olmuş yahu!
Annem de çok güzel yapar...
Ellerine sağlık NEVRESTE...
Başarılar dilerim.

Teşekkür ederim canım
Annenin de ellerine sağlık

Nevoş bu yemeği yapıp ekmek fırınına vereceksin.Odun ateşinde daha da lezzetlenir dimi.

Evet canım aslında tarif ekmek fırınları içinÇok güzel oluyor ben genelde ekmek fırınına veriyorum.Ama bu kez yarışma için fırında yaptım
İmkanı olanların öyle denemesini tavsiye ederim.Izgara gibi oluyor sebze ve köfteler

Off ağzım sulandı.Sefil bir hayat yaşıyorum zaten rejimden dolayı.

Off ağzım sulandı.Sefil bir hayat yaşıyorum zaten rejimden dolayı.

Ben de diyetteyimAma bu tarif tam diyetlik çok hafif oluyor.
Kızartma tehlikeliSenin tarifi yağlayıp fırında kızartabilirimSonra diğer işlemlerPatlıcan yemeklerini çok seviyorum onuda deneyeceğim

Ben de diyetteyimAma bu tarif tam diyetlik çok hafif oluyor.
Kızartma tehlikeliSenin tarifi yağlayıp fırında kızartabilirimSonra diğer işlemlerPatlıcan yemeklerini çok seviyorum onuda deneyeceğim

Evet seninki hafif.Benimkini kilosuna güvenenler yesin.Ya aslında yakmasını bilen hepsinden yiyebilir.Ben 5 günde iki kilo vermişim.Bunun içinde kaçamak olarak iki gözleme,bir kase sütlaç da var.Normal yemek de yedim ekmeksiz.Önemli olan eritmek.

Çok haklısın canımHareket etmemiz gerekiyor

kk ya girmeyeli beğenme butonuda kaybolmuş arkadaş
ellerine sağlık nevoşum çakma hemşerim
benimde sık yaptığım bir yemektir ailecek bayıla bayıla yiyoruz
denemek isteyenler mutlaka yapsın pişman olmayacaklar emin olun
not yüzbin defa beğeni butonuna basmış say ):126:

Canımsın çok teşekkür ederimNerelerdesin hemşerim özledim seni
Çakma falanım ama Antep yemeklerini öğrendim sayılır.Tabi sizin kadar güzel olmasa da ben de birşeyler yapıyorumHerkesin Antep'e gelip bu güzel yemekleri yemesi lazım

bende özledim nevoşum ama girdiğimde kimseleri göremiuorum eskilerden azıcık gezinip çıkıyorum bende
sen marifetli hatunsun canımm antepliyim fakat eline su dökemem ben senin tembelim ben tembel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…