Ellerine sağlıkcanım,çok güzel görünüyor..
Teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlıkcanım,çok güzel görünüyor..
Teşekkür ederim canım
Seni bu kategoride görecekmiyiz
Yap canım Afiyet olsun
İstersen içini daha fazla açabilirsin hiç sorun değil her şekilde güzel pişiyor.Yani ayırırken çekinme
Bu şekilde yapabilirsin
Tamam umarım yetişirsinAslında istiyodum ama kendi evimde değilim. Evime döndüğümde çok geç olmazsa zıplarım bakarsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu mesajı beğenecektim ama kkk yine izin vermedi beğen butonunun bu şeklini hiç sevmedim editörüm bu işe bi el atsan ne güzel olur
ikinci resimdeki köfteler şahane gözüküyor hemde değişik bir tarif sarımsağı her yemeğe katan biri olarak eminim tadınıda çok sevecem
Nevoş süpriz oldu tarifini görmek:)Harika görünüyor.Ben bir kere denemiştim bu tarifi.Ama çöp şişe dizerek.Ellerine kollarına sağlık canım.
Teşekkür ederim canımKatılmayı istiyordum ama emin değilim patlıcan yemeği yapınca eklemek istedim
Anlaşma yapmıştık önce ben sonra sen
Ben de katılacağım ama dün sabah bir kalktım annem karnıyarık yapmış.Söylememiştim yapacağımı.Üst üste patlıcan yenmez araya mesafe koymak lazım dimi.Ben de onun yerine yazlık kışlık ayırdım.İyi yapmışım dimi.
İyi yapmışsın
Ben olsam her gün yerdim patlıcanNeyse daha vaktimiz varTarifini bekliyoruz
Ben sözümü tuttum
Yok bizimkiler yemez:)Evet vakit var daha.İnşallah bir sorun çıkmaz da katılırım.Yazlık kışlık ayırmak yemek yapmaktan zormuş ama.
İnşaallah canım hayırlısı olsun
Ben de yemek yapmayı diğer tüm işlere değişirim.40 çeşit yemek yapsam of demem ama temizlik olunca zor yapılıyor.Ben de kışların bir kısmını kaldırdım..1-2 saatte çöktüm resmen
Halıları yıkayacağım ondan ağır gidiyorumHavalar bir düzelse
Evet bence de yemek yapmak çok zevkli.Ben bir de düzen hastasıyım.Düşünsene o kıyafetleri yerleştirirken ki halimi.Orası yamuk duruyor,burası şöyle duruyor.Halılar için biraz daha vakit var.Tam ısınmadı havalar daha.
Teşekkür ederim canımşahane görünüyor nevreste ellerine sağlık:13: bunu da denicem:13:
Ben antepliyim o yüzden patlıcanı en çok patlıcan kebabında çok severim ama yurtdışında yaşıyorum ve patlıcanlar hiçte oranınki gibi değil tadı yok o yüzden kimbilir ne zamandır yapamıyorum bu lezzeti.. Benim yerimede yemiş olun Ellerinize sağlık başarılar...
İşte ben o sorunu kökten çözmek için hurç aldım .Herkesin kıyafetini ayrı hurçlara koyup dolaplara yerleştirdim..Birde bizde kıyafetler büyük,küçük her boy ne yaparsam yapayım düzgün durmuyorduBöyle düzgün oldu.Dolapta boşluklar kaldı ama daha küçük hurç için yeni küçük hurçlar alacağım yavaş yavaş toplayacağımOkul kapanmadan bitirmem lazım memlekete gideceğim
İyi fikirmiş.Memlekete doyamadın sen.
Canım öyle sık gidemiyorum Eylülden beri 3 kez gittim en fazla 3-4 gün Hasta bir babam var sürekli soruyor ne zaman geliyorsun