- Konu Sahibi Umutla beklemek
Anladım cnm hayırlısı olsun artık bu saatten sonra yapacak birsey yok kader kısmetBenim kist büyük demiştim ya onun icin önlem amaçlı bi igne yapacak diğer regl de başlayacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım cnm hayırlısı olsun artık bu saatten sonra yapacak birsey yok kader kısmetBenim kist büyük demiştim ya onun icin önlem amaçlı bi igne yapacak diğer regl de başlayacağız
Kesinlikle öyleAnladım cnm hayırlısı olsun artık bu saatten sonra yapacak birsey yok kader kısmet
Bugun nasılsın geçti mi agrılarınAnladım cnm hayırlısı olsun artık bu saatten sonra yapacak birsey yok kader kısmet
İki günden sonra geçti cnm çok şükür sen nasılsınBugun nasılsın geçti mi agrıların
Çok şükür bende iyiyim Kaçıncı gün bugun kontrolün nezmnİki günden sonra geçti cnm çok şükür sen nasılsın
Adetin ikinci günü gideceğim cnm ama ne zaman olur acabaÇok şükür bende iyiyim Kaçıncı gün bugun kontrolün nezmn
Skntı etme olursun normalde gününde oluyormsn?Adetin ikinci günü gideceğim cnm ama ne zaman olur acaba
En fazla bir iki gün geç veya erken olurum ne zaman olur kiSkntı etme olursun normalde gününde oluyormsn?
Belki iğnelerden ilaçlardan değişirmi acaba ! Kaç embriyo kalmış bilgi verdiler miEn fazla bir iki gün geç veya erken olurum ne zaman olur ki
3 tane cnm 3.gün embriyosu adet olmayı bekliyorum siz ne zaman gideceksiniz adet oldunuz muBelki iğnelerden ilaçlardan değişirmi acaba ! Kaç embriyo kalmış bilgi verdiler mi
Bende olunca gideceğim sanırım pazartesi olur3 tane cnm 3.gün embriyosu adet olmayı bekliyorum siz ne zaman gideceksiniz adet oldunuz mu
Merhaba canım nasılsın oldun mu regl3 tane cnm 3.gün embriyosu adet olmayı bekliyorum siz ne zaman gideceksiniz adet oldunuz mu
Merhaba evet oldum hatta doktora gittim ama doktorum bu yalancı adet ilaçları kestiğimiz için olur dedi diğer adetin ikinci günü gidecekmişim o çok yoğun olur dedi ama daha önce böyle bir şey demedi yA da ben anlamadım bana anlatmıştı anestezi etkisi vardı sanırım yanlış anladımMerhaba canım nasılsın oldun mu regl
Siz oldunuz muMerhaba canım nasılsın oldun mu regl
Hayır canım olmadım ilk kez duydum öyle bişeyiSiz oldunuz mu
Bana doktor öyle dedi bu ilk adet kanaması ilaçlar kesildiği için oluyor diğerinden sonra transfer dedi bende ilk defa duydumHayır canım olmadım ilk kez duydum öyle bişeyi
Hm vardır bi bildiği ozmn! Benim hafif lekelenmem oldu ama bekliyorum daha sanırım bende pazartesi 2 gün giderim bakalım ne dicekBana doktor öyle dedi bu ilk adet kanaması ilaçlar kesildiği için oluyor diğerinden sonra transfer dedi bende ilk defa duydum
Doktora gittiğinde sana me diyecek cnm yazarmısın merak ettim acaba senin ki hemen mi olacakHm vardır bi bildiği ozmn! Benim hafif lekelenmem oldu ama bekliyorum daha sanırım bende pazartesi 2 gün giderim bakalım ne dicek
Yok bana hemen demedi zaten 2 regl de demişti 1,5 ay sonra yapalım dedi pazartesi gideceğim bi igne yapacak zaman zemin hazırlarız dedi işimizi saglama alalım dedi ama bakalım ne olacakDoktora gittiğinde sana me diyecek cnm yazarmısın merak ettim acaba senin ki hemen mi olacak
Tamam canım yarın yazarım sen nezmn gideceksin geriDoktora gittiğinde sana me diyecek cnm yazarmısın merak ettim acaba senin ki hemen mi olacak