- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 53
- 36
- Konu Sahibi Umutla beklemek
-
Kistim 4-5 cm arasında gidip geliyor ben tüpler kapalı diye olacaktım ama eşim pandemiden dolayı izin vermedi umarım tüp bebek olumlu sonuçlanır gerek kalmazKaç cm kist
İnşallah gerek kalmaz cnmKistim 4-5 cm arasında gidip geliyor ben tüpler kapalı diye olacaktım ama eşim pandemiden dolayı izin vermedi umarım tüp bebek olumlu sonuçlanır gerek kalmaz
İnşallah gerek kalmaz cnm
Merhaba canım nasılsın agrın varmı halen ? Görüştün mü merkezle bilgi verdiler mi embriyoloklarİnşallah gerek kalmaz cnm
Evet canım aradılar 6 tanesi ilerliyor bir tanesi durmuş gözlemliyoruz dediler sence bölünür mü sonradan çok stres yaptım yaMerhaba canım nasılsın agrın varmı halen ? Görüştün mü merkezle bilgi verdiler mi embriyoloklar
Bugün Aradılar mı sizi ne durumdaymış embriyolarBugün haftasonu ama Ararlar mı nen kapalı diye biliyorum
6 tane kalmış bugün diğeri ni gözlemliyor larmış transfer edecek kadar kalır mi yA sizce Çok korkuyorumBugün Aradılar mı sizi ne durumdaymış embriyolar
Kalır inşallah canım lütfen sıkıntı yapma kactane kalır kalmaz sadece dua et Kalbini ferah tut biz rabbimize sığındık o dilerse olur ve olacak inşallah güzel düşünelim güzel olsun6 tane kalmış bugün diğeri ni gözlemliyor larmış transfer edecek kadar kalır mi yA sizce Çok korkuyorum
Stres yapma canım bak sana hep diyorum benim kist dolu ve doktor olumlu bakmıyordu 2 tane alsam yeter gözüyle bakıyordu rabbime sığındım sende öyle yap lütfen stres yapma güzel düşün ya aklına getirme diyemem seni en iyi anlayan biziz aklına geldikçe güzel düşün güzel olacak de dua et yeter gör bak Allah’ın izniyleEvet canım aradılar 6 tanesi ilerliyor bir tanesi durmuş gözlemliyoruz dediler sence bölünür mü sonradan çok stres yaptım ya
üçüncü gün aramadılarStres yapma canım bak sana hep diyorum benim kist dolu ve doktor olumlu bakmıyordu 2 tane alsam yeter gözüyle bakıyordu rabbime sığındım sende öyle yap lütfen stres yapma güzel düşün ya aklına getirme diyemem seni en iyi anlayan biziz aklına geldikçe güzel düşün güzel olacak de dua et yeter gör bak Allah’ın izniyle
Ararlar bence daha 5 gün boyunca arayacaklar çünküüçüncü gün aramadılar
Cnm aradılar 3 tanesini dondurmuşlarArarlar bence daha 5 gün boyunca arayacaklar çünkü
Kalitelidir inşallah sıkma canını stres yapma çok dua etCnm aradılar 3 tanesini dondurmuşlar
En iyilerini dondurmuşlar cnm hayırlısı artıkKalitelidir inşallah sıkma canını stres yapma çok dua et
Evet öyle oluyor zaten 5-gün boyunca sağlam olanları donduruyorlar Merak etme stres etme sana bilgi vermek zorundalar zatenEn iyilerini dondurmuşlar cnm hayırlısı artık
Toplamda kaç tane donduruldu kaç bilgi verdilerEn iyilerini dondurmuşlar cnm hayırlısı artık
3tane dondurmuşlar cnm doktorum öyle istemişToplamda kaç tane donduruldu kaç bilgi verdiler
Tamam korkma bugun 3 tane dondurmuşlardır yarın sayı yükselir bende ilk 12 oldu sonra 4 donduruldu sonra 3 toplamda 7 tane var ama orta ve düsük olanlar da var benım transfer 1,5 ay ertelendiği icin beklicez pazartesi kontrol var sana ne dedi transfer günü icin3tane dondurmuşlar cnm doktorum öyle istemiş
Yok cnm öyle sonra haber vericez felan demediler.doktorum adetin ikinci günü gel dedi o zaman başlayacağız hazırlıklara dedi sizde ne dedi Eylül’de yapılacakTamam korkma bugun 3 tane dondurmuşlardır yarın sayı yükselir bende ilk 12 oldu sonra 4 donduruldu sonra 3 toplamda 7 tane var ama orta ve düsük olanlar da var benım transfer 1,5 ay ertelendiği icin beklicez pazartesi kontrol var sana ne dedi transfer günü icin
Benim kist büyük demiştim ya onun icin önlem amaçlı bi igne yapacak diğer regl de başlayacağızYok cnm öyle sonra haber vericez felan demediler.doktorum adetin ikinci günü gel dedi o zaman başlayacağız hazırlıklara dedi sizde ne dedi Eylül’de yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?